kızlar ben bişey sorucam şu ilişkiye girerken kullandığınız krem veya jelin adı neydi ya eşime aldırıcamda ismini unuttum
tostttiiiiii yarama tuz basmaaaa ha ha haaa aslında amelelik lafımdan anlamış olman lazım profesyonel bir ücretli öğretmenim en bedbahtından.senin toce mi öğretmen ?branş ne? ben edebiyatçıyım bakma böle dili katlediyorum.okulda imla yazım diye zaten sinir geliyor burda ohhh rahatlıyorum kasmadan.
canlarımmmmmmmmm ciğerlerimmmmmmmmmmmm bitanelerim.................. sizleri çok ama çok özledim.... anca yalnız kalıp girme fırsatı yakaladım... hepiniz gözümde tütüyosunuz....
kızlar şimdi görümcemle eşim gelirler o yüzden hızlıo hızlı yazıyorum.. canlarım bende bulantı yüzünden pazartesi serum yedim bebişimi tekrar gördüm... kısmetse 15 gün sonra tekrar gidicem düşük tehlikem hala devam ediyo.. sürekli yatıyorum... kısmetse 3.5 4 aylık olana kadar yatıcam doktor korkma 9 ay yatmıyacaksın dedi içim rahatladı doğrusu... canlarım sizleri çok çok öpüyorum ve malesef çıkmak zorundayım kısmetse yakında yanınıza dönücem inş.... dualarımdasınız hepiniz..... kensinize iii bakın...... sizleri çok ama çok seviyorum.......
canımmmm aman iyi ol sağlıklı bir hamilelik geçirde bizleride bir süre ihmal et keşke her ayrılık böyle olsa can kuban cannn....demek bebeğini gördün maşallahcanlarımmmmmmmmm ciğerlerimmmmmmmmmmmm bitanelerim.................. sizleri çok ama çok özledim.... anca yalnız kalıp girme fırsatı yakaladım... hepiniz gözümde tütüyosunuz....
kızlar şimdi görümcemle eşim gelirler o yüzden hızlıo hızlı yazıyorum.. canlarım bende bulantı yüzünden pazartesi serum yedim bebişimi tekrar gördüm... kısmetse 15 gün sonra tekrar gidicem düşük tehlikem hala devam ediyo.. sürekli yatıyorum... kısmetse 3.5 4 aylık olana kadar yatıcam doktor korkma 9 ay yatmıyacaksın dedi içim rahatladı doğrusu... canlarım sizleri çok çok öpüyorum ve malesef çıkmak zorundayım kısmetse yakında yanınıza dönücem inş.... dualarımdasınız hepiniz..... kensinize iii bakın...... sizleri çok ama çok seviyorum.......
eeeh artık kimbilir sen yinede cuma günü evden ayrılma bakalım kırmızı kurdaleli üst üste sarınmış iki paketcik ben geld,mm diyebilir ayy ben hediye almaktan çok alıcımın almasına heyecanlandım ya acaba beğenirmi :18:heyyyyyyy benimmmmm kurbanımmmmm şalınıı bitirdimmm vee yazayımm dedimm tubişimm cnmmm o şanslıı belkıidee benimdirrrr ayy heycanlandımm şimdikk
ben bi dondurma topiğine bakayım tostiden ses yok
huu tosticik naber canım hayrola uykunumu kaybettin gece gece
kızlar ben bu sabah adet oldum malesefDuru cuğum çokkk özürdiliyorum ayetel kürsini okuyamadım yaaa çok istiyorum bugün okuyacaktım ahhh bilseydim mmm dün okur bitirirdim kızlar benim ayetel kürsiyi paylaşın haber vereyim dedim çok üzgünüm yaaaaaa kusura bakmayın hakkınızı helal edin
iyiyim şükür şeker sen nabersintugggbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş burdayım cicim nasılsın
ayy yinemi geldi ya hıııırrrrrrrkızlar ben bu sabah adet oldum malesefDuru cuğum çokkk özürdiliyorum ayetel kürsini okuyamadım yaaa çok istiyorum bugün okuyacaktım ahhh bilseydim mmm dün okur bitirirdim kızlar benim ayetel kürsiyi paylaşın haber vereyim dedim çok üzgünüm yaaaaaa kusura bakmayın hakkınızı helal edin
allah biliyo ya hediyelerin resmni çektim deyince inşallah bana göndermiştir dedimhayır olsun inşallah bende bu gece rüyamda eski bir iş arkadaşım bana 41 yasin oku diyodu yolculuk yapıyoruz güya o sırada söyledi hatmimi bitireyimde birde onu okuyayım bakalım kimbilir belkide dediğin gibi bir işaret olabilir:26:
ayyy keşke bende bugün gündüz girebilseydimde seni merak etseydim çok çok sende şımarsaydın daha bi çokanaam içim geçti nasıl bir cümle kurmuşum ayıp banaaa
aaah aah ipem keşke bana çıkaydında bende seni o kara kara düşünmekten kurtarıp resimlerni ekleseydim..neyse sana hediye alan kişi okumuştur heralde yazını yollamadıysa ç.eksin oda resimleride senin yerine ekles,n
leydim iyi olmanıza çok sevindimcanlarımmmmmmmmm ciğerlerimmmmmmmmmmmm bitanelerim.................. sizleri çok ama çok özledim.... anca yalnız kalıp girme fırsatı yakaladım... hepiniz gözümde tütüyosunuz....
Günaydın akide şekerleriiimm
şifaamm adet olmusun üzülme canım sağlık olsun niye özür diliyonki okuyamadım diye ben okurum bacım
minnak melikem kadro kadro alırsın hayırlısı olsun canım
leydim hayırlısı ile tamamlayıp al bebişini kucağına yat canım iyi olduğuna çok sevindim
fatoşum sen şalmı ördün anam ne marifetlisiniz maşallah sizeee
tuğbam ne güzeldi insanın yaradılışı
tostim partilerin kadınınasıl gidiyo spor bakalım abuuu bende istiyorum zayıflamak aldım başımı gittim kilolordan
kamercim seninde olcak bah stres yapma tamam
haydin şlimdi çıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?