Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim yaaaaaa
bana doktor hep derdi kafandan at diyeee ama olmuyoki derdim destek önemli bencede hayırlısı olsun canım

evet duru sevom doğru söylüyo işlerini hallet öyle gel bizler burdayız nasıl olsa :79:

olsun nurcanım öğleden sonra yapmaya başlarım zaten bugün kesinlikle bitmez yarında yokum iş pazartesiye sarkacak

oyyyyy kim bu güzel hatun acepppp

ben almaya başladım bileee

benim bugün kan revan içinde uynamamm lazımdıı ama kanamadım ayyy inşallaaaahhhh allahınıza kurban olurum inşallahhh olmm yaaaa

heeeeey mekanın güzelleri nabersin,z deyin bakem hele içimde bir heyecan varki sormayın
hissediyorum bişeyler olucak :18:bugün saat 4 te iş görüşmem var fazla kalmadan çıkayımda hazırlık yapayım
hayırdır tubişim ne iş bu iş
hep böyle mutlu ve relax ol emi çatlak bacımm :86:

heeeeey mekanın güzelleri nabersin,z deyin bakem hele içimde bir heyecan varki sormayın
hissediyorum bişeyler olucak :18:bugün saat 4 te iş görüşmem var fazla kalmadan çıkayımda hazırlık yapayım

aaaaa hadi hayırlı olsun tumbiğimmmmmmmm

Son düzenleme:
hayırdır tubişim ne iş bu iş
hep böyle mutlu ve relax ol emi çatlak bacımm :86:
bu iş ince iş dermişim vodafon da ekip sorumlusu olarak iki gün önce başvurdum bugün tel geldi eşim sıcak bakmıyor ama işime gelirse kabul eidcem onuda ikna ederim inşallah artık evde olmuyo gerçekten sıkılıp bunalıma giriyorum sürekli kitap veya internet hayatım bu ikisinden ibaret neredeyse tabi ev işleri kadınlık işleri bunları saymıyorum

tubiş allah neşeni bozmasın canım inşallah her şey gönlünce olsun ...duru sen daraldım dedim biz hemen duaya başlarız ne zaman istersen yeterki faydamız olsun ...kankim ve sevom bu iş
gerçekten psikolojik olarak çok zor çok yorucu inşallah kısa zamanda kavuşun meleklerinize

aaaaa hadi hayırlı olsun tumbiğimmmmmmmm

Allahım bu deli bacımaa sen bir evlat ver ..yüzünü güldür
amiiin sağolun inşallaaaah yine umutsuzum ama niye gelmediki demedende alamıyorum kendimi...
şimdi ben dışarı çıkıcam ya yürürken kanamam açılırsa ya varsa amaaaan saçmalıyorum he tüp bebek yaptırıpda saatlerce gezmiş dolaşmışım şimdi sölediğime bakın peeeh

hayırlı olsun canım inşallah işin olur

ah ipem ah inşallah hayatım mucizem gelsin artık ya ama çaktırmayın ben hoca amcaya gittim o bana dediki dr gitma olucak gerçekten dr gitmeden olursa gider hocanın sakalından öperimm

valla git görüş bacım kafana yatıyorsaa başla işine
benim böyle bir şansım yok hayatım boyunca evde böylece kalacamm ..eşim çalışmama izin vermez spora gitmeme izin vermez hiç bir moka izin vermez .hem izin verse ne olacak ilk okul mezunu biri hangi işte çalışabilirki

canım hayırlısı olsun

allah razı olsun okuyosunuz zaten hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum

tubiş komik olma kuzum ya bi yürümeyle kanama mı olur ani hareketlerden kaçın yeter inşallah bebişin yılbaşı hediyesi gibi gelir

arkadaşlar geçenlerde kamer tefriciye başladığını yazmıştı ve çalıştığı için çok okuyamıyomuş bunu nbitme süresi varmı diye sormuştu ama kimseler görmemişti bend ekendisine özelden mesaj attım yardım edebilirim diye dönmedi bana şimdide yemekte galiba siz bi zahmet hatıratında geldiğinde bende alayım tefriciyesinden çocuk için değilmiş ama olsun sonuçta bi işi varki duaya sarılmış ne güzel....

haydi ben çıktım tosunuma yemek yapıcam süslenip hazırlanıcam öpüyorum sizeri hoşçakalın dua edinde münüş kanamasın ya :18:

ah ipem ah inşallah hayatım mucizem gelsin artık ya ama çaktırmayın ben hoca amcaya gittim o bana dediki dr gitma olucak gerçekten dr gitmeden olursa gider hocanın sakalından öperimm

inşallah tubişim inşallah bebişin şuanda göbüşüne konuvermiştir ...sakkalı hoca yanılmaz umarımm ..tedavilere gerek kalmdann Rabbim bu ay göndermiştir mucizeni inşallah

güle güle tubişimm .hakında hayırlısı olsunn

nurcanım tamam nişte izin vermiyo olabilir ama seninde bir sürü yeteneğin var mesela el işlerinde çok hamaratsın onlarla ilgili bişiler yaparsın boncuk tasarımı yaparsın sonra satarsın bi daha duymıycam ilkokul mezunu lafını zaten bu laf bana yine heriflen bir kavgayı hatırlatıyo ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…