offf tamam be çıktım hadi edin bakalım siz en koyusundan sohbetinizi of yaaaaaaatubişin gşdeceği yok hala burda :82:
Allahımm yaaa nelere çalışıyo aklıntamam canım sağol bende ayakkabılarıma işemeyi düşünüyodum üstten..oda kötü yoldan koruyomuş
bunu karşı komşum liseye giden torununa sölüyo bende dedim kötü yoldan koruyosa eşime diyim sokakta topladıkşları aşiftelerin ayakkabılarına işesinler belki kurtulurlar kötü yoldan
güle güleeofff tamam be çıktım hadi edin bakalım siz en koyusundan sohbetinizi of yaaaaaaa
aallah sizi top etsin emi kız bu isim bana babaannemden yadiğar babam beni hep anam diye sever yazık annesini 7 yaşındayken kaybetmiş bende gururla taşıyorum ismini
allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınmerhaba beni az çok hatırlarsınız devamlı takip ediyorum sizi ve sizden yardım istiyorum allah rızası için çaresizim
ben30 eşim 35 yaşında 5 yıllık evliyiz toplam 4 tane düşüğüm var kanda pıhtılaşma çıktı ve kan sulandırıcı iğne tedavisine rağmen düşük yapıyorum
dün akşam drumla görüştüm btün tedavilere rağmen düşüyorsa yapılacak bişey olmadığını ve bu durumda çok çaresiz kaldıklarını söyledi ya sağlıklı bebeği tutturana kadar devam edeceksiniz yada pgtyle tüp bebek deneyeceğiz dedi ama bundada çok ümitli olmamam gerektiğini tutarsada yine kaybedebileceğimi söyledi yani çoook çaresizim bu durumda dua etmekten rabbimden dilemekten başka bi çarem kalmadı
burdan takip ettiğim kadarıyla sürekli birbiriniz için dualar ediyorsunuz bende sizden yardım istiyorum nolur çok çaresizim
hangi duaları okuyabiliriz kendi çevremdede okuyabilecek olanlar var ama ben bu hasreti çekenlerin duasının daha makbul daha yürekten olaacağına inandığım için sizlerden yardım istiyorum
neye yazdırıyım hadi bana bir fikir verimntuğba bak benim aklıma sayende güzel bir fikir geldi kız kocam bana çıkarken bir şiir yazmıştı bende diyorum özel bir günümüzde onu resimlerimizle birlikte bişeye yazdırsam ama yılbaşı olmaz mesela evlilik yıldönümünde allah pek güzel b.r fikir bu bakın size şiirimi yazıyorum SENE 1998
Kalbimde açan nadide bir çiçek
Aşkım yıllansada hep seni sevecek
Merak etme yıllarım seninle geçecek
Eğer birgün istemezsen beni
Resminle ben sessizce gidecek (benim kocam pek bir romantiktir kızlar ayıptır söylemesl)canım benim ya bak duygulandım şimdi
canım ya geçmiş olsun olur mutlaka canını sıkma başka doktorlarla görüş çaresi bir şekilde vardır heralde aramıza hoşgeldin bu aradamerhaba beni az çok hatırlarsınız devamlı takip ediyorum sizi ve sizden yardım istiyorum allah rızası için çaresizim
ben30 eşim 35 yaşında 5 yıllık evliyiz toplam 4 tane düşüğüm var kanda pıhtılaşma çıktı ve kan sulandırıcı iğne tedavisine rağmen düşük yapıyorum
dün akşam drumla görüştüm btün tedavilere rağmen düşüyorsa yapılacak bişey olmadığını ve bu durumda çok çaresiz kaldıklarını söyledi ya sağlıklı bebeği tutturana kadar devam edeceksiniz yada pgtyle tüp bebek deneyeceğiz dedi ama bundada çok ümitli olmamam gerektiğini tutarsada yine kaybedebileceğimi söyledi yani çoook çaresizim bu durumda dua etmekten rabbimden dilemekten başka bi çarem kalmadı
burdan takip ettiğim kadarıyla sürekli birbiriniz için dualar ediyorsunuz bende sizden yardım istiyorum nolur çok çaresizim
hangi duaları okuyabiliriz kendi çevremdede okuyabilecek olanlar var ama ben bu hasreti çekenlerin duasının daha makbul daha yürekten olaacağına inandığım için sizlerden yardım istiyorum
neye yazdırıyım hadi bana bir fikir verimn
allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
madem dua istiyosun yarın senin içinde ayetel kürsi başlıyalım arkadaşlar kabul ederse
merhaba beni az çok hatırlarsınız devamlı takip ediyorum sizi ve sizden yardım istiyorum allah rızası için çaresizim
Hangi duaları okuyabiliriz kendi çevremdede okuyabilecek olanlar var ama ben bu hasreti çekenlerin duasının daha makbul daha yürekten olaacağına inandığım için sizlerden yardım istiyorum
çok saol canım allah razı olsun rabbim hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsin
canım ya geçmiş olsun olur mutlaka canını sıkma başka doktorlarla görüş çaresi bir şekilde vardır heralde aramıza hoşgeldin bu arada
yastık geldi aklıma
evet canım hatırlamazmıyız seni nurcanım önümüzdeki hafta için sana ayetel yazar ve bizde okuruz canım seve seve
bu arada dinle ilgili hocalara gittinmi hiç bak bizim burada biri varmış bende yakında gidicem.bir akrabam illa gidelim dedi apartmanımda iki kişi vardı çocuksuz dedi birinin devamlı düşüyormuş onun beline bişey bağladı ve oldu şuan doğmu bebeği varmış..bence bir hocayı dene derim ama dinci hocaları
o bana bir sevgilir gününde seni seviyorum yastığı almıştı daha yaratıcı fikirler istiyorum
merhaba beni az çok hatırlarsınız devamlı takip ediyorum sizi ve sizden yardım istiyorum allah rızası için çaresizim
başka fikrim yok birde affınıza sığınarak sorayım sevgililer gününü düşünmek için erken değilmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?