Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bana bak seni varya dögerim kendine azıcık değer ver ilk okul mezunununda yapacak işleri var yeterki çalışmak iste yada dışardan başla erinde örgetmen yardım eder bitirirsin
ayrıca ben lise mezunuyum ama inanki o bile artık görünmüyo ben öğr.sertifikamla girdim girdiğim tüm işlere mezuniyete değil etikete bakıyolar halbuki elimdeki sertifika tamamen meslek üzerine ne alakaysa artık

tubiş komik olma kuzum ya bi yürümeyle kanama mı olur ani hareketlerden kaçın yeter inşallah bebişin yılbaşı hediyesi gibi gelir
haklısın kendimi bir an bynkutluay meliş gibi hissettim

senin o kara gözünün yağını yiyem duruuuu

öyle ama kendimi gerçekten çok cahil hisediyorum .. zaten bir tek el işine hamaratım ..oda pek bir hamaratlık sayılmaz millet neler neler yapıyo ..neysee tamam uzatmadan keseyimm en iyisi:83: :83: :83: :83:

Son düzenleme:
kanki bir sürü becerin var aç bi blog (adını da hanımeli koy bak isim bile buldum )
yaptıklarını sergile sipariş al herkes holdingte çalışacak değil ya boşversene
meliş gibi hissettin demek

ya arkadaşlar demeden çıkmam içimd ekalır kardeşim abana bi ansiklopedi vermişti bende hiç fırsatını bulup okuyamamıştım dün gece biraz okuyayım dedim hepsini okudum
keşke dedim önceden baksaydımda talihlime yollasaydım aslında bence hepimizin evinde olması gerekn bir ansiklopediymiş..ismini veriyorum bi araştırın bendeki birinci cilt ama içinde yok yok şiddetle tavsiye ederim
arkın aile ansiklopedisi 1
5 cilt varmış ben diğer 4 ünü almayı düşünüyorum

öyle ama kendimi gerçekten çok cahil hisediyorum .. zaten bir tek el işine hamaratım ..oda pek bir hamaratlık sayılmaz millet neler neler yapıyo ..neysee tamam uzatmadan keseyimm en iyisi:83: :83: :83: :83:

ciddi olarak bu işe el atarsan sende yaparsın o milletin yaptığı neler neleri

tuğbiş hoşgeldin bacım demek iş görüşmen var senin için ne hayırlı ise o olur sonuç inş.
ama en önemlisi için kığır kıpırrr inşalalhh bu gecikmee hamilelikle sonuçlanır canım

[

kanki bir sürü becerin var aç bi blog (adını da hanımeli koy bak isim bile buldum )
yaptıklarını sergile sipariş al herkes holdingte çalışacak değil ya boşversene

meliş gibi hissettin demek
öyle bir yazıyorsunuzki bilmeyenn bu kedersizde ne cevherler var sanacakk abartmayın kızlarr :86:

bir diğer diyeceğimde şu
ben günlük tutmak değil ama eşimle tanışmamızı yaşadıklarımızı evlenmeden önceki zor günlerden tutunda evlenip bu güne kadar güzel ve tatsız ne yaşadıysak günlük gibi değl birgün diye başlayan ufak bir ajandaya sığdırdım şimdi düşünüyorum eşime sevgililer günü hediyesi olarak bir yayımeviyle görüşsem onu kapağına ikimizin resmini basarak güzel bir kitap haline getirirmi acaba bana b u konuda yardım edecek bi hatun varmım fikren yani

ya bişey diyecem amam kızmayın ve gülmeyinnn ..ayıptır söylmesi bir sürü ansiklopedilerimiz var ama hiç birini bir gün açıp okumadık odunluğa atmıştık ..bu sene sobamı onlarla yakıyorummmm

bence çok güzel fikirmiş

yayın evi belki pahalıya patlatır ama fotoğrafçıdan klasör kapağı gibi resimli yaptırıp yazdıklarınıda içine koyabilirsin maliyeti de düşük olur zannediyorum..bu arada gerçekten çok güzel bir hediyee

tuğbiş hoşgeldin bacım demek iş görüşmen var senin için ne hayırlı ise o olur sonuç inş.
ama en önemlisi için kığır kıpırrr inşalalhh bu gecikmee hamilelikle sonuçlanır canım
vaaaay sevo sen beni tanırmıydın yaaaabeni görmüyorsun yazılarında ismime yer vermiyorsun kompleks yaptım en ağırından bileisn...kistlerin varmış geçmiş olsun bebimm inşallah ciddi değillerdir seni çok üzerlerse getir ben onları yerim hırrrrrrrr
hayırlısı bakalım bebim aman bebek olsun iş sıkıntıdan arıyorum bakalım gerçi sağolsun şu dakika bel ağrım başladı deli olacam ya ne istikrarlı bi halt bu ayı günü geld,immi aratmıyo endini bea

kızım sana deli meli diyorum ama gerçekten zekana hayranımm ..çok güzel düşünmüşsünn ..yayımevi yardımcı olacaktır görüş bence

Son düzenleme:

kızmadım ama çok güldüm çok yaşa kankim
normalde bende ansiklopedi okumam okuncak bişey gibi gelmez bana
bu tubişin söylediğine baktım güzel bişeye benziyo okunur yani

saol canım teşekür ederim nerde bu özel ben farketmemişim du bir araştırıyım buluyum gelim:97:

kız bu öyle değil bunun her ev hanımının elinin altında olması lazım güzellik makyaj sper egzersiz sağlık cinsellik bebe oluşumu hamilelik çocuk bakımı aklıma gelmeyen bir sürü faydalı bilgi yemek tatlı tarifleri hatta ipem sana şart bacım du ben saa yollayam bunu ne dersin

bence çok güzel fikirmiş
dedim herif yaşadıklarımızı okuyunca belki şeytan ı ölürde vay be der daha bi sıkı sarılır işine hayatına bana ama baaa çok sıkı sarılmasın can güvenliğim tehlikeye giriyo o çok sarılınca 103 kilo ya o bakımdan

sevo en fazla 100 yada 150 olmazmı ya bi görüşeyim dur ben internetten bulayımda yazarım sonucu

kızım sana deli meli diyorum ama gerçekten zekana hayranımm ..çok güzel düşünmüşsünn ..yayımevi yardımcı olacaktır görüş bence
bende saaa hayranım canımmm
inan bana zekam ancak böle şeylere çalışıyo
geenlerde internette bişey okudum diyoki çocuk zekasını anneden cinsiyetini babadan alır dedimki eşime ben çocuk yapmaktan vazgeçtim zekayı anneden alıyomuş oda gülerek e bencede yapmayalım öyleyse deditabi ceza olarak koluna dilerimle saati d eyedi

ecem85 kim arkadaşlar bana arkadaşlık teklifi yollamış tuğbacım canım buldum gördüm mesajınıne bilim bacım bana ilk defa biri özel mesaj atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…