kızlar en iyisi ben gideyim bir diş doktoruna...sonra görüşürüz..kendinize iyi bakın....
kızlar en iyisi ben gideyim bir diş doktoruna...sonra görüşürüz..kendinize iyi bakın....
nasıl duru anlamadım annen eşarp taktığı için mi tartıştınız eşinle :26:
günaydın hoşgeldin bulut nasılsın canım
ohoooo anlatsak neler neler var duru geçinmeye gönlümüz olunca sevgi olunca yutkunuyoruz işte ....neyse kapatalım bu konuları deştikçe bi şeyler çıkıyo birde böyle anlatıncada üzülüyorum sanki eşime haksızlık yapıyorum gibi geliyo :26:
walla deşsek benden bir kitap çıkar
allah biliyo görüyo ne diyimmmki
güle güle bulutum
canımsın sen benimm düşünme böyle bozulma banakızlar ben bi yiyicek bi şeyler alıp geleyim 15 dakkaya gelirim
terk etmeyin buraları özelliklede kanki sen bir kaç gündür konuşamadık hiç
pas vermiyosun bozuluyorum
elimde acil bi iş var ocakta sotklarda olcakmış ben hala yapcam
iş performansım düştü
ne etcem bilmem
ev sobalı olunca temiz kalmıyorki oturma odası her zaman pis gibi geliyo bananurcan gidiyosun arada bir bak hamen eksikliğin belli oluyor gitme biyere biraz temizlik felanda yok bugün mis gibisin dip bucak dün bütün gün yoktun zaten
canım sen çık istersen işlerine bak yaa böle olmaz :26:
geldim sevo ,tubiş aradı kanal 7 yi aç dedi bir programda tüp bebek ile ilgili konuşuyorlardı onu izledim ..
doktor kesinlikle tedaviden önce eşlerin psikolojik desetk almasını önerdi bilginize ..
allah akıl fikir versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?