bende okulda ameleliğe devam ne olsun oooh maşallah demek spora başladın o halde sana diyorumki tez elden bol kalori yakasın innşallah.süper valla boş durmuyorsun en iyisi bişeylerle meşgul olmak insana güven veriyor.aynen devam arkandayım he he
iyiyim canım cinsiyet daha belli kontrol zamanımıza iki hafta var
a.s. hoşgeldin kamer tosti ben memnun oldum ilk kez karşılaşıyoruz senle
merhaba tosti bayadır burdayım ama sanırım yeni karşılaştık
merhaba tosti bayadır burdayım ama sanırım yeni karşılaştık
kıslar ben yavaştan kaçar yemekimi yapıyım ezana az kaldı.öperim sizi güzeller haydin hayırlı akşamlaaar
yaa kızlar düşündükçe canım sıkıldı şimdi,gelinimizin biri 2.yi yeni doğum yaptı(onlar benim canım ciğerim ama ) yeni gelinimiz öbür abimin eşi çocuk yapmya karar vermişler,hatta başladılar tahminim,kız kardeşim 5.5 aylık hamile SADECE ben kalıcam ailede çocuksuzbak şimdi düşündükçe içime oturdu şimdi, banane bende istiyorum yyaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iyiy ii akşamlar arkadaşlar ben çıktımmm:80:
hayır olsun inşallah bende bu gece rüyamda eski bir iş arkadaşım bana 41 yasin oku diyodu yolculuk yapıyoruz güya o sırada söyledi hatmimi bitireyimde birde onu okuyayım bakalım kimbilir belkide dediğin gibi bir işaret olabilir:26:kızlar dün akşam dalmışım 1 saat kadar rüyamda hayır olsun inş. annem bana diyor ki kızım siz bazı şeyleri eksik yapıyorsunuz o yüzden kısmetiniz geliyor geri gidiyor baya etkiledi bu rüya beni rabbim bana bir işaret veriyor sanki
ayyy keşke bende bugün gündüz girebilseydimde seni merak etseydim çok çok sende şımarsaydın daha bi çokselam millet nasılsınız... ben çok şükür iyiyim modem bozulmuş
beyefnediler ancak aldılar ..bu arada beni merak etmeniz çok hoşuma gitti
şımardım resmen :79:
aaah aah ipem keşke bana çıkaydında bende seni o kara kara düşünmekten kurtarıp resimlerni ekleseydim..neyse sana hediye alan kişi okumuştur heralde yazını yollamadıysa ç.eksin oda resimleride senin yerine ekles,nkızlar bende gönderdim hediyemi ama ben resim falan çekmedim tabiki
çünkü bana gelen hediyeyi bile nasıl çekip size göstericem kara kara düşünüyorum
malum bu konularda beceriksizimhediyeyi çok beğenerek aldım inşallah arkadaşımda beğenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?