hımm evet işte aslında insanın kalbini kıranda budur yapılan yapılır ama hatalı isen özrü dilemek gerekir
benimde bekar kaynım var kayınvaldemin yanında onun için şimdi
kimle kalacak diye bir sorun yok o bekar olduğu sürece birlikte otururlar evlenince ne olur bilmem
şimdiden onu düşünmek yersiz kim öle kim kala erkek kız gibi değil ama haftsonu oldumu
çıkıyo arkadaşlarına gidiyo kayınvalde tek kalıyo kız çocu olsa dışarıda çıksa annesiyle gider
bu kadar yanlız kalmaz sorun bize gelip gelmemesi değil geldiği zaman kendisinin veya eşimin
sanki ilk defa görüşüyoruz gibi davranması sürekli ilgi hali beni sinir ediyo bir kere benim yapımda yokki kimseyi pohpohlamak annem geliyo haftyasonları ben ona bile yapmıyorum
çok çok çok özürdileyerek söylüyorum nah alır anasınıda gider benim görümce fena ipekçim oğulları daha saygılı her şekilde, kıçını gerzdirir afedersin bir günde kadını alıp çıkmaz erkekten beter valla bide sevgili bulmuş kendine bir çocuk annesi bide gezip sürtüyooo
kamercim demek yılbaşı hediyesi düşünüyosun
valla bizde böle bişey yok yılbaşı bizim içn pek bişey ifade etmez bakma burada hediyeleşiyoruz ama sırf anı olsun diye.normalde o akşam ne kutlama ne hediyeleşme olmaz bizdeeskiden kutlarlarmış annemler ama şimdi en başta annem tembihliyo amann sakın diye
selam kızlar...sohbet almış başını gidiyor...konu kayın valideler galiba...
kızlar daha benim kaynanamın kaynanası duruyor yanında.....benimkilerde haftaya geliyor..kaynatamla beraber...
senin görümce istisnaymış canım ben genel olrak kız evlatlardan bahsettim bir kere
tek çıksan diğerinde mutlaka annenide götürürsün evli olduğumuz halde bile annelerimizi
boş bırakmıyoruz
hamilelik dişlere çok zarar veriyo fırçalamayı ve yeterli kalsiyum almayı ihmal etmemek lazımkızlar size bir arkadaş taviseyinde bulunmak istiyorum...kızlar hepiniz hamile kalmak için uğraşıyorsunuz hep kilolardan bahsedip duruyorsunuz ...tabiii o da önemli ama..şunuuuuuuuuuuuu fark ettim dişşşşşşşşşşşşş ten önemlisi yokmuş...eşim hep bana derdi..git çektir..tedavisine bak diye derdim..amannnnnnnnn hamile kalyım..yeterki çekerim ağrısını ..içimden...
yokkkkkkkk yokkkkkkkkk kızlar hiçte öyle değilmiş..3 gündür çektiklerimi anlatamam..geceleri bile ağrıyor...nasıl diyeyim bir yerinize aniden bir sancı girer ya aynen öyle...yapacak birşey de yok..ancak acısının dinmesi için dua etmekten başka....
hamile kalmazdan önce dişlerinize çok iyi baktırın...belki bunları biz biliyoruz diyeceksiniz..ama benim gibi düşünen varsa..asla yapmasın.....
evet canım özür dilemek gerekir
poh pohlanmayı benim herifte sever çocuk gibi ama yapmıyorum bende
selam kızlar...sohbet almış başını gidiyor...konu kayın valideler galiba...
kızlar daha benim kaynanamın kaynanası duruyor yanında.....benimkilerde haftaya geliyor..kaynatamla beraber...
aaa eniştem hiçte kilolu gelmedi bana
seni bide benim herifi görsennn
100 kilo olduuuu[/QUOTE]
eşiminde göbeği var ben 6 eşim dokuz aylık
100 kiloya yakın vardır yane az değilki
bu arada geçen gün aczanede kiloma baktırdım 78 olmuşumm
aaaa benimkini görsen göbek önde çok feciiiii kilo vermek için krem sürüyoooo zayıflma kremiii
kızlar size bir arkadaş taviseyinde bulunmak istiyorum...kızlar hepiniz hamile kalmak için uğraşıyorsunuz hep kilolardan bahsedip duruyorsunuz ...tabiii o da önemli ama..şunuuuuuuuuuuuu fark ettim dişşşşşşşşşşşşş ten önemlisi yokmuş...eşim hep bana derdi..git çektir..tedavisine bak diye derdim..amannnnnnnnn hamile kalyım..yeterki çekerim ağrısını ..içimden...
yokkkkkkkk yokkkkkkkkk kızlar hiçte öyle değilmiş..3 gündür çektiklerimi anlatamam..geceleri bile ağrıyor...nasıl diyeyim bir yerinize aniden bir sancı girer ya aynen öyle...yapacak birşey de yok..ancak acısının dinmesi için dua etmekten başka....
hamile kalmazdan önce dişlerinize çok iyi baktırın...belki bunları biz biliyoruz diyeceksiniz..ama benim gibi düşünen varsa..asla yapmasın.....
diş çok önemli doğru söylüyosun
senin görümce istisnaymış canım ben genel olrak kız evlatlardan bahsettim bir kere
tek çıksan diğerinde mutlaka annenide götürürsün evli olduğumuz halde bile annelerimizi
boş bırakmıyoruz
benim annem eşarp bağlar onu bile sorun etmişti kavgalar etmiştik annem bi duysa üzülür o kadar çok şey varki kızlar
aman kızlar bir anlık sinirle aiile sırlarımızı döküverdim orta yara afedersiniz dokundunuz yarama ööfff
ipeğim önceki kadar değil..ara ara hafif o kadarda normaldir herhalde...haftaya 2 li test için gideceğim...inşallah herşey yolunda gider...derlerdi hamile kalmakla bitmiyor..aynen öyleymiş canım...haftaya ki kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum..benim doktorum ayda bir çağırıyor hastalarını....bana diyorlar bu aylarda 15 günde bir kontrol olmalı ...bilmem var demekki doktorun bir bildiği diyorum...inanki insanlar insanın aklını karıştırmak için o zamanlarda bile rahat durmuyorlar...
ipeğim gitsem bile ilaç kullana biliyormuyumki..yasak değilmi....
ipeğim gitsem bile ilaç kullana biliyormuyumki..yasak değilmi....
günaydın hoşgeldin bulut nasılsın canım
aaaa benimkini görsen göbek önde çok feciiiii kilo vermek için krem sürüyoooo zayıflma kremiii
diş çok önemli doğru söylüyosun
benim annem eşarp bağlar onu bile sorun etmişti kavgalar etmiştik annem bi duysa üzülür o kadar çok şey varki kızlar
ohoooo anlatsak neler neler var duru geçinmeye gönlümüz olunca sevgi olunca yutkunuyoruz işte ....neyse kapatalım bu konuları deştikçe bi şeyler çıkıyo birde böyle anlatıncada üzülüyorum sanki eşime haksızlık yapıyorum gibi geliyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?