Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar ben hediyeme bugün hayırlı yolculuklar dileyip gönderidm cuma günü elinde olur dediler..hepinize sesleniyorum birinize gelecek hediye:80: cuma günü kapı ve gözler açık olsun kimbilir belkide o talihli sizsiniz

canlarımmmmmmmmm ciğerlerimmmmmmmmmmmm bitanelerim.................. sizleri çok ama çok özledim.... anca yalnız kalıp girme fırsatı yakaladım... hepiniz gözümde tütüyosunuz....

kızlar şimdi görümcemle eşim gelirler o yüzden hızlıo hızlı yazıyorum.. canlarım bende bulantı yüzünden pazartesi serum yedim bebişimi tekrar gördüm... kısmetse 15 gün sonra tekrar gidicem düşük tehlikem hala devam ediyo.. sürekli yatıyorum... kısmetse 3.5 4 aylık olana kadar yatıcam doktor korkma 9 ay yatmıyacaksın dedi içim rahatladı doğrusu... canlarım sizleri çok çok öpüyorum ve malesef çıkmak zorundayım kısmetse yakında yanınıza dönücem inş.... dualarımdasınız hepiniz..... kensinize iii bakın...... sizleri çok ama çok seviyorum.......

kızlar ben bişey sorucam şu ilişkiye girerken kullandığınız krem veya jelin adı neydi ya eşime aldırıcamda ismini unuttum

heyyyyyyy benimmmmm kurbanımmmmm şalınıı bitirdimmm vee yazayımm dedimm tubişimm cnmmm o şanslıı belkıidee benimdirrrr ayy heycanlandımm şimdikk

benim alacaklarım bitmediğiii için dahaaa gönderemıyorum kısmetsee cumartesii günüüüü gönderecemmmmm inşallahhhhhhh

inş. bir an önce kadro alırsın minnakcım
evet benim eşim öğretmen resim öğretmeni

bizde seni çook seviyoruz leydim iyi olmanıza sevindik inş. bir an önce istediğin gibi hareket etmeyede başlıycan allahın izniyle öperim seni

canımmmm aman iyi ol sağlıklı bir hamilelik geçirde bizleride bir süre ihmal et keşke her ayrılık böyle olsa can kuban cannn....demek bebeğini gördün maşallah inşallah kucağına alıp saatlerce günlerce gecelerce o melek yüzünü izliyeceksin inşallaaah canım..madem tehlike devam ediyo az daha dayan sık dşini yıllarca bekledin çok dikkat etcanım...bizde çok özledik ama dedimya bu güzel ayrılık allah razı olsun sende bizlerin dualarındasın bebişimmmm

heyyyyyyy benimmmmm kurbanımmmmm şalınıı bitirdimmm vee yazayımm dedimm tubişimm cnmmm o şanslıı belkıidee benimdirrrr ayy heycanlandımm şimdikk
eeeh artık kimbilir sen yinede cuma günü evden ayrılma bakalım kırmızı kurdaleli üst üste sarınmış iki paketcik ben geld,mm diyebilir ayy ben hediye almaktan çok alıcımın almasına heyecanlandım ya acaba beğenirmi :18:

huu tosticik naber canım hayrola uykunumu kaybettin gece gece

kızlar ben bu sabah adet oldum malesef Duru cuğum çokkk özürdiliyorum ayetel kürsini okuyamadım yaaa çok istiyorum bugün okuyacaktım ahhh bilseydim mmm dün okur bitirirdim kızlar benim ayetel kürsiyi paylaşın haber vereyim dedim çok üzgünüm yaaaaaa kusura bakmayın hakkınızı helal edin

canım benım adetim yeni bitti kaç taneyse ben okuyabilirim :81:

kızlar gözlerim kapanıyor bana müsade tubiş iyi geceler bacım
sifacım istersen okurum ayetel kürsileri sen yaz bacım ben sabah bakarım haden çüzzzz

tugggbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş burdayım cicim nasılsın
iyiyim şükür şeker sen nabersin
ayy yinemi geldi ya hıııırrrrrrr
bende okumadım ben özellikle perşembe geceleri okuyorum aldığım duaları..yarın regl günüm ama belirti bariz yok meme şişkinliğindne başka yarın öğlen ve ikindi arasında okucam ne olr ne olmaz akşama bırakmıcam inşallah kaç tane aldıysan ben okurum canım sıkma canını sonuçta okumak için aldın ama kısmet olmadı sağlık olsun sen sayı ver bakem

Günaydın akide şekerleriiimm

şifaamm adet olmusun üzülme canım sağlık olsun niye özür diliyonki okuyamadım diye ben okurum bacım

minnak melikem kadro kadro alırsın hayırlısı olsun canım

leydim hayırlısı ile tamamlayıp al bebişini kucağına yat canım iyi olduğuna çok sevindim

fatoşum sen şalmı ördün anam ne marifetlisiniz maşallah sizeee

tuğbam ne güzeldi insanın yaradılışı

tostim partilerin kadını nasıl gidiyo spor bakalım abuuu bende istiyorum zayıflamak aldım başımı gittim kilolordan

kamercim seninde olcak bah stres yapma tamam

haydin şlimdi çıktım ben

Son düzenleme:
allah biliyo ya hediyelerin resmni çektim deyince inşallah bana göndermiştir dedim
demek bana değilmiş :26:
leydim iyi olmanıza çok sevindim sık dişini az kalmış sıkıntılı zamanın bitmesine zaten birde iyi tarafından bakarsan ilk üç ay gerçekten zor bi dönem çok yorucu halsizlik yapan bi dönem onun için yatarak geçirmen iyi oldu ben işe gidip gelirken çok zorlanıyodum

günaydın canım şifanın ayetel kürsilerini okuma sakın çünkü bunun özelliği senin yerine başkasının okuması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…