hoşbulduk sevoo..dün akşam seni çok bekledimmçağrımı görmemişsin,bir daha olmasın .esroş kaç gündür istiyo msndeki sohbeti özlemiş ne zaman buluşursanız banada haber verin diyo:86:
yok canım
yaptım ama harap oldumm ev büyük olunca temizliğide zor oluyoo .yarım saat balkonları yıkmakal geçti ..ayıptır söylemesi 4 tane balkonum var :82:
amaan be durum kırgınlık hangimizde olmuyoki bazı şeyler insanın içine yer edip kalıyo maalesef
bende bırakamıyorumm .eşimde içiciydi şimdi 3 aydır bıraktı içmiyo .bu sefer bana çatmaya başlıyo her paketim bittiğinde bu sefer nasıl istiyecem diye çekiniyorum artık sende bırak diyo çok kızmaya başladıı .ama işte gel görki bırakmak bu kadar kolay değil eşim benden iradeli çıktı ne yapıyım ..bend ehep tedavide bırakacam diyordum inan olmuyo yarım yarım içiyordum ben yineaabooo ne hızlı hatunum 45 dk bitti işim koştum geldim hemencecik muhabettleri kaçırmayım diye arkadaşlar duyarlılığınıza sevindim keşke içmesem zıkkımı ama inanın çok mucadele ediyorum o içimdeki canavarı bir türlü yenemiyorum işte ççookkkk bıraktık eşimle birlikte ama birbirimizi yiyoruz hergün sitresten birbirimize çatıyoruz olmuyo gene başlıyoruz neyse uzatmeyıım inşallah tedaviye başlamadan önce 1 ay kala bırakırım heralde demi yanii
aabooo ne hızlı hatunum 45 dk bitti işim koştum geldim hemencecik muhabettleri kaçırmayım diye arkadaşlar duyarlılığınıza sevindim keşke içmesem zıkkımı ama inanın çok mucadele ediyorum o içimdeki canavarı bir türlü yenemiyorum işte ççookkkk bıraktık eşimle birlikte ama birbirimizi yiyoruz hergün sitresten birbirimize çatıyoruz olmuyo gene başlıyoruz neyse uzatmeyıım inşallah tedaviye başlamadan önce 1 ay kala bırakırım heralde demi yanii
4 balkonmuuuuu amaniiinnnnnnnnn
bende bi tane var ince uzun bide demir yapmamışlar korkuluklarında cam var sil sil biltmiyooo
ipeğim karşımdaki kişiyi kırmamak için önce kendi yaptığıma dikkat ederim haa evet hepimiz insanız benimde hatam olur özür diler bir daha yapmamaya çalışırım ama eğer kendinde suç bulunmuyosa kendini ki herşeyi ben biliyoruma giderse o zaman bunda bir tuhaflık vardır
hayatta kimseye bedduada etmem ama son damla taşarsaki o zaman fena oluyo işte
bende her akşam müsait olmuyorumki bacım .bakalım akşam eşimden izin alabilirsem buluşuruzztamam canım bi daha olmazbugün de geç gidebilirim eve ama akşam girmeye çalışırım haberleşiriz dün anneme gittik o yüzden 9,30 da geldik eve yoldayken duymadım sanırsam dün de kötüydüm zaten girecek durumda değildim
demekk 4 balkonnn maşallahhh gııı ilerde bir balkonu kapatıp kuru yiyecek patates yeri yaparsınbana bak belki istemiyon olsun ben yine de fikrimi illa söyleyecemm aferimm biz gelmeden demek evini temizledinn yoksa ne pasaklısın gözler önüne sererdim seni fotoları çekerdim bütün tozların pisliklerin
aabooo ne hızlı hatunum 45 dk bitti işim koştum geldim hemencecik muhabettleri kaçırmayım diye arkadaşlar duyarlılığınıza sevindim keşke içmesem zıkkımı ama inanın çok mucadele ediyorum o içimdeki canavarı bir türlü yenemiyorum işte ççookkkk bıraktık eşimle birlikte ama birbirimizi yiyoruz hergün sitresten birbirimize çatıyoruz olmuyo gene başlıyoruz neyse uzatmeyıım inşallah tedaviye başlamadan önce 1 ay kala bırakırım heralde demi yanii
heh işte böyle durum temizlik yaptınmı yapmadınmı ne bileyim işte bugün ne giydin
böyle şeyler benim anlat dediğim
sevo yapsanda kirleniyo yapmasanda kirleniyo boşver canım böyle kalsınn KİRLENMEK GÜZELDİR
sağol canımm ..kendimi övüyo gibi olmasın jet gibiyim maşallahh
oh maşallah bayağada kalabalıklaşmış burası bu arada aynen bende 5 aylık hamile gibiyim zayıfım ama göbüş var netcez bilmem bu göbüşü herhal aldığımız ilaçların sonucu
bende bırakamıyorumm .eşimde içiciydi şimdi 3 aydır bıraktı içmiyo .bu sefer bana çatmaya başlıyo her paketim bittiğinde bu sefer nasıl istiyecem diye çekiniyorum artık sende bırak diyo çok kızmaya başladıı .ama işte gel görki bırakmak bu kadar kolay değil eşim benden iradeli çıktı ne yapıyım ..bend ehep tedavide bırakacam diyordum inan olmuyo yarım yarım içiyordum ben yine
6 ay önce bırakmalısınki için temizlensin
sigarayı bırakmak için eczanelerde var bişiler araştırsana yararlı olur bence
anladım anlatıyorum aslında ama bahhh bi açlırsam hiçbirinizi konuşturmam topik kapanır ona göreeeee
reklam gibim olmuş
ilaçlar şişirir doğru bide masa başı çalışınca kilo almak kaçınılmaz oluyo
oh maşallah bayağada kalabalıklaşmış burası bu arada aynen bende 5 aylık hamile gibiyim zayıfım ama göbüş var netcez bilmem bu göbüşü herhal aldığımız ilaçların sonucu
4 balkonmuuuuu amaniiinnnnnnnnn
bende bi tane var ince uzun bide demir yapmamışlar korkuluklarında cam var sil sil biltmiyooo
ipeğim karşımdaki kişiyi kırmamak için önce kendi yaptığıma dikkat ederim haa evet hepimiz insanız benimde hatam olur özür diler bir daha yapmamaya çalışırım ama eğer kendinde suç bulunmuyosa kendini ki herşeyi ben biliyoruma giderse o zaman bunda bir tuhaflık vardır
hayatta kimseye bedduada etmem ama son damla taşarsaki o zaman fena oluyo işte
bana bak yoksam sen bize kendini farklı mı gösterdin aslında salon kadını değilmisin :82:
kamer bakk buradaki herkese önerdim bir yiğit çıkıp alıpta okumadı dediğim kitabıbari sen al oku bak ne sinir ne stres ne özlem olacak o sigaraya bu kadar emin konuşuyorumm ama hala inat ediyolar içenler almıyolar valla bu son ikazım sizlereee için o mok yiyen zıkkımı da beni dinlemeyin
bu kitapla ben eşim eşimin arkadaşlarından bırakanlar oldu yeterki bırakmak isteyin ama çaresini bilmeyin bu kadar hem okurkende içeceksiniz sigara yani kaybedicek hiçbişeyiniz olmıcak sadece bikaç sayfa kitap okumuş ve 5 tl bir bedel vermiş olacaksınız ama karşılığında hayatınızı kazanabilirsiniz haberiniz yokk
çok üzmüşler seni canım ya inşallah gönlünü alırlar unuttururlar canım
bende her akşam müsait olmuyorumki bacım .bakalım akşam eşimden izin alabilirsem buluşuruzz
abowww valla yaparsın sen en iyisimi sen gelmeden bir gün önce yine yapayım temizliğimi
bende senin gibi diyordumbizdede ben iradeliyim kedersiz en son 2 ay içmedim ama bizimki saklı gizli içiyo hep ona kızdığımdan tekrar başladım beni kandırıyo benimde bir zafım var o da bırakmazsa bırakamıyorum valla köpek gibi olduydum her akşam koklaya koklaya içitimi içmedimi muhabbeti beni sitrese sokuyo anacım bakalım onada bıraktıracaz bende bırkacam yoksa çocuk mocuk doğurmam ona (tehditle artık yoksa olmucak)
sevo bana geliyoo ne zaman biliyonmu taaa sene'ye
eşim asla izin vermezzvalla kedersiz bizdemi spor salonuna yazılsak netsek benim evime çok yakın var düşünmüyo deilim ama nasıl zaman yokkiii
bana bak yoksam sen bize kendini farklı mı gösterdin aslında salon kadını değilmisin :82:
benimde 6 aylık bacım .senden bir ay önce doğurcamayy valla şaka bir yanada ne etçez bu göbekleri bilmiyorum
evet insan bir yere kadar alttan alıyo ama karşındaki insan bunu anlamayıp hala inatla yapıyorsa gerçekten zor ...herşey düzelecek inşallah durum hepimizin evinde oluyo bu tarz şeyler üzme kendini lütfen
doğru diyosun duru masa başı iş evede gidince yemekten sonra bir ağırlık çöküyoki bana kızlar yayılıp yatıyom valla aallll sana göbek ilçlarda cabası artıkın
eşim asla izin vermezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?