sevo bana geliyoo ne zaman biliyonmu taaa sene'ye
eşim asla izin vermezz
sevda nehri ben okudum canım hatta cd sini seğretti dedimya( içimdeki canavarı) yenemiyorum diyeeeee annamadınmı bacımm
evet canım üzen kişi eşim olur
bu böyle gider can çıkar huy çıkmaz demişler doğru sölemişler
abuuuuuuuuu buluşmamı varrrr
ozaman sen bırakmak istemiyorsun sigaradan zevk alıyosungünde ne kadar içiyosun
durucumm maalesef bi insan 7 sinde ne ise 70 nde de öledir.maalesef hepimizin eşlerinde beğenmediğimiz veya düzelmeyen bi taraf vardır.Benimkininde var mesela ne kadar kırsada o öyle iştee bazen patavatsız düşünmeden konuşur lafın nereye gideceğini bilmez sonra kalbimi kırar sonra özür diler falan.Ama ben öle değilim ben konuşacağımı on kere düşünür sonra kelimelere dönüştürürüm maksat kırmayayımm diye..yani anlayacağın yalnız değilsin canımm hepimiz inişli çıkışlı bir hayat yaşıyoruz zaman zamanama en kısa zamanda eski halinize dönersişniz canım
benim eşim kilolu ama o mutluyum diyo kilolarımla hiçte vermeye niyeti yok .onlarıda götürürük ana taktığın şeye bak benimki çok zayıf gerçi bizim mahalledeki parka gidiyodum bir ara spor aletleri varya parklarda oraya ,ben spor yapıyodum benimkide çerezi alıp karşıma oturuyodu amann kilo alsın diye etmediğim yok bir lokmacık anca göbeklendi
seneye senide beklerimm Duru bacım .gel valla kapım herkese açık ..izmir -aydın arası 1 saat canımgerçekmi didime geldim bir aydına geçemedim yaaaaa izmire ne kadar mesafe var soruya bak ne biçim sordummmm
düzeltiyorum izmir -aydın arası kaç saattt
niye ayooollllll
ozaman sen bırakmak istemiyorsun sigaradan zevk alıyosungünde ne kadar içiyosun
durucumm maalesef bi insan 7 sinde ne ise 70 nde de öledir.maalesef hepimizin eşlerinde beğenmediğimiz veya düzelmeyen bi taraf vardır.Benimkininde var mesela ne kadar kırsada o öyle iştee bazen patavatsız düşünmeden konuşur lafın nereye gideceğini bilmez sonra kalbimi kırar sonra özür diler falan.Ama ben öle değilim ben konuşacağımı on kere düşünür sonra kelimelere dönüştürürüm maksat kırmayayımm diye..yani anlayacağın yalnız değilsin canımm hepimiz inişli çıkışlı bir hayat yaşıyoruz zaman zamanama en kısa zamanda eski halinize dönersişniz canım
15 yıldır ve 1 pakete yakın bırakacam onu bırakacam kocayı bir razı ediyim o içmese ben dayanıyorum aslında
benimde kayınvaldem dul ipekçim ama görümcemde dul birlikte kalıyolar ama yazık kadın kızından çok çekiyor cadı gibi bişey saygısız it valla ben teklif etsem hemen bize yerleşecek gibi ama bende senin gibi düşünüyorum 3 erkek kardeşler neden ben diye o yüzden fazla yüz veremiyorum mesafeli davranıyorum ama gereken yardımıda yapıyoruz tabi yazık kadın hepimize ev terliği almış yılbaşı hediyesi bende ne alsam düşünüyorum eltim görümcem var bide ne alım kızlar bana fikir verin ecik ucuz yollusundangeçen gün yaprak dökümünde hayriye hanım kızlarına demişti bende sana diyeyim
hangi evlilik dört başı mamur canım benim ya ...evlilik karşılıklı birbirni idare etmedir diyolar
ama genelde kadın idare edn oluyo erkekler burunlarından kıl aldırmıyo daha geçen gün bizde
ne oldu biliyomusun kayınvaldemin üzerinde incecik bir pardüse gördüm dedim senin kabanın
yokmu yok bu var dedi o soğukta incecik şeyle geziyo eşime dedim götürelim üstüne bi şey alalım neyse pazar günü gittik aldık bir kaban sonra kayınvaldemi de bize getirdik beraber oturduk yemek falan yedik ama bu arada eşim gün boyu en az 3 kez bak böyle ne güzel oldu bundan sonra daha sık gel evde yanlız oturma dedi annesine bende tabi gel davet bekleme
biz artık yeni evli değiliz dedim sonra en son yemekten sonra gene eşim aynı şeyleri söyledi banada dimi ipek dedi bende hııı dedim fazla yorum yapmadım behzatı izliyodum kayınvaldem gidince beyefendi bir bağırdı bana neymiş yorum yapmamışım annesi alınırmış o kadar üzüldüm
o kadar zoruma gittiki 5 çocuklar ben olmasam analarının paltosu varmı yokmu haberleri yok
kalkmış bana ne diyo teşekkür ediceğine birde sitem ediyo bu belki çok basit bi şey ama
erkek işte kafası herşeye basmıyo etraflıca düşünmeyi bilmiyolar maalesef kadını çok yıpratıyolar
sabırsız bacım yine sabredemedin ekledin hediyeleri
aa nerden bildinnnaaaaaaaaaaa ben biliyoommm birinde kırmızı iç çamaşırı varrrrrrrr
güzel bir yelek alabilirsin canımbenimde kayınvaldem dul ipekçim ama görümcemde dul birlikte kalıyolar ama yazık kadın kızından çok çekiyor cadı gibi bişey saygısız it valla ben teklif etsem hemen bize yerleşecek gibi ama bende senin gibi düşünüyorum 3 erkek kardeşler neden ben diye o yüzden fazla yüz veremiyorum mesafeli davranıyorum ama gereken yardımıda yapıyoruz tabi yazık kadın hepimize ev terliği almış yılbaşı hediyesi bende ne alsam düşünüyorum eltim görümcem var bide ne alım kızlar bana fikir verin ecik ucuz yollusundan
geçen gün yaprak dökümünde hayriye hanım kızlarına demişti bende sana diyeyim
hangi evlilik dört başı mamur canım benim ya ...evlilik karşılıklı birbirni idare etmedir diyolar
ama genelde kadın idare edn oluyo erkekler burunlarından kıl aldırmıyo daha geçen gün bizde
ne oldu biliyomusun kayınvaldemin üzerinde incecik bir pardüse gördüm dedim senin kabanın
yokmu yok bu var dedi o soğukta incecik şeyle geziyo eşime dedim götürelim üstüne bi şey alalım neyse pazar günü gittik aldık bir kaban sonra kayınvaldemi de bize getirdik beraber oturduk yemek falan yedik ama bu arada eşim gün boyu en az 3 kez bak böyle ne güzel oldu bundan sonra daha sık gel evde yanlız oturma dedi annesine bende tabi gel davet bekleme
biz artık yeni evli değiliz dedim sonra en son yemekten sonra gene eşim aynı şeyleri söyledi banada dimi ipek dedi bende hııı dedim fazla yorum yapmadım behzatı izliyodum kayınvaldem gidince beyefendi bir bağırdı bana neymiş yorum yapmamışım annesi alınırmış o kadar üzüldüm
o kadar zoruma gittiki 5 çocuklar ben olmasam analarının paltosu varmı yokmu haberleri yok
kalkmış bana ne diyo teşekkür ediceğine birde sitem ediyo bu belki çok basit bi şey ama
erkek işte kafası herşeye basmıyo etraflıca düşünmeyi bilmiyolar maalesef kadını çok yıpratıyolar
benim eşim kilolu ama o mutluyum diyo kilolarımla hiçte vermeye niyeti yok .
seneye senide beklerimm Duru bacım .gel valla kapım herkese açık ..izmir -aydın arası 1 saat canım
aaaaaaaaaaa ben biliyoommm birinde kırmızı iç çamaşırı varrrrrrrr
sevdam evet 7 sinde neyse 70 dede oyle ama bak senin eşin özür dilemesini biliyo yani buda hata yaptığının farkında olmasını gösterir ki buda güzel bişi benimki özür dilemez
benimde kayınvaldem dul ipekçim ama görümcemde dul birlikte kalıyolar ama yazık kadın kızından çok çekiyor cadı gibi bişey saygısız it valla ben teklif etsem hemen bize yerleşecek gibi ama bende senin gibi düşünüyorum 3 erkek kardeşler neden ben diye o yüzden fazla yüz veremiyorum mesafeli davranıyorum ama gereken yardımıda yapıyoruz tabi yazık kadın hepimize ev terliği almış yılbaşı hediyesi bende ne alsam düşünüyorum eltim görümcem var bide ne alım kızlar bana fikir verin ecik ucuz yollusundan
ben günde 1 paketten fazla içerdimsabah baş ucumdaki sigarayı yakar öle kalkardım yataktan gece wc ye uyansam kardır diyip yakardım aç tok hiçç fark etmezdii devamlı içerdimm
selam kızlar...sohbet almış başını gidiyor...konu kayın valideler galiba...
kızlar daha benim kaynanamın kaynanası duruyor yanında.....benimkilerde haftaya geliyor..kaynatamla beraber...
benimde bekar kaynım var kayınvaldemin yanında onun için şimdi
kimle kalacak diye bir sorun yok o bekar olduğu sürece birlikte otururlar evlenince ne olur bilmem
şimdiden onu düşünmek yersiz kim öle kim kala erkek kız gibi değil ama haftsonu oldumu
çıkıyo arkadaşlarına gidiyo kayınvalde tek kalıyo kız çocu olsa dışarıda çıksa annesiyle gider
bu kadar yanlız kalmaz sorun bize gelip gelmemesi değil geldiği zaman kendisinin veya eşimin
sanki ilk defa görüşüyoruz gibi davranması sürekli ilgi hali beni sinir ediyo bir kere benim yapımda yokki kimseyi pohpohlamak annem geliyo haftyasonları ben ona bile yapmıyorum
aaa eniştem hiçte kilolu gelmedi bana
seni bide benim herifi görsennn
100 kilo olduuuu[/QUOTE]
eşiminde göbeği var ben 6 eşim dokuz aylık
100 kiloya yakın vardır yane az değilki
bu arada geçen gün aczanede kiloma baktırdım 78 olmuşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?