Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınn A dostlar

bakıyorum çoğunuz hediyeleri göndermeye başlamışş ne güzell heyecan başladıı artık :81: bende yarın gönderiyorum büyük ihtimal cumartesi elinde olur :79: :79: inşallahh beğenir :87:

oyyy canım aşermiyon demekki bebeişimiz üzmüyo annesini
bende hiç aşermedim gece yarısı kaldırıpda manava göndermedim

etkili olması için iğne vermiş doktorun bence gider merak etme sen

geçer geçer canım geçer merak etme ....valla durunun bu huyu iyi mi kötü mü hiç bilemedim
gerçekten kapalı kutu

ne anlitim cicoşlar işte hayat devam ediyoooo:86:

6 aylık hamişmii

YASEMİN VE EŞİ (NİHAT) İÇİN AYETEL KÜRSİ
RABBİM SEN YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VER

ipekkk.....30
tosti............50
bynkutluay..50

maiberf........50
sevdanehri...30
s.tuğba.........50
1982kamer...33
sevdamce.....20

şifanın aldıklarını tostiye verdimm

şimdi üzmüyo teyzesi sanırım çıkışa hazırlık yapıyo enerjisini
doğduktan sonraya saklıyo bence valla durucum ben kendime salon kadını
diyodum sen benide geçtin ünvanımı sana devrediyorum demek hayat devam ediyo
ediyoda nasıl devam ediyo anacım bakl biz ne yedik ne içtik onu bile anlatıyorruz hiç bulaşmadı sana gevezelik

hoşgeldin nurcanımmm

evet durummm ee öle olmuyo mu hamile gibiyim içimde irice bişey var bende ipek gibi aş ermiyom işte üzmüyo beni

eksik yok yanii

geçmiş olsunn canım benim...bu sıkıntıların son bulacak inşallah bebişini kucağına aldığın zaman hepsini unutacaksınn azcık daha sık dişini az kaldı ..bizde seni seviyoruzzz canım benimm .Allaha emanet ol

günaydın hoşgeldin nurcikim yaptınmı temizliğini
hoşbulduk Duru bacım.yaptım yaptım ama camları silemedimm hiç halim kalmadı zaten çok çabuk yorulan bir insanımm elim varmadı camlara, amann kalsın dedimm ..ama her yeri bırıl pırıl yaptım

Son düzenleme:
yaa evet bende temizlk yapmak istiyom ama zaman yokk evim havasızlıktan kokmuş artık 3 akşamdır eve geç gidiyoz havalandıramıyom en çok ev hanımı temizlik için istiyom

çıkışamı hazırlık yapıyooo
walla ipeğim hayat devam ediyoo gün geliyo üzülüyorum gün geliyo seviniyorum ama bildiğim tek bişi varsa oda kırgınım hala

hoşgeldin nurcanımmm

evet durummm ee öle olmuyo mu hamile gibiyim içimde irice bişey var bende ipek gibi aş ermiyom işte üzmüyo beni

kurban olim saaaaaa sen hamiş ol emiiiiii (zaten olcan)

hoşgeldin nurcanımmm

hoşbulduk sevoo..dün akşam seni çok bekledimm çağrımı görmemişsin,bir daha olmasın .esroş kaç gündür istiyo msndeki sohbeti özlemiş ne zaman buluşursanız banada haber verin diyo:86:

yok canım

nurcik yenge hoşgeldin dün temizlik yapmışsın ne güzel
cumartesi günüde bende var
yaptım ama harap oldumm ev büyük olunca temizliğide zor oluyoo .yarım saat balkonları yıkmakal geçti ..ayıptır söylemesi 4 tane balkonum var :82:

amaan be durum kırgınlık hangimizde olmuyoki bazı şeyler insanın içine yer edip kalıyo maalesef

anam ne hızlısın ne çabık okudun da cevapladın hemen abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

güle güle otur canım ellerine sağlık ohh mis gibiimm

yaa evet bende temizlk yapmak istiyom ama zaman yokk evim havasızlıktan kokmuş artık 3 akşamdır eve geç gidiyoz havalandıramıyom en çok ev hanımı temizlik için istiyom

bende üstün körü yapmaya çalışyom bazen yapamıyom amannnn boşverdim gittiii sanki kıymet biliniyo

evet canım büyük evin temizliği çok zor oluyo bende taşındığımdan beri
resmen temizlikten soğudum günlük süpürüp silmek bile en az iki saat sürüyo
allahtan hamileyimde temizlikten yırttım

aabooo ne hızlı hatunum 45 dk bitti işim koştum geldim hemencecik muhabettleri kaçırmayım diye arkadaşlar duyarlılığınıza sevindim keşke içmesem zıkkımı ama inanın çok mucadele ediyorum o içimdeki canavarı bir türlü yenemiyorum işte ççookkkk bıraktık eşimle birlikte ama birbirimizi yiyoruz hergün sitresten birbirimize çatıyoruz olmuyo gene başlıyoruz neyse uzatmeyıım inşallah tedaviye başlamadan önce 1 ay kala bırakırım heralde demi yanii

tamam canım bi daha olmaz bugün de geç gidebilirim eve ama akşam girmeye çalışırım haberleşiriz dün anneme gittik o yüzden 9,30 da geldik eve yoldayken duymadım sanırsam dün de kötüydüm zaten girecek durumda değildim

demekk 4 balkonnn maşallahhh gııı ilerde bir balkonu kapatıp kuru yiyecek patates yeri yaparsın bana bak belki istemiyon olsun ben yine de fikrimi illa söyleyecemm aferimm biz gelmeden demek evini temizledinn yoksa ne pasaklısın gözler önüne sererdim seni fotoları çekerdim bütün tozların pisliklerin

heh işte böyle durum temizlik yaptınmı yapmadınmı ne bileyim işte bugün ne giydin
böyle şeyler benim anlat dediğim

sevo yapsanda kirleniyo yapmasanda kirleniyo boşver canım böyle kalsınn KİRLENMEK GÜZELDİR

anam ne hızlısın ne çabık okudun da cevapladın hemen abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

güle güle otur canım ellerine sağlık ohh mis gibiimm
sağol canımm ..kendimi övüyo gibi olmasın jet gibiyim maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…