Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben bi yiyicek bi şeyler alıp geleyim 15 dakkaya gelirim
terk etmeyin buraları özelliklede kanki sen bir kaç gündür konuşamadık hiç
pas vermiyosun bozuluyorum

geldim sevo ,tubiş aradı kanal 7 yi aç dedi bir programda tüp bebek ile ilgili konuşuyorlardı onu izledim ..
doktor kesinlikle tedaviden önce eşlerin psikolojik desetk almasını önerdi bilginize ..

nasıl duru anlamadım annen eşarp taktığı için mi tartıştınız eşinle :26:

yok canım bu eskidendi

nurcan gidiyosun arada bir bak hamen eksikliğin belli oluyor gitme biyere biraz temizlik felanda yok bugün mis gibisin dip bucak dün bütün gün yoktun zaten

kızlar ben bi yiyicek bi şeyler alıp geleyim 15 dakkaya gelirim
terk etmeyin buraları özelliklede kanki sen bir kaç gündür konuşamadık hiç
pas vermiyosun bozuluyorum
canımsın sen benimm düşünme böyle bozulma bana ..konu kaynanalar falan olunca iyice sinir oluyorum o konulara girmek istemiyorum valla .
hade sen git bişeyler ye gel aç bırakma bebişini ..bende br spürge geçeyim geliyorum hemen

tamam ipek afiyet olsun sana

bende bir hazır çorba içeyim geleyimm 10 dk. sonra burdayım

evet nurcanım geçen akşam eltime gittik mutfaktaydık konuşurken hüngür hüngür ağlamaya başladım psikolojim alt üst bende tüpten önce destek alıcam inş.

evet duru sevom doğru söylüyo işlerini hallet öyle gel bizler burdayız nasıl olsa :79:

canım sen çık istersen işlerine bak yaa böle olmaz :26:

ben daha yapcam diğer müdürlük fabrikaya aktarcak fabrika basacak sonra renkler düzeltilcek yazışmaları olcak sonra onaylıcam yada onaylamıcam sonra üretime geçceek sonra piyasaya sevki olcak ooooooooooooooo

walla kafa basmıyo sizin dualarınız çok iyi gelcek, allah razı olsun ,ağzınıza yüreğinize sağlık, allah ne muradınız varsa versin canlarım

geldim sevo ,tubiş aradı kanal 7 yi aç dedi bir programda tüp bebek ile ilgili konuşuyorlardı onu izledim ..
doktor kesinlikle tedaviden önce eşlerin psikolojik desetk almasını önerdi bilginize ..

izleye izleye bıktık şu programlarıda dr olduk herbirimiz maşallah benim patron aradı bu arada birtakım görevler versi kendisi öğleden sonra gelecekmiş ben onları 20 dk yapıp gelim kızlar görüşürüz.

heeeeey mekanın güzelleri nabersin,z deyin bakem hele içimde bir heyecan varki sormayın
hissediyorum bişeyler olucak :18:bugün saat 4 te iş görüşmem var fazla kalmadan çıkayımda hazırlık yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…