Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar size bir arkadaş taviseyinde bulunmak istiyorum...kızlar hepiniz hamile kalmak için uğraşıyorsunuz hep kilolardan bahsedip duruyorsunuz ...tabiii o da önemli ama..şunuuuuuuuuuuuu fark ettim dişşşşşşşşşşşşş ten önemlisi yokmuş...eşim hep bana derdi..git çektir..tedavisine bak diye derdim..amannnnnnnnn hamile kalyım..yeterki çekerim ağrısını ..içimden...

yokkkkkkkk yokkkkkkkkk kızlar hiçte öyle değilmiş..3 gündür çektiklerimi anlatamam..geceleri bile ağrıyor...nasıl diyeyim bir yerinize aniden bir sancı girer ya aynen öyle...yapacak birşey de yok..ancak acısının dinmesi için dua etmekten başka....

hamile kalmazdan önce dişlerinize çok iyi baktırın...belki bunları biz biliyoruz diyeceksiniz..ama benim gibi düşünen varsa..asla yapmasın.....

hımm evet işte aslında insanın kalbini kıranda budur yapılan yapılır ama hatalı isen özrü dilemek gerekir

evet canım özür dilemek gerekir

poh pohlanmayı benim herifte sever çocuk gibi ama yapmıyorum bende

senin görümce istisnaymış canım ben genel olrak kız evlatlardan bahsettim bir kere
tek çıksan diğerinde mutlaka annenide götürürsün evli olduğumuz halde bile annelerimizi
boş bırakmıyoruz

aman bizimkide bahane işte canım 3 5 liraya alınan şeyler yarım elma gönül alam hep kırmızı don alırdık birbirimize gençler sonradan o sane sen ona devam etti gitti işte kocakarılar işin içine girincede ne alacanı bilemiyosunki yoksa pazardan bir çorap bile alınsa olur yani

selam kızlar...sohbet almış başını gidiyor...konu kayın valideler galiba...

kızlar daha benim kaynanamın kaynanası duruyor yanında.....benimkilerde haftaya geliyor..kaynatamla beraber...

hoşgeldin dünür ..nasılsınn.. bebişimiz nasıl üzmüyor artık annesini dimi

ipeğim önceki kadar değil..ara ara hafif o kadarda normaldir herhalde...haftaya 2 li test için gideceğim...inşallah herşey yolunda gider...derlerdi hamile kalmakla bitmiyor..aynen öyleymiş canım...haftaya ki kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum..benim doktorum ayda bir çağırıyor hastalarını....bana diyorlar bu aylarda 15 günde bir kontrol olmalı ...bilmem var demekki doktorun bir bildiği diyorum...inanki insanlar insanın aklını karıştırmak için o zamanlarda bile rahat durmuyorlar...

senin görümce istisnaymış canım ben genel olrak kız evlatlardan bahsettim bir kere
tek çıksan diğerinde mutlaka annenide götürürsün evli olduğumuz halde bile annelerimizi
boş bırakmıyoruz

aman kızlar bir anlık sinirle aiile sırlarımızı döküverdim orta yara afedersiniz dokundunuz yarama ööfff

hamilelik dişlere çok zarar veriyo fırçalamayı ve yeterli kalsiyum almayı ihmal etmemek lazım
sanada geçmiş olsun canım dişçiye gitmediysen git mutlaka iltihap falan varsa ilaç alman gerekir
evet canım özür dilemek gerekir

poh pohlanmayı benim herifte sever çocuk gibi ama yapmıyorum bende

benim yapımda öyle bıcık bıcık sevgi kelebeği gibi gezmek yokki ne yapayım ...hiç bi şeyini eksik etmem moralimi bozmadığı sürece surat asmam daha ne yapayım aynı şekilde anneside geldiği zaman güleryüz gösteririm hizmetini yaparım ama daha fazlası yok bende sürekli annecim anncim gezemem peşinde ben kendi annem bile anneciim diye hitap etmiyorum ona nasıl diyeyim işlerine gelirse valla ....bu arada bir konuda hakkını yemiyim benim eşim özür diler

selam kızlar...sohbet almış başını gidiyor...konu kayın valideler galiba...

kızlar daha benim kaynanamın kaynanası duruyor yanında.....benimkilerde haftaya geliyor..kaynatamla beraber...

günaydın hoşgeldin bulut nasılsın canım

doktoruna güveniyosan kimsenin lafına kulak asma canımben ilk hamile kaldığımda geçen sene
birileri bişey demişti doktora dedim böyle diyolar diye bana dediki sen sadece benim söylediklerimle bağlısın kimin ne dediğini ne dinle ne de bana söyle o günden beride hep öyle yapıyorum kafam gayet rahat tavsiye ederim sanada ...canım ikili testin inşallah iyi çıkacak

ipeğim gitsem bile ilaç kullana biliyormuyumki..yasak değilmi....

hamileikte de kullanılabilen ilaçlar var canım ihmal etme eğer iltihap varsa bebek için
ilaç kullanmaktan daha sakıncalı olabilir ..dişçiye hamile olduğunu söyle sonrada doktoruna
bilgi ver verdiği ilaçları falan sor eğer kullanman gerekirse kullan mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…