Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aallah sizi top etsin emi kız bu isim bana babaannemden yadiğar babam beni hep anam diye sever yazık annesini 7 yaşındayken kaybetmiş bende gururla taşıyorum ismini

Allahımm yaaa nelere çalışıyo aklın

offf tamam be çıktım hadi edin bakalım siz en koyusundan sohbetinizi of yaaaaaaa
güle gülee

aallah sizi top etsin emi kız bu isim bana babaannemden yadiğar babam beni hep anam diye sever yazık annesini 7 yaşındayken kaybetmiş bende gururla taşıyorum ismini

gerçek ismin kamer demek .ismin güzel canım.ama o adamıda hatırlatmıyor değil

merhaba beni az çok hatırlarsınız devamlı takip ediyorum sizi ve sizden yardım istiyorum allah rızası için çaresizim

ben30 eşim 35 yaşında 5 yıllık evliyiz toplam 4 tane düşüğüm var kanda pıhtılaşma çıktı ve kan sulandırıcı iğne tedavisine rağmen düşük yapıyorum

dün akşam drumla görüştüm btün tedavilere rağmen düşüyorsa yapılacak bişey olmadığını ve bu durumda çok çaresiz kaldıklarını söyledi ya sağlıklı bebeği tutturana kadar devam edeceksiniz yada pgtyle tüp bebek deneyeceğiz dedi ama bundada çok ümitli olmamam gerektiğini tutarsada yine kaybedebileceğimi söyledi yani çoook çaresizim bu durumda dua etmekten rabbimden dilemekten başka bi çarem kalmadı

burdan takip ettiğim kadarıyla sürekli birbiriniz için dualar ediyorsunuz bende sizden yardım istiyorum nolur çok çaresizim
hangi duaları okuyabiliriz kendi çevremdede okuyabilecek olanlar var ama ben bu hasreti çekenlerin duasının daha makbul daha yürekten olaacağına inandığım için sizlerden yardım istiyorum

tuğba bak benim aklıma sayende güzel bir fikir geldi kız kocam bana çıkarken bir şiir yazmıştı bende diyorum özel bir günümüzde onu resimlerimizle birlikte bişeye yazdırsam ama yılbaşı olmaz mesela evlilik yıldönümünde allah pek güzel b.r fikir bu bakın size şiirimi yazıyorum SENE 1998
Kalbimde açan nadide bir çiçek
Aşkım yıllansada hep seni sevecek
Merak etme yıllarım seninle geçecek
Eğer birgün istemezsen beni
Resminle ben sessizce gidecek (benim kocam pek bir romantiktir kızlar ayıptır söylemesl)canım benim ya bak duygulandım şimdi

allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
madem dua istiyosun yarın senin içinde ayetel kürsi başlıyalım arkadaşlar kabul ederse

neye yazdırıyım hadi bana bir fikir verimn

canım ya geçmiş olsun olur mutlaka canını sıkma başka doktorlarla görüş çaresi bir şekilde vardır heralde aramıza hoşgeldin bu arada

allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
madem dua istiyosun yarın senin içinde ayetel kürsi başlıyalım arkadaşlar kabul ederse

çok saol canım allah razı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin

evet canım hatırlamazmıyız seni nurcanım önümüzdeki hafta için sana ayetel yazar ve bizde okuruz canım seve seve
bu arada dinle ilgili hocalara gittinmi hiç bak bizim burada biri varmış bende yakında gidicem.bir akrabam illa gidelim dedi apartmanımda iki kişi vardı çocuksuz dedi birinin devamlı düşüyormuş onun beline bişey bağladı ve oldu şuan doğmu bebeği varmış..bence bir hocayı dene derim ama dinci hocaları

çok saol canım .....

evet 2.den sonra sübyan muskası yazdırdım ondan sonra 2 tane daha düştü 4.den sonrada başka bi hocaya yazdırdım onu taşıyorum üzerimde sürekli

Allah yardımcın olsunn doktorların dediğine bakma sen bir tek Allah bilir olup olmuyacağını .sen tevekülü elden bırakma Allaha sığın dua et ,yalvar..inşallahh bizimde muradımızı verirr Rabbim..canımsenin içinde başlıyalım duaya .yarınn ayetel kürsi okuruz gelecek haftada tefriciye başlarız senin için ... canını sıkma sen inşallah sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına bebeğini buna inan

başka fikrim yok birde affınıza sığınarak sorayım sevgililer gününü düşünmek için erken değilmi :26:

oohoo sevgilir gününe şunun şurasında ne kaldı 2 aycık olsa iyi ama ben evlilik yıldönümü için 13 ağustos fikir hoşuma gittiği için düşündüm işte olabir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…