kist yüzünden karnın şiş olabilir canım sen çok kilolu değilsin ki
balık etlisincanım benim biraz baş ağrım oluyo normalmiş hamilelikte ...çok çabuk yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum ...aşerme olayı bende hiç olmadı diyebilirim hamle değilken bile daha çok canım bi şeyler çekerdi
ya bir tane iğne vuruldum oda d.kontrol iğnesi imiş başka da bişey vermediibu kistler gidermi o iğneyle hiç bilmiyorum cumartesi kontrole gidicem olmazsa soğan kürüne başlıcam soğan bile bunları eritmeye yararmı oda muamma
kapalı kutu bacımm benimm
geçer geçer canım geçer merak etme ....valla durunun bu huyu iyi mi kötü mü hiç bilemedim
gerçekten kapalı kutu
balık değilde balina diyebiliriz
yaa baş ağrısı da fena yaaama olsun değerr bak benimde baş ağrım oluyo iğnenin yan etkileri imiş okudum benim içinde değer ne de olsa 10 cm lik nur topu gibi kistlerim var 6 aylık hamileyim yani
yaa hamilelik öncesi aşerme oluyo demekki bizde
günaydınn A dostlar
bakıyorum çoğunuz hediyeleri göndermeye başlamışş ne güzell heyecan başladıı artık :81: bende yarın gönderiyorum büyük ihtimal cumartesi elinde olur :79: :79: inşallahh beğenir :87:
şimdi üzmüyo teyzesi sanırım çıkışa hazırlık yapıyooyyy canım aşermiyon demekki bebeişimiz üzmüyo annesini
bende hiç aşermedim gece yarısı kaldırıpda manava göndermedim
etkili olması için iğne vermiş doktorun bence gider merak etme sen
ne anlitim cicoşlar işte hayat devam ediyoooo:86:
6 aylık hamişmii
YASEMİN VE EŞİ (NİHAT) İÇİN AYETEL KÜRSİ
RABBİM SEN YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VER
ipekkk.....30
tosti............50
bynkutluay..50
maiberf........50
sevdanehri...30
s.tuğba.........50
1982kamer...33
sevdamce.....20
şifanın aldıklarını tostiye verdimm
geçmiş olsunn canım benim...bu sıkıntıların son bulacak inşallah bebişini kucağına aldığın zaman hepsini unutacaksınn azcık daha sık dişini az kaldı ..bizde seni seviyoruzzz canım benimm .Allaha emanet olcanlarımmmmmmmmm ciğerlerimmmmmmmmmmmm bitanelerim.................. sizleri çok ama çok özledim.... anca yalnız kalıp girme fırsatı yakaladım... hepiniz gözümde tütüyosunuz....
kızlar şimdi görümcemle eşim gelirler o yüzden hızlıo hızlı yazıyorum.. canlarım bende bulantı yüzünden pazartesi serum yedim bebişimi tekrar gördüm... kısmetse 15 gün sonra tekrar gidicem düşük tehlikem hala devam ediyo.. sürekli yatıyorum... kısmetse 3.5 4 aylık olana kadar yatıcam doktor korkma 9 ay yatmıyacaksın dedi içim rahatladı doğrusu... canlarım sizleri çok çok öpüyorum ve malesef çıkmak zorundayım kısmetse yakında yanınıza dönücem inş.... dualarımdasınız hepiniz..... kensinize iii bakın...... sizleri çok ama çok seviyorum.......
hoşbulduk Duru bacım.yaptım yaptım ama camları silemedimm hiç halim kalmadı zaten çok çabuk yorulan bir insanımm elim varmadı camlara, amann kalsın dedimm ..ama her yeri bırıl pırıl yaptımgünaydın hoşgeldin nurcikim yaptınmı temizliğini
hoşgeldin nurcanımmm
evet durummm ee öle olmuyo muhamile gibiyim içimde irice bişey var bende ipek gibi aş ermiyom işte üzmüyo beni
şimdi üzmüyo teyzesi sanırım çıkışa hazırlık yapıyoenerjisini
doğduktan sonraya saklıyo bencevalla durucum ben kendime salon kadını
diyodum sen benide geçtin ünvanımı sana devrediyorum demek hayat devam ediyo
ediyoda nasıl devam ediyo anacım bakl biz ne yedik ne içtik onu bile anlatıyorruz hiç bulaşmadı sana gevezelik
hoşgeldin nurcanımmm
evet durummm ee öle olmuyo muhamile gibiyim içimde irice bişey var bende ipek gibi aş ermiyom işte üzmüyo beni
hoşbulduk sevoo..dün akşam seni çok bekledimmhoşgeldin nurcanımmm
yok canımeksik yok yanii
yaptım ama harap oldumm ev büyük olunca temizliğide zor oluyoo .yarım saat balkonları yıkmakal geçti ..ayıptır söylemesi 4 tane balkonum var :82:nurcik yenge hoşgeldin dün temizlik yapmışsın ne güzel
cumartesi günüde bende var
çıkışamı hazırlık yapıyooo
walla ipeğim hayat devam ediyoo gün geliyo üzülüyorum gün geliyo seviniyorum ama bildiğim tek bişi varsa oda kırgınım hala
kurban olim saaaaaa sen hamiş ol emiiiiii (zaten olcan)
geçmiş olsunn canım benim...bu sıkıntıların son bulacak inşallah bebişini kucağına aldığın zaman hepsini unutacaksınn azcık daha sık dişini az kaldı ..bizde seni seviyoruzzz canım benimm .Allaha emanet ol
hoşbulduk Duru bacım.yaptım yaptım ama camları silemedimm hiç halim kalmadı zaten çok çabuk yorulan bir insanımm elim varmadı camlara, amann kalsın dedimm ..ama her yeri bırıl pırıl yaptım
yaa evet bende temizlk yapmak istiyom ama zaman yokkevim havasızlıktan kokmuş artık 3 akşamdır eve geç gidiyoz havalandıramıyom en çok ev hanımı temizlik için istiyom
hoşbulduk sevoo..dün akşam seni çok bekledimmçağrımı görmemişsin,bir daha olmasın .esroş kaç gündür istiyo msndeki sohbeti özlemiş ne zaman buluşursanız banada haber verin diyo:86:
yok canım
yaptım ama harap oldumm ev büyük olunca temizliğide zor oluyoo .yarım saat balkonları yıkmakal geçti ..ayıptır söylemesi 4 tane balkonum var :82:
hoşbulduk sevoo..dün akşam seni çok bekledimmçağrımı görmemişsin,bir daha olmasın .esroş kaç gündür istiyo msndeki sohbeti özlemiş ne zaman buluşursanız banada haber verin diyo:86:
yok canım
yaptım ama harap oldumm ev büyük olunca temizliğide zor oluyoo .yarım saat balkonları yıkmakal geçti ..ayıptır söylemesi 4 tane balkonum var :82:
heh işte böyle durum temizlik yaptınmı yapmadınmı ne bileyim işte bugün ne giydinanam ne hızlısın ne çabık okudun da cevapladın hemen abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
güle güle otur canım ellerine sağlık ohh mis gibiimm
bende üstün körü yapmaya çalışyom bazen yapamıyom amannnn boşverdim gittiii sanki kıymet biliniyo
sevo yapsanda kirleniyo yapmasanda kirleniyo boşver canım böyle kalsınn KİRLENMEK GÜZELDİRyaa evet bende temizlk yapmak istiyom ama zaman yokkevim havasızlıktan kokmuş artık 3 akşamdır eve geç gidiyoz havalandıramıyom en çok ev hanımı temizlik için istiyom
sağol canımm ..kendimi övüyo gibi olmasın jet gibiyim maşallahhanam ne hızlısın ne çabık okudun da cevapladın hemen abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
güle güle otur canım ellerine sağlık ohh mis gibiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?