kız bu öyle değil bunun her ev hanımının elinin altında olması lazım güzellik makyaj sper egzersiz sağlık cinsellik bebe oluşumu hamilelik çocuk bakımı aklıma gelmeyen bir sürü faydalı bilgi yemek tatlı tarifleri hatta ipem sana şart bacım du ben saa yollayam bunu ne dersin
dedim herif yaşadıklarımızı okuyunca belki şeytan ı ölürde vay be der daha bi sıkı sarılır işine hayatına bana ama baaa çok sıkı sarılmasın can güvenliğim tehlikeye giriyo o çok sarılınca 103 kilo ya o bakımdan
sevo en fazla 100 yada 150 olmazmı ya bi görüşeyim dur ben internetten bulayımda yazarım sonucu
vaaaay sevo sen beni tanırmıydın yaaaabeni görmüyorsun yazılarında ismime yer vermiyorsun kompleks yaptım en ağırından bileisn...kistlerin varmış geçmiş olsun bebimm inşallah ciddi değillerdir seni çok üzerlerse getir ben onları yerim hırrrrrrrr
hayırlısı bakalım bebim aman bebek olsun iş sıkıntıdan arıyorum bakalım gerçi sağolsun şu dakika bel ağrım başladı deli olacam ya ne istikrarlı bi halt bu ayı günü geld,immi aratmıyo endini bea
evet öyleymiş bilimsel olarakta açıklandı ..ama anlıyan erkeklere :97:erkekler özellikle doğuda kadına çok yüklenirler bana bir erkek veremedin diye
ama tamamen kendi beceriksizlikleri çünkü tubişimin dediği gibi cinsiyet babadan gelir
anneni cinsiyet üzerinde hiç bir etkisi yok
vallahamı yy lkeşke müstehcen şeyler yazaydım heyecan yapardınecem85 kim arkadaşlar bana arkadaşlık teklifi yollamış tuğbacım canım buldum gördüm mesajınıne bilim bacım bana ilk defa biri özel mesaj atmış
gül anam gülll anlaşılan senin erin 80 lerde oda 100 üzeri olsaydı gülmezdin o zamanönce can güvenliği meselesine doya doya güleyim içimde kalmasın...canım teşekkür ederim sen söyleyince baktım gerçekten güzelmiş ben alırım sen zahmet etme hem diğerlerinide alıcakmışsın serin bozulmasın
vallahamı yy lkeşke müstehcen şeyler yazaydım heyecan yapardınsen sayı ver hadi ama ayaaaa
gül anam gülll anlaşılan senin erin 80 lerde oda 100 üzeri olsaydı gülmezdin o zaman
nasılsa okudum sayılır bunu yada şöyle yapayım diğerlerinide temin edeyim fotokopi çektirip yollarımama hamilesin ya uşak doğmadan okuyasın istedim
okiş canım 500 alıyorum bitirdikçe alırım okişmi yaz biyeretuba önce hediyen çok güzel bir fikir fotoğrafçılar her şeye resim basıyolar artık onada gzel bişi yaparlar benim kızkardeşim sevgilir gününde kocasına kupa bardağın üstüne resimlerini bastırmıştı mesela ayrıca senin içinden ne kadar gelirse o kadar oku canım allah razı olsun çok sevindim ince düşüncene allah seninde isteklerini muradını en kısa zamanda yerine getirsin
vallahamı yy lkeşke müstehcen şeyler yazaydım heyecan yapardınsen sayı ver hadi ama ayaaaa
gül anam gülll anlaşılan senin erin 80 lerde oda 100 üzeri olsaydı gülmezdin o zaman
nasılsa okudum sayılır bunu yada şöyle yapayım diğerlerinide temin edeyim fotokopi çektirip yollarımama hamilesin ya uşak doğmadan okuyasın istedim
senin yaptığın felsefe kuşmu yumurtadan yumurtamı kuştan çıkar'a benzedi..okiş canım 500 alıyorum bitirdikçe alırım okişmi yaz biyere
hediye konusunda ben kitap hailine getirmek istiyorum ilerde belki bi uşağım olurda onada okuturum senin baabanla bu naneleri yedik diyebakalım bugün arayıp görüşcem bi yerle...
bu arada ipem nurcna yazdığın cinsiyet muhabbeti varya şimdi demişsinki erkeklerin elind ecnsiyet kadınların etkisi yok okiş o güzel ama zekayıda bizlerden alıyosa o erkekleride bizler doğuruyoruz ay çıkamadım işin içindne neys euzattım yoksa iş görüşmesine kabarmış saçlarım şişmiş gözlerimde gidicem hemen bi çay maskesi yapıp güzelleşmem lazım
haydi sevoo duruu nurcan ipem kamer ismini göremediğim hatunlar öpüyorum sizleri seviyorumm...
bu arada her kamer deyişimde aklıma kamer genç ve çapkınlıkları geliyoo
okiş canım 500 alıyorum bitirdikçe alırım okişmi yaz biyere
hediye konusunda ben kitap hailine getirmek istiyorum ilerde belki bi uşağım olurda onada okuturum senin baabanla bu naneleri yedik diyebakalım bugün arayıp görüşcem bi yerle...
bu arada ipem nurcna yazdığın cinsiyet muhabbeti varya şimdi demişsinki erkeklerin elind ecnsiyet kadınların etkisi yok okiş o güzel ama zekayıda bizlerden alıyosa o erkekleride bizler doğuruyoruz ay çıkamadım işin içindne neys euzattım yoksa iş görüşmesine kabarmış saçlarım şişmiş gözlerimde gidicem hemen bi çay maskesi yapıp güzelleşmem lazım
haydi sevoo duruu nurcan ipem kamer ismini göremediğim hatunlar öpüyorum sizleri seviyorumm...
bu arada her kamer deyişimde aklıma kamer genç ve çapkınlıkları geliyoo
tubişin gşdeceği yok hala burda :82:hadi tubiş selametle canım
tamam canım sağol bende ayakkabılarıma işemeyi düşünüyodum üstten..oda kötü yoldan koruyomuşgüle güle tubişim evden çıkarken sağ ayağınla çık ki işin rast gitsinn
senin yaptığın felsefe kuşmu yumurtadan yumurtamı kuştan çıkar'a benzedi..
tubiş yeminle diyorumm kameri görünce benimde aklıma o adam geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?