Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk tosti naber sende benim gibi kaçaksın epeydir ben bi yoklama verip çıkıyorum bu ara kalamıyorum pek sen ne alemdesin bakıyım

iyiyiz ipek sen nasılsın hediyelerini yolladın demek
bende cuma yollıycam inş. begenir benim kurban özenle seçtim hepsini

hoşbulduk ipekiiim çok şükür acık yorgunum malum bugün nöbet vardı paso ayaktaydım bide oruç çarpıyor hafiften.sen nasılsın yaa cinsiyet belli olmadımı yoksa ben mi kaçırdım de bakim

hepsini mi kaç tane aldın yavrus,ben de yarın yada cuma yollıcam okula götürücem mecbur çıkışta yollıcam.innşallah kırılmaz yolda giderken ho hooo kırılabilen bişe çünkü

hoşbulduk tosti naber sende benim gibi kaçaksın epeydir ben bi yoklama verip çıkıyorum bu ara kalamıyorum pek sen ne alemdesin bakıyım

iyiyim melikecim fırsatım olmuyor ki işte fırsat buldukça giriyorum spora başladım kurana gidiyorum eşim öglenleri yemege geliyor ev işi derken akşam oluyor işte sen nasılsın

iyiyim canım ...hediyelerimi yolladım canım evet
hoşbulduk ipekiiim çok şükür acık yorgunum malum bugün nöbet vardı paso ayaktaydım bide oruç çarpıyor hafiften.sen nasılsın yaa cinsiyet belli olmadımı yoksa ben mi kaçırdım de bakim

iyiyim canım cinsiyet daha belli kontrol zamanımıza iki hafta var

hepsini mi kaç tane aldın yavrus,ben de yarın yada cuma yollıcam okula götürücem mecbur çıkışta yollıcam.innşallah kırılmaz yolda giderken ho hooo kırılabilen bişe çünkü

bende kargoda kırılma olasılığından korktuğum için
özellikle kırılmaz bir şey seçtim

bende cuma yollıycam inş. vallahi canım 4 parça aldım inş. begenir kurbanım

iyiyim melikecim fırsatım olmuyor ki işte fırsat buldukça giriyorum spora başladım kurana gidiyorum eşim öglenleri yemege geliyor ev işi derken akşam oluyor işte sen nasılsın

bende okulda ameleliğe devam ne olsun oooh maşallah demek spora başladın o halde sana diyorumki tez elden bol kalori yakasın innşallah.süper valla boş durmuyorsun en iyisi bişeylerle meşgul olmak insana güven veriyor.aynen devam arkandayım he he

iyiyim canım cinsiyet daha belli kontrol zamanımıza iki hafta var[/QUOTE]

yaaa olsun artık ben errrkek demiştim daha doğrusu içime öle doğdu ama bende pek hissiyat olmadığından altıncı kısmından şaşar kesin.ayyyh korktum bak şimdi ya kırılarsa hediyem ooof bak şimdi içime dert olur

kamerun nabers nasılsın

evet yaa üzerine kırılabiler yazıyım en iyisi.ama yok yok kırılmaz bence.sağlam sardırdım ama neyse artıkın.haaa ben dedim dimiiii bana kırmızı don almayın diye innşallah duymuştur bana alacak şanssız.duymadıysa da maviye boyarım kırmızıyı olar mor aha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…