Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

önce can güvenliği meselesine doya doya güleyim içimde kalmasın ...canım teşekkür ederim sen söyleyince baktım gerçekten güzelmiş ben alırım sen zahmet etme hem diğerlerinide alıcakmışsın serin bozulmasın

aşk olsun bu aralar kime yer veriyorumki yazılarımda zaten geçmişi de pek okuyamıyorum yoksa kasti bişey olmaz bilesin Senin için iş iyi olur gibime geliyo canım hakkında hayırlısı :92:

haydi ben çıkıyorumm şeker parçacıklarım herbirinizi ayrı ayrı öyle bir öperimki kafanında yıldızlar kelebekler uçuşurr

kameeeer canım sende mesajı bul yada arayıp yorulma bana sayı ver canım cım

erkekler özellikle doğuda kadına çok yüklenirler bana bir erkek veremedin diye
ama tamamen kendi beceriksizlikleri çünkü tubişimin dediği gibi cinsiyet babadan gelir
anneni cinsiyet üzerinde hiç bir etkisi yok

erkekler özellikle doğuda kadına çok yüklenirler bana bir erkek veremedin diye
ama tamamen kendi beceriksizlikleri çünkü tubişimin dediği gibi cinsiyet babadan gelir
anneni cinsiyet üzerinde hiç bir etkisi yok
evet öyleymiş bilimsel olarakta açıklandı ..ama anlıyan erkeklere :97:

tuba önce hediyen çok güzel bir fikir fotoğrafçılar her şeye resim basıyolar artık onada gzel bişi yaparlar benim kızkardeşim sevgilir gününde kocasına kupa bardağın üstüne resimlerini bastırmıştı mesela ayrıca senin içinden ne kadar gelirse o kadar oku canım allah razı olsun çok sevindim ince düşüncene allah seninde isteklerini muradını en kısa zamanda yerine getirsin

ecem85 kim arkadaşlar bana arkadaşlık teklifi yollamış tuğbacım canım buldum gördüm mesajınıne bilim bacım bana ilk defa biri özel mesaj atmış
vallahamı yy lkeşke müstehcen şeyler yazaydım heyecan yapardın sen sayı ver hadi ama ayaaaa

gül anam gülll anlaşılan senin erin 80 lerde oda 100 üzeri olsaydı gülmezdin o zaman
nasılsa okudum sayılır bunu yada şöyle yapayım diğerlerinide temin edeyim fotokopi çektirip yollarımama hamilesin ya uşak doğmadan okuyasın istedim

evet canım benim erim 80 li kilolarda birde bizim 4 aydır bir olayımız olmadığı için
unuttum bazı şeyleri canım alırım ben dünyanın uğraşı fotokopi kargo falan ne gerek var

okiş canım 500 alıyorum bitirdikçe alırım okişmi yaz biyere
hediye konusunda ben kitap hailine getirmek istiyorum ilerde belki bi uşağım olurda onada okuturum senin baabanla bu naneleri yedik diye bakalım bugün arayıp görüşcem bi yerle...

bu arada ipem nurcna yazdığın cinsiyet muhabbeti varya şimdi demişsinki erkeklerin elind ecnsiyet kadınların etkisi yok okiş o güzel ama zekayıda bizlerden alıyosa o erkekleride bizler doğuruyoruz ay çıkamadım işin içindne neys euzattım yoksa iş görüşmesine kabarmış saçlarım şişmiş gözlerimde gidicem hemen bi çay maskesi yapıp güzelleşmem lazım
haydi sevoo duruu nurcan ipem kamer ismini göremediğim hatunlar öpüyorum sizleri seviyorumm...
bu arada her kamer deyişimde aklıma kamer genç ve çapkınlıkları geliyoo

100 tenecik dersem çok mu olur ortalama 30 40 dakkada bitiyor 100 tanesi ama istersen sen dahada az okuyabilirsin

son olarak dedim ya herkeste olması lazım ipem akşam sen geldin okurken aklıma o yüzden ısrarla sana yollayayım diyorum
hamileler için bilmem kaç kalorilik diyet listeleri ve egzersizleri var
sen bi araştır bulursan göz gezdr ok dersen ben yollıyım çok ciddiyim doğurunca geri yollarsın

senin yaptığın felsefe kuşmu yumurtadan yumurtamı kuştan çıkar'a benzedi..

tubiş yeminle diyorumm kameri görünce benimde aklıma o adam geliyo

saol canım teşekür ederi sen oku eksiği fazlası anlaşırız burdan zorlama kendini okuyabildiğin kadar

güle güle tubişim evden çıkarken sağ ayağınla çık ki işin rast gitsinn
tamam canım sağol bende ayakkabılarıma işemeyi düşünüyodum üstten..oda kötü yoldan koruyomuş
bunu karşı komşum liseye giden torununa sölüyo bende dedim kötü yoldan koruyosa eşime diyim sokakta topladıkşları aşiftelerin ayakkabılarına işesinler belki kurtulurlar kötü yoldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…