tamam ipek afiyet olsun sana
bende bir hazır çorba içeyim geleyimm 10 dk. sonra burdayım
evet nurcanım geçen akşam eltime gittik mutfaktaydık konuşurken hüngür hüngür ağlamaya başladımpsikolojim alt üst bende tüpten önce destek alıcam inş.
evet duru sevom doğru söylüyo işlerini hallet öyle gel bizler burdayız nasıl olsa :79:
ben almaya başladım bileeetamam ipek afiyet olsun sana
bende bir hazır çorba içeyim geleyimm 10 dk. sonra burdayım
evet nurcanım geçen akşam eltime gittik mutfaktaydık konuşurken hüngür hüngür ağlamaya başladımpsikolojim alt üst bende tüpten önce destek alıcam inş.
deliye her gün bayrammm
bu ne şimdi tubişş iyimisinnn :26:
la ne delisi bugün ayın 23 üüü leylamısın sen yaaaaallah akıl fikir versinn
:44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44: :44:
hayırdır tubişim ne iş bu işheeeeey mekanın güzelleri nabersin,z deyin bakem hele içimde bir heyecan varki sormayın
hissediyorum bişeyler olucak :18:bugün saat 4 te iş görüşmem var fazla kalmadan çıkayımda hazırlık yapayım
heeeeey mekanın güzelleri nabersin,z deyin bakem hele içimde bir heyecan varki sormayın
hissediyorum bişeyler olucak :18:bugün saat 4 te iş görüşmem var fazla kalmadan çıkayımda hazırlık yapayım
izleye izleye bıktık şu programlarıda dr olduk herbirimiz maşallah benim patron aradı bu arada birtakım görevler versi kendisi öğleden sonra gelecekmiş ben onları 20 dk yapıp gelim kızlar görüşürüz.
Allahım bu deli bacımaa sen bir evlat ver ..yüzünü güldürbenim bugün kan revan içinde uynamamm lazımdıı ama kanamadım ayyy inşallaaaahhhh allahınıza kurban olurum inşallahhh olmm yaaaa
bu iş ince iş dermişimhayırdır tubişim ne iş bu iş
hep böyle mutlu ve relax ol emi çatlak bacımm :86:
aaaaa hadi hayırlı olsun tumbiğimmmmmmmm
amiiin sağolun inşallaaaah yine umutsuzum ama niye gelmediki demedende alamıyorum kendimi...Allahım bu deli bacımaa sen bir evlat ver ..yüzünü güldür
bu iş ince iş dermişimvodafon da ekip sorumlusu olarak iki gün önce başvurdum bugün tel geldi eşim sıcak bakmıyor ama işime gelirse kabul eidcem onuda ikna ederim inşallah artık evde olmuyo gerçekten sıkılıp bunalıma giriyorum sürekli kitap veya internet hayatım bu ikisinden ibaret neredeyse tabi ev işleri kadınlık işleri bunları saymıyorum
valla git görüş bacım kafana yatıyorsaa başla işinebu iş ince iş dermişimvodafon da ekip sorumlusu olarak iki gün önce başvurdum bugün tel geldi eşim sıcak bakmıyor ama işime gelirse kabul eidcem onuda ikna ederim inşallah artık evde olmuyo gerçekten sıkılıp bunalıma giriyorum sürekli kitap veya internet hayatım bu ikisinden ibaret neredeyse tabi ev işleri kadınlık işleri bunları saymıyorum
bu iş ince iş dermişimvodafon da ekip sorumlusu olarak iki gün önce başvurdum bugün tel geldi eşim sıcak bakmıyor ama işime gelirse kabul eidcem onuda ikna ederim inşallah artık evde olmuyo gerçekten sıkılıp bunalıma giriyorum sürekli kitap veya internet hayatım bu ikisinden ibaret neredeyse tabi ev işleri kadınlık işleri bunları saymıyorum
tubiş allah neşeni bozmasın canım inşallah her şey gönlünce olsun ...duru sen daraldım dedim biz hemen duaya başlarız ne zaman istersen yeterki faydamız olsun ...kankim ve sevom bu iş
gerçekten psikolojik olarak çok zor çok yorucu inşallah kısa zamanda kavuşun meleklerinize
amiiin sağolun inşallaaaah yine umutsuzum ama niye gelmediki demedende alamıyorum kendimi...
şimdi ben dışarı çıkıcam ya yürürken kanamam açılırsa ya varsa amaaaan saçmalıyorum he tüp bebek yaptırıpda saatlerce gezmiş dolaşmışım şimdi sölediğime bakın peeeh
ah ipem ah inşallah hayatım mucizem gelsin artık ya ama çaktırmayın ben hoca amcaya gittim o bana dediki dr gitma olucak gerçekten dr gitmeden olursa gider hocanın sakalından öperimm
arkadaşlar geçenlerde kamer tefriciye başladığını yazmıştı ve çalıştığı için çok okuyamıyomuş bunu nbitme süresi varmı diye sormuştu ama kimseler görmemişti bend ekendisine özelden mesaj attım yardım edebilirim diye dönmedi bana şimdide yemekte galiba siz bi zahmet hatıratında geldiğinde bende alayım tefriciyesinden çocuk için değilmiş ama olsun sonuçta bi işi varki duaya sarılmış ne güzel....
haydi ben çıktım tosunuma yemek yapıcam süslenip hazırlanıcam öpüyorum sizeri hoşçakalındua edinde münüş kanamasın ya :18:
valla git görüş bacım kafana yatıyorsaa başla işine
benim böyle bir şansım yok hayatım boyunca evde böylece kalacamm ..eşim çalışmama izin vermez spora gitmeme izin vermez hiç bir moka izin vermez.hem izin verse ne olacak ilk okul mezunu biri hangi işte çalışabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?