Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaaa olsun artık ben errrkek demiştim daha doğrusu içime öle doğdu ama bende pek hissiyat olmadığından altıncı kısmından şaşar kesin.ayyyh korktum bak şimdi ya kırılarsa hediyem ooof bak şimdi içime dert olur

kamerun nabers nasılsın[/QUOTE]
koyduğun kutunu - paketin içini kenarlarından sıkıştır kağıtla mağıtla bişi olmaz,sabitlenir sallanmaz ben gözlük gönderdim bişi olmadı öle yaptım.İyiyim sen nasılsın

inş. melikecim ocakta spor yaptım 73 den 65 e düştüm hamile kaldım hiç kılo almamıştım bebegı kaybettıkten sonra 5 kılo aldım şimdi 70 kıloyum 60 olma niyetindeyim inş. bakalım minnak sen kadrolumusun benımkide öğretmen meslektaşsınız

kıslar ben yavaştan kaçar yemekimi yapıyım ezana az kaldı.öperim sizi güzeller haydin hayırlı akşamlaaar

tostttiiiiii yarama tuz basmaaaa ha ha haaa aslında amelelik lafımdan anlamış olman lazım profesyonel bir ücretli öğretmenim en bedbahtından.senin toce mi öğretmen ?branş ne? ben edebiyatçıyım bakma böle dili katlediyorum.okulda imla yazım diye zaten sinir geliyor burda ohhh rahatlıyorum kasmadan.

yaa kızlar düşündükçe canım sıkıldı şimdi,gelinimizin biri 2.yi yeni doğum yaptı(onlar benim canım ciğerim ama ) yeni gelinimiz öbür abimin eşi çocuk yapmya karar vermişler,hatta başladılar tahminim,kız kardeşim 5.5 aylık hamile SADECE ben kalıcam ailede çocuksuzbak şimdi düşündükçe içime oturdu şimdi, banane bende istiyorum yyaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ahhh beee cnmm ahhhh bendee o durumdayımm bendenn küçükk gelınlerr bebe beklıyoo benn salak gıbıı oldugum yerdeyımm ama dahaa sabrımm kalmadıı yaa gelecekk yaa gelecekkk terbıyesızz bı olsun götüneee yiyecekkkk sopalarııı cnmm benn kaaçarrr benim kurbanın şalı az kaldııı onu bıtıreyımmmm dee gondereyımmmmmm heyyy benımmmmmm kurbann ben bırazz geçç gönderecemm merakk etmee hedıyelerın bendee saklııııı

hayır olsun inşallah bende bu gece rüyamda eski bir iş arkadaşım bana 41 yasin oku diyodu yolculuk yapıyoruz güya o sırada söyledi hatmimi bitireyimde birde onu okuyayım bakalım kimbilir belkide dediğin gibi bir işaret olabilir:26:

selam millet nasılsınız... ben çok şükür iyiyim modem bozulmuş
beyefnediler ancak aldılar ..bu arada beni merak etmeniz çok hoşuma gitti
şımardım resmen :79:
ayyy keşke bende bugün gündüz girebilseydimde seni merak etseydim çok çok sende şımarsaydın daha bi çokanaam içim geçti nasıl bir cümle kurmuşum ayıp banaaa

aaah aah ipem keşke bana çıkaydında bende seni o kara kara düşünmekten kurtarıp resimlerni ekleseydim..neyse sana hediye alan kişi okumuştur heralde yazını yollamadıysa ç.eksin oda resimleride senin yerine ekles,n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…