saol ipekçim ama baksana nurcan ne diyo işler karıştı
hoşgeldin şeker ..abana gelmedi bişeyslm şekerler nasınız bakımmmm
ben geldimmmmmmm hediyem geldimi kurbanımaa salı gönderdim bennn
aldıysan mınçıkla benii
hoşgeldin şeker ..abana gelmedi bişey
salı günü gönderdiysen büyük ihtimal bugün veya yarın elinde olur
arkadaşlar neden okuduğumuda söyleyim size benim eşim iş yeri açmayı düşünüyor ama öyle zor şartlarda açacağızki anlatamam allahım dedim eğer hayırlıysa bu iş yeri olması için bize yardım et hayırlı deilse hayrlı bir kapı aç bize dedim arkadaşlar eğer işimiz olursa bebim tedavim daha kolay ve çabuk olacak yani hayırlı bir kapı açsın yarabbim bize işle ilgili maddiyat çözümlensin bende tedavime başlayım yoksa zor olacak bizim için
50 tane canım çok sağol ALLAH razı olsunkızlar gözlerim kapanıyor bana müsade tubiş iyi geceler bacım
sifacım istersen okurum ayetel kürsileri sen yaz bacım ben sabah bakarım haden çüzzzz
melike hoşgeldin kız hediye paketin eline gelene kadar bir yerin şişecek
bakkaldan bir çikolata al da yiyiver
snede abana çıkmadın maalesef umarım senn kurbanın okumuştur bu çikolata tutkunuda koyar bir iki tane çikolatahoşbuldumm abammmm
sen bekleme zatii kıss saaa değell ki yavyummmmmmmmm
bugün gider büyük bi ihtimalll anamm heycan yaptım benimkini gönderdiniz mi çikolatamıda koydunuzmuu
hakınızda hayırlısya olsun inşallah canımarkadaşlar neden okuduğumuda söyleyim size benim eşim iş yeri açmayı düşünüyor ama öyle zor şartlarda açacağızki anlatamam allahım dedim eğer hayırlıysa bu iş yeri olması için bize yardım et hayırlı deilse hayrlı bir kapı aç bize dedim arkadaşlar eğer işimiz olursa bebim tedavim daha kolay ve çabuk olacak yani hayırlı bir kapı açsın yarabbim bize işle ilgili maddiyat çözümlensin bende tedavime başlayım yoksa zor olacak bizim için
snede abana çıkmadın maalesef umarım senn kurbanın okumuştur bu çikolata tutkunuda koyar bir iki tane çikolata
hakınızda hayırlısya olsun inşallah canım
merak etme okuruz senin içinde
bende yarın gönderiyorumm cumartesi elinde olur büyük ihtimalinşalahh okumuşturr yaffff :)))
abbbaaaaa sizz gönderdiniz mi hedayelerii
hoşbuldum aplacımmm bende okurummmmmmmsağolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun nurcan ben 400 üzeri hatırlamıyorum net okuyan arkadaşlar bana bildirsin ben ona göre sayarım artık bende şimdi başlıyom okumaya ama patronda geldi sizin yazıları anca takip edip cevaplıyorum gelen yeni arkadaşlarda hoşgeldiniz kızlar sırayla bitiririz herkesin tefriciyeleri bende hepinize yardım ederim çok saolun
bende yarın gönderiyorumm cumartesi elinde olur büyük ihtimal
gardaşım dua okuyoruzz almak istermisinsende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?