Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün hava güzel dip köşe bir temizlik yapasım geldii hatta camları bile silebilirimm .daha fazla oturmadan çıkıp haledeyim işlerimi ..görüşürüzzz kızlar hoşçakalın

bende atıyorum sayfayı aşağıya ara ara bakıyorum musait oldukça arkadaşlar,e napiyim iş yerinde ancak bukadar,ondan hep açık kalıyorum siz takılmayın bana bby

neden kimseler gelmiyirrbirilri gelsin arkadaşlar çok boş bıraktınız sayfayıı:84::84::84::84::84::84::84:

selam kızlar..nasılsınız...

damlaselenim ..inşalah canım bu sefer bebeğine kavuşacaksın...hep güzel şeyler düşün...

dünürüm sanada kolay gelsin....evet ya havalar çok güzel..yadan kalma sanki...insanın çıkıp gezesi geliyor..başka bir şey yapamıyorum çünkü....ne yapayım bebeğim iyi olsun..doğumdan sonra bende bol bol temizlik yaparım..inanın kızlar şuan hiç aklıma gelmiyor temizlik filan..annemler gelip yapıyorlar...şimidye kadar yaptıklarıma sayıyorum....

canım ..bende hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda elma görmüştüm...inşallah güzel haberlerini alırız....

kızlar hediyelerinizi almaya başlıyorsunuz ha...ne güzel bir heycan olsa gerek....artık hatıra olarak saklarsınız.....

ipeğim...tez vakitte klavyeyi düzelt...buralar sensiz bizler sensiz olamayız....

kızlar ipeği aradım korkulacak bişey yok modemi bozulmuş .yeni modem gelene kadar ayrı gayrı kalacaz artıkın:96::96:

bugün hava güzel dip köşe bir temizlik yapasım geldii hatta camları bile silebilirimm .daha fazla oturmadan çıkıp haledeyim işlerimi ..görüşürüzzz kızlar hoşçakalın

sağol canım ipeğim çabuk düzelsin modeminnnnn
kolay gelsin nurcanım

neden kimseler gelmiyirrbirilri gelsin arkadaşlar çok boş bıraktınız sayfayıı:84::84::84::84::84::84::84:

canım inan işlerim var bitmiyoo yapmasam kızcaklar yada atcaklar

bulutum iyi olmana sev,ndim canım boşver temizliği bebek doğduktan sonrada yapamıyosun zaten oldğu kadar sen ve bebiş iyi olunda

selam millet nasılsınız... ben çok şükür iyiyim modem bozulmuş
beyefnediler ancak aldılar ..bu arada beni merak etmeniz çok hoşuma gitti
şımardım resmen :79:

kızlar bende gönderdim hediyemi ama ben resim falan çekmedim tabiki
çünkü bana gelen hediyeyi bile nasıl çekip size göstericem kara kara düşünüyorum
malum bu konularda beceriksizim hediyeyi çok beğenerek aldım inşallah arkadaşımda beğenir

ipek hoşgeldin canımm şımar şımar sadece bize deil herkese şımarben varya bir hamile kalıyımmmmmmm bizimkilerin anasını ağlatacam ahtım varrr

damlaselen hoşgeldin canım nasıl geçti,hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…