günaydın ipek nasıl gidiyor bakalım bebiş nasıl canım
İnsanın Yaratılışı
TIHLAYIN ARKADAŞLARR
bende kaçtım hayırlı geceler tosti,şifa öpüyorum sizleri güzel gerçeğe dönüşebilecek salih rüyalar görün inşallah..
evet cnım biliyorum sizide çok sevdim ben burdaki herkesi sabır ya sabır inşallah sonu selamettir arkadaşımherkeseee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
şöyle bi geöçmişe baktım malum sohbetin ortasından başlamak istemiyom
demek çoğunuz göndermeye başladınız hediyeleriiiben daha göndermedimm eksiklerim var hala bir türlü kanaat getiremiyorum ama yarın gönderiririm inşallahhh
şifacım adet olmuşsun merak etme biz okuruz ama listeyi görmek lazım kim ne kadar aldı ona göre paylaşalım
ipeğim seninde modem bozulmuş neyseki cimrilik yapıpta 1 hafta beklemediler
kamercim demek kardeşlerinin hepsinin bebişi ya var yada çalışmalara başladılar bu konuda yalnız değilsin canım hepimiz aynıyızz sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok
iyidir canım bir firmanın ssk sı kalmıştı onunla uğraşıyorum
bebişte iyi çok şükür ....sen nasılsın
hoşgeldin canım ....beyannameler ortada kalacak olmasa almazlardı canım merak etme beyannameler varya onun için hemen yapıldı ...sen nasılsın canımherkeseee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
şöyle bi geöçmişe baktım malum sohbetin ortasından başlamak istemiyom
demek çoğunuz göndermeye başladınız hediyeleriiiBen daha göndermedimm eksiklerim var hala bir türlü kanaat getiremiyorum Ama yarın gönderiririm inşallahhh
şifacım adet olmuşsun merak etme biz okuruz ama listeyi görmek lazım kim ne kadar aldı ona göre paylaşalım
Ipeğim seninde modem bozulmuş neyseki cimrilik yapıpta 1 hafta beklemediler
Kamercim demek kardeşlerinin hepsinin bebişi ya var yada çalışmalara başladılar bu konuda yalnız değilsin canım hepimiz aynıyızz sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok
hoşgeldin canım ....beyannameler ortada kalacak olmasa almazlardı canım merak etme beyannameler varya onun için hemen yapıldı ...sen nasılsın canım
evet işimiz internete bağlı olmasa hemencik almazlardı
bende işte iyi diyelim iyi olalımağrılarım oluyo aniden kistimin olduğu yerde bide karnım aldı başını gidiyo sende ne var ne yok başka ağrın sızın yada aş eriyonmu
bende tosti gibi spora gitmek istiyommm yaa bananneeeee :84: fit olmak istiyomm
nurcanım gelmedi bu sabah uyuyamı kaldıakşam bana çağrı yapmış yatağa uyumak için girdiğimde gördüm :44: sesini duymamışımmm nurcanımmm duy sesimiii
kamerciimmm içme o cigarayı bah sonna diyon ki niye bebem olmuyooo anam iç organları tahrip ediyon yumurtaları bozuyon
ooo durucumda burdaymışşş nasılsın bacımm moraller nasıl
kamercim kolay gele sana ama o sigarayı bıraksan çok iyi olur ben feci içiçiydim ama 3 sene olacak bırakalı kitap sayesinde bıraktım sanada öneririm kesinlikle.ben sigara ile yatar onla kalkardımm düşün..
kitabın ismi "sigarayı bırakmanın kolay yolu" yazarı Allen Car (carr mıydı yoksa tam hatırlamıyom) 4 tl felann kesinlikle al derim
evet işimiz internete bağlı olmasa hemencik almazlardı
bende işte iyi diyelim iyi olalımağrılarım oluyo aniden kistimin olduğu yerde bide karnım aldı başını gidiyo sende ne var ne yok başka ağrın sızın yada aş eriyonmu
bende tosti gibi spora gitmek istiyommm yaa bananneeeee :84: fit olmak istiyomm
nurcanım gelmedi bu sabah uyuyamı kaldıakşam bana çağrı yapmış yatağa uyumak için girdiğimde gördüm :44: sesini duymamışımmm nurcanımmm duy sesimiii
sevdam günaydın iğne oluyonmu kist için
iyi diyelim iyi olalım sevdam ne olsun iştee
ya bir tane iğne vuruldum oda d.kontrol iğnesi imiş başka da bişey vermediibu kistler gidermi o iğneyle hiç bilmiyorum cumartesi kontrole gidicem olmazsa soğan kürüne başlıcam soğan bile bunları eritmeye yararmı oda muamma
kapalı kutu bacımm benimm
kist yüzünden karnın şiş olabilir canım sen çok kilolu değilsin ki
balık etlisincanım benim biraz baş ağrım oluyo normalmiş hamilelikte ...çok çabuk yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum ...aşerme olayı bende hiç olmadı diyebilirim hamle değilken bile daha çok canım bi şeyler çekerdi
balık değilde balina diyebiliriz
yaa baş ağrısı da fena yaaama olsun değerr bak benimde baş ağrım oluyo iğnenin yan etkileri imiş okudum benim içinde değer ne de olsa 10 cm lik nur topu gibi kistlerim var 6 aylık hamileyim yani
yaa hamilelik öncesi aşerme oluyo demekki bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?