oohoo sevgilir gününe şunun şurasında ne kaldı 2 aycık olsa iyi ama ben evlilik yıldönümü için 13 ağustos fikir hoşuma gittiği için düşündüm işte olabir diye
Allah yardımcın olsunn doktorların dediğine bakma sen bir tek Allah bilir olup olmuyacağını .sen tevekülü elden bırakma Allaha sığın dua et ,yalvar..inşallahh bizimde muradımızı verirr Rabbim..canımsenin içinde başlıyalım duaya .yarınn ayetel kürsi okuruz gelecek haftada tefriciye başlarız senin için ... canını sıkma sen inşallah sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına bebeğini buna inan
duru içinde 250 tane tefriciye alıyım onuda başlangıç için aynı nedenle az alıyorum
eksik olursa tamamlamaya yardım ederim
sevo yarına kadar olmaz çünkü diğer kızların haberi yok onlarda okumak isterler yarın başlayıp önümüzdeki diğer cumada duasını yaparızz ..
yarın başlanıcak canımBende 30 alayım yarın mı bitiricez kızlar öle ise pek kimsenin haberi olmaz 50 de alabilirim
amiinn canım inşallah her zaman rabbime sığındım zaten.dr biraz ümidimi kırdı hiç hamile kalamzsan tüp bebek çözüm diyor ama senin durumunda pgt yapılık sağlıklı embriyo seçilse bie şansın %50yi geçmez biz bu durumda çaresiz kalıyoruz dedii.
rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah dermansız dert vermesin derdi dertle unutturmasın inşallah
amiinn canım inşallah her zaman rabbime sığındım zaten.dr biraz ümidimi kırdı hiç hamile kalamzsan tüp bebek çözüm diyor ama senin durumunda pgt yapılık sağlıklı embriyo seçilse bie şansın %50yi geçmez biz bu durumda çaresiz kalıyoruz dedii.
rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah dermansız dert vermesin derdi dertle unutturmasın inşallah
yasemin için salavatı tefriciye
ipek........250
tarfil........250
kedersiz.....250
sevdanehri....250
ezbere biliyormusun canım? eğer ezbere biliyorsan bunu oturduğun yerde abdestsizde okuyabilirsinkızlar bende isterim ancak kendimimkini okuyamadımki daha ne yapmak lazım bana fikir verin
tarfil ismini bağışlarmısın bize canım ..duaya başlamadan önce isminle niyet getirip okuycacaz çünkü
yarın başlanıcak canım
canım doktorlar tıbbi olarak gördüklerini söylüyolar ama işin birde ilahi kısmı var
bu senin sınavın canım seninde yüzün gülecek rabbim seninde kucağını dolduracak inşallah
tıpta çareni ararken dualarla allaha sığındınmı sınavını vermiş oluccaksın
amin canım bak daha 5 yıllık evliymisşin düşün ben 11 yıllı evliyim hala umudumu yitirmedim senin normal yolla oluyor heralde tüp bebeğe ne gerk varki senin sadece kanla ilgili problemni çözmen gerkli sanırım ne bilim ben öyle düşündüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?