Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkeseee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

şöyle bi geöçmişe baktım malum sohbetin ortasından başlamak istemiyom

demek çoğunuz göndermeye başladınız hediyeleriii ben daha göndermedimm eksiklerim var hala bir türlü kanaat getiremiyorum ama yarın gönderiririm inşallahhh

şifacım adet olmuşsun merak etme biz okuruz ama listeyi görmek lazım kim ne kadar aldı ona göre paylaşalım

ipeğim seninde modem bozulmuş neyseki cimrilik yapıpta 1 hafta beklemediler

kamercim demek kardeşlerinin hepsinin bebişi ya var yada çalışmalara başladılar bu konuda yalnız değilsin canım hepimiz aynıyızz sabırla beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok

evet cnım biliyorum sizide çok sevdim ben burdaki herkesi sabır ya sabır inşallah sonu selamettir arkadaşım

hoşgeldin canım ....beyannameler ortada kalacak olmasa almazlardı canım merak etme beyannameler varya onun için hemen yapıldı ...sen nasılsın canım

ööff kızlar ben kalkıyım çayla bir tek sigara tüttürüyüm sonrada şu biirrr yığın evrakı dosyalayım 1 saat sonra görüşürüz o zamanada patronlar gelirya neyse artık herkese bbyy

kamerciimmm içme o cigarayı bah sonna diyon ki niye bebem olmuyooo anam iç organları tahrip ediyon yumurtaları bozuyon

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ....beyannameler ortada kalacak olmasa almazlardı canım merak etme beyannameler varya onun için hemen yapıldı ...sen nasılsın canım

evet işimiz internete bağlı olmasa hemencik almazlardı
bende işte iyi diyelim iyi olalım ağrılarım oluyo aniden kistimin olduğu yerde bide karnım aldı başını gidiyo sende ne var ne yok başka ağrın sızın yada aş eriyonmu

bende tosti gibi spora gitmek istiyommm yaa bananneeeee :84: fit olmak istiyomm

nurcanım gelmedi bu sabah uyuyamı kaldı akşam bana çağrı yapmış yatağa uyumak için girdiğimde gördüm :44: sesini duymamışımmm nurcanımmm duy sesimiii

ooo durucumda burdaymışşş nasılsın bacımm moraller nasıl

kamercim kolay gele sana ama o sigarayı bıraksan çok iyi olur ben feci içiçiydim ama 3 sene olacak bırakalı kitap sayesinde bıraktım sanada öneririm kesinlikle.ben sigara ile yatar onla kalkardımm düşün..
kitabın ismi "sigarayı bırakmanın kolay yolu" yazarı Allen Car (carr mıydı yoksa tam hatırlamıyom) 4 tl felann kesinlikle al derim

sevdam günaydın iğne oluyonmu kist için

iyi diyelim iyi olalım sevdam ne olsun iştee

kist yüzünden karnın şiş olabilir canım sen çok kilolu değilsin ki
balık etlisin canım benim biraz baş ağrım oluyo normalmiş hamilelikte ...çok çabuk yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum ...aşerme olayı bende hiç olmadı diyebilirim hamle değilken bile daha çok canım bi şeyler çekerdi

sevdam günaydın iğne oluyonmu kist için

ya bir tane iğne vuruldum oda d.kontrol iğnesi imiş başka da bişey vermedii bu kistler gidermi o iğneyle hiç bilmiyorum cumartesi kontrole gidicem olmazsa soğan kürüne başlıcam soğan bile bunları eritmeye yararmı oda muamma

iyi diyelim iyi olalım sevdam ne olsun iştee

kapalı kutu bacımm benimm

geçer geçer canım geçer merak etme ....valla durunun bu huyu iyi mi kötü mü hiç bilemedim
gerçekten kapalı kutu

balık değilde balina diyebiliriz
yaa baş ağrısı da fena yaa ama olsun değerr bak benimde baş ağrım oluyo iğnenin yan etkileri imiş okudum benim içinde değer ne de olsa 10 cm lik nur topu gibi kistlerim var 6 aylık hamileyim yani

yaa hamilelik öncesi aşerme oluyo demekki bizde

hiç bi şikayetim yok zaten canım ve inanın her akşam eşimle konuşurken
sizlerede dua ediyorum inşallah en yakın zamanda bu tatlı şikayetleri sizlerde yaşayın
hiç kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ....bende aşerme olmamasına memnun aslında
canım istese yesem vicdan azabı yemesem içime dert böylesi daha iyi oldu haziran annelerine bakıyorum da canları epey bişey çekiyo çikolatalar havalarda uçuşuyo allahtan bende yok ....canım sen aşure yaptınmı ilk denemen nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…