ezbere biliyormusun canım? eğer ezbere biliyorsan bunu oturduğun yerde abdestsizde okuyabilirsin
kolay değill artık yavaş yavaş ağırlaşacaksınn Allah yardımcın olsun canımkanki bana ağırlık çöktü her zamanki gibi ondan sustum
kolay değill artık yavaş yavaş ağırlaşacaksınn Allah yardımcın olsun canım
filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
ben görmedim canım yoksa cevap verirdim emin ol ..ama neden bir ay benim bildiğim bir haftada (cumadan cumaya) bitmesi gerekir ..emin değilim yanılıyorda olabilirm .biz kendi aramızda öyle okuyoruz bir haftada bitiriyoruz..keşke bizden yardım isteseydin ..hep birlikte okurdukezbere bilmiyorumda önemli deil ben abdestsiz okunduğunu yeni öğrendim 2 gün önce ondan sizden fikir istemiştim yoksa okumazmıydım hiç araya adetim girdi iş yerindeyim falan okumadım akşamları yada hafta sonu okuduğumda ancak 400 küsür etti şimdi başladım iş yerindede okumaya ancak 1 ay içinde olması şartmı benim sanırım geçti
hayır canım okuyamıyorsun ..ama tefricyede yardımcı olursun artıkcanım ben kendim içinde okuyabilirmiyim ayetel kürsi
:90: :90: :90: :90: :90: :90:kendime has bir ağırlığım vardı zati şimdi katmerli oldu
ben görmedim canım yoksa cevap verirdim emin ol ..ama neden bir ay benim bildiğim bir haftada (cumadan cumaya) bitmesi gerekir ..emin değilim yanılıyorda olabilirm .biz kendi aramızda öyle okuyoruz bir haftada bitiriyoruz..keşke bizden yardım isteseydin ..hep birlikte okurduk
:90: :90: :90: :90: :90: :90:
bende bu akşam temizleniyorum adetten..kamer içinde okuyabildiğim kadar okuyacam ama önce kime okuduğunu ve niçin okuduğunu bilelimki ona göre niyet getirip okuyalımkamer ben senin için tefriciye okumaya başladım akşama kadar okurum
akşam çıkıştan önce kaç tane okuduğumu yazarım canım
kamer ben senin için tefriciye okumaya başladım akşama kadar okurum
akşam çıkıştan önce kaç tane okuduğumu yazarım canım
bende bu akşam temizleniyorum adetten..kamer içinde okuyabildiğim kadar okuyacam ama önce kime okuduğunu ve niçin okuduğunu bilelimki ona göre niyet getirip okuyalım
canım yaaa hayırdır doktor yasakladımı yoksa çikolatayı :26: resmen aşeriyorsunahh canım yaaa kıyamam yoksa kilonumu dert ediyorsun da çikolata rejimindesin canım benim yaaa sen kimin kurbanıysan duysun sesini o almazsa bile adresi yolla ben alırımmmmm ayyy ben kurbanıma aldığım hediyelerin içine kaynanamı da koysam varmı isteyen :92:
sen toplamda 400 mü okudun ? canım bizde yardımcı oluruz zaten tubiş 500 aldı anladığım kadarıyla ..sen birazını çevrene falan dağıt istersen kalanını burdan paylaşırız diğer kızlaranapıyım o zaman bana fikir verin hadi şimdi
hayır canım okuyamıyorsun ..ama tefricyede yardımcı olursun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?