bana bak seni varyavalla git görüş bacım kafana yatıyorsaa başla işine
benim böyle bir şansım yok hayatım boyunca evde böylece kalacamm ..eşim çalışmama izin vermez spora gitmeme izin vermez hiç bir moka izin vermez.hem izin verse ne olacak ilk okul mezunu biri hangi işte çalışabilirki
haklısın kendimi bir an bynkutluay meliş gibi hissettimtubiş komik olma kuzum ya bi yürümeyle kanama mı olur ani hareketlerden kaçın yeter inşallah bebişin yılbaşı hediyesi gibi gelir
nurcanım tamam nişte izin vermiyo olabilir ama seninde bir sürü yeteneğin var mesela el işlerinde çok hamaratsın onlarla ilgili bişiler yaparsın boncuk tasarımı yaparsın sonra satarsın bi daha duymıycam ilkokul mezunu lafını zaten bu laf bana yine heriflen bir kavgayı hatırlatıyo ama neyse
nurcanım tamam nişte izin vermiyo olabilir ama seninde bir sürü yeteneğin var mesela el işlerinde çok hamaratsın onlarla ilgili bişiler yaparsın boncuk tasarımı yaparsın sonra satarsın bi daha duymıycam ilkokul mezunu lafını zaten bu laf bana yine heriflen bir kavgayı hatırlatıyo ama neyse
bana bak seni varyadögerim kendine azıcık değer ver ilk okul mezunununda yapacak işleri var yeterki çalışmak iste yada dışardan başla erinde örgetmen yardım eder bitirirsin
ayrıca ben lise mezunuyum ama inanki o bile artık görünmüyo ben öğr.sertifikamla girdim girdiğim tüm işlere mezuniyete değil etikete bakıyolar halbuki elimdeki sertifika tamamen meslek üzerine ne alakaysa artık
haklısın kendimi bir an bynkutluay meliş gibi hissettim
meliş gibi hissettin demekbana bak seni varyadögerim kendine azıcık değer ver ilk okul mezunununda yapacak işleri var yeterki çalışmak iste yada dışardan başla erinde örgetmen yardım eder bitirirsin
ayrıca ben lise mezunuyum ama inanki o bile artık görünmüyo ben öğr.sertifikamla girdim girdiğim tüm işlere mezuniyete değil etikete bakıyolar halbuki elimdeki sertifika tamamen meslek üzerine ne alakaysa artık
haklısın kendimi bir an bynkutluay meliş gibi hissettim
öyle ama kendimi gerçekten çok cahil hisediyorum .. zaten bir tek el işine hamaratım ..oda pek bir hamaratlık sayılmaz millet neler neler yapıyo ..neysee tamam uzatmadan keseyimm en iyisi:83: :83: :83: :83:
öyle bir yazıyorsunuzki bilmeyenn bu kedersizde ne cevherler var sanacakkkanki bir sürü becerin var aç bi blog (adını da hanımeli koy bak isim bile buldum )
yaptıklarını sergile sipariş al herkes holdingte çalışacak değil ya boşversene
meliş gibi hissettin demek
ya bişey diyecem amam kızmayın ve gülmeyinnn ..ayıptır söylmesi bir sürü ansiklopedilerimiz var ama hiç birini bir gün açıp okumadık odunluğa atmıştık ..bu sene sobamı onlarla yakıyorummmmya arkadaşlar demeden çıkmam içimd ekalır kardeşim abana bi ansiklopedi vermişti bende hiç fırsatını bulup okuyamamıştım dün gece biraz okuyayım dedim hepsini okudum
keşke dedim önceden baksaydımda talihlime yollasaydım aslında bence hepimizin evinde olması gerekn bir ansiklopediymiş..ismini veriyorum bi araştırın bendeki birinci cilt ama içinde yok yok şiddetle tavsiye ederim
arkın aile ansiklopedisi 1
5 cilt varmış ben diğer 4 ünü almayı düşünüyorum
bir diğer diyeceğimde şu
ben günlük tutmak değil ama eşimle tanışmamızı yaşadıklarımızı evlenmeden önceki zor günlerden tutunda evlenip bu güne kadar güzel ve tatsız ne yaşadıysak günlük gibi değl birgün diye başlayan ufak bir ajandaya sığdırdım şimdi düşünüyorum eşime sevgililer günü hediyesi olarak bir yayımeviyle görüşsem onu kapağına ikimizin resmini basarak güzel bir kitap haline getirirmi acaba bana b u konuda yardım edecek bi hatun varmım fikren yani
bir diğer diyeceğimde şu
ben günlük tutmak değil ama eşimle tanışmamızı yaşadıklarımızı evlenmeden önceki zor günlerden tutunda evlenip bu güne kadar güzel ve tatsız ne yaşadıysak günlük gibi değl birgün diye başlayan ufak bir ajandaya sığdırdım şimdi düşünüyorum eşime sevgililer günü hediyesi olarak bir yayımeviyle görüşsem onu kapağına ikimizin resmini basarak güzel bir kitap haline getirirmi acaba bana b u konuda yardım edecek bi hatun varmım fikren yani
vaaaay sevo sen beni tanırmıydın yaaaatuğbiş hoşgeldin bacım demek iş görüşmen var senin için ne hayırlı ise o olur sonuç inş.
ama en önemlisi için kığır kıpırrr inşalalhh bu gecikmee hamilelikle sonuçlanır canım
kızım sana deli meli diyorum ama gerçekten zekana hayranımm ..çok güzel düşünmüşsünn ..yayımevi yardımcı olacaktır görüş bencebir diğer diyeceğimde şu
ya bişey diyecem amam kızmayın ve gülmeyinnn ..ayıptır söylmesi bir sürü ansiklopedilerimiz var ama hiç birini bir gün açıp okumadık odunluğa atmıştık ..bu sene sobamı onlarla yakıyorummmm
arkadaşlar geçenlerde kamer tefriciye başladığını yazmıştı ve çalıştığı için çok okuyamıyomuş bunu nbitme süresi varmı diye sormuştu ama kimseler görmemişti bend ekendisine özelden mesaj attım yardım edebilirim diye dönmedi bana şimdide yemekte galiba siz bi zahmet hatıratında geldiğinde bende alayım tefriciyesinden çocuk için değilmiş ama olsun sonuçta bi işi varki duaya sarılmış ne güzel....
haydi ben çıktım tosunuma yemek yapıcam süslenip hazırlanıcam öpüyorum sizeri hoşçakalındua edinde münüş kanamasın ya :18:
kız bu öyle değil bunun her ev hanımının elinin altında olması lazım güzellik makyaj sper egzersiz sağlık cinsellik bebe oluşumu hamilelik çocuk bakımı aklıma gelmeyen bir sürü faydalı bilgi yemek tatlı tarifleri hatta ipem sana şart bacım du ben saa yollayam bunu ne dersinya bişey diyecem amam kızmayın ve gülmeyinnn ..ayıptır söylmesi bir sürü ansiklopedilerimiz var ama hiç birini bir gün açıp okumadık odunluğa atmıştık ..bu sene sobamı onlarla yakıyorummmm
dedim herif yaşadıklarımızı okuyunca belki şeytan ı ölürde vay be der daha bi sıkı sarılır işine hayatına bana ama baaa çok sıkı sarılmasın can güvenliğim tehlikeye giriyo o çok sarılınca 103 kilo ya o bakımdanbence çok güzel fikirmiş
sevo en fazla 100 yada 150 olmazmı ya bi görüşeyim dur ben internetten bulayımda yazarım sonucuyayın evi belki pahalıya patlatır ama fotoğrafçıdan klasör kapağı gibi resimli yaptırıp yazdıklarınıda içine koyabilirsin maliyeti de düşük olur zannediyorum..bu arada gerçekten çok güzel bir hediyee
bende saaa hayranım canımmmkızım sana deli meli diyorum ama gerçekten zekana hayranımm ..çok güzel düşünmüşsünn ..yayımevi yardımcı olacaktır görüş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?