kızlar ipeği aradım korkulacak bişey yok modemi bozulmuş .yeni modem gelene kadar ayrı gayrı kalacaz artıkın:96::96:
bugün hava güzel dip köşe bir temizlik yapasım geldii hatta camları bile silebilirimm .daha fazla oturmadan çıkıp haledeyim işlerimi ..görüşürüzzz kızlar hoşçakalın
neden kimseler gelmiyirrbirilri gelsin arkadaşlar çok boş bıraktınız sayfayıı :84::84::84::84::84::84::84:
selam kızlar..nasılsınız...
damlaselenim ..inşalah canım bu sefer bebeğine kavuşacaksın...hep güzel şeyler düşün...
dünürüm sanada kolay gelsin....evet ya havalar çok güzel..yadan kalma sanki...insanın çıkıp gezesi geliyor..başka bir şey yapamıyorum çünkü....ne yapayım bebeğim iyi olsun..doğumdan sonra bende bol bol temizlik yaparım..inanın kızlar şuan hiç aklıma gelmiyor temizlik filan..annemler gelip yapıyorlar...şimidye kadar yaptıklarıma sayıyorum....
canım ..bende hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda elma görmüştüm...inşallah güzel haberlerini alırız....
kızlar hediyelerinizi almaya başlıyorsunuz ha...ne güzel bir heycan olsa gerek....artık hatıra olarak saklarsınız.....
ipeğim...tez vakitte klavyeyi düzelt...buralar sensiz bizler sensiz olamayız....
selam millet nasılsınız... ben çok şükür iyiyim modem bozulmuş
beyefnediler ancak aldılar ..bu arada beni merak etmeniz çok hoşuma gitti
şımardım resmen :79:
valla şımardım hoşuma gittişımardınmı şımar şımar yakışırrrr
ipek hoşgeldin canımm şımar şımar sadece bize deil herkese şımarben varya bir hamile kalıyımmmmmmm bizimkilerin anasını ağlatacam ahtım varrr
bende hep öyle derdim ama eşime bile hiç eziyetim olmadı
canım bile bi şey çekmedi düşün
damlaselen hoşgeldin canım nasıl geçti,hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın canım
damla senin ne işin var burada transfer olmadı mı bugün
ilk günü yatarak geçirsen iyi olur
yok yok ben çekmesede çekti getir dicem neyi bulması zor onu isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?