Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol ipekçim ama baksana nurcan ne diyo işler karıştı

sen okumaya devam et canım aslında bütün din hocalarının söylediği
dinimizde duaların sayıya ve zamana bağlanmadığı şeklinde önemli olanın iyi niyet
ve temiz kalp olduğu duanın içten yapılması onun için bırakma sen onun niyetine girdin bir kere
yarım kalırsa olmaz bence

hoşgeldin şeker ..abana gelmedi bişey
salı günü gönderdiysen büyük ihtimal bugün veya yarın elinde olur

hoşbuldumm abammmm
sen bekleme zatii kıss saaa değell ki yavyummmmmmmmm
bugün gider büyük bi ihtimalll anamm heycan yaptım benimkini gönderdiniz mi çikolatamıda koydunuzmuu

arkadaşlar neden okuduğumuda söyleyim size benim eşim iş yeri açmayı düşünüyor ama öyle zor şartlarda açacağızki anlatamam allahım dedim eğer hayırlıysa bu iş yeri olması için bize yardım et hayırlı deilse hayrlı bir kapı aç bize dedim arkadaşlar eğer işimiz olursa bebim tedavim daha kolay ve çabuk olacak yani hayırlı bir kapı açsın yarabbim bize işle ilgili maddiyat çözümlensin bende tedavime başlayım yoksa zor olacak bizim için

hakkınızda hayırlı olsun inşallah sizin için en uğurlu olan olsun

hoşbuldumm abammmm
sen bekleme zatii kıss saaa değell ki yavyummmmmmmmm
bugün gider büyük bi ihtimalll anamm heycan yaptım benimkini gönderdiniz mi çikolatamıda koydunuzmuu
snede abana çıkmadın maalesef umarım senn kurbanın okumuştur bu çikolata tutkunuda koyar bir iki tane çikolata
hakınızda hayırlısya olsun inşallah canım
merak etme okuruz senin içinde

snede abana çıkmadın maalesef umarım senn kurbanın okumuştur bu çikolata tutkunuda koyar bir iki tane çikolata

hakınızda hayırlısya olsun inşallah canım
merak etme okuruz senin içinde

inşalahh okumuşturr yaffff :)))
abbbaaaaa sizz gönderdiniz mi hedayelerii

şimdi kamercim sen yarına kadar ailene dağıtabildiğin kadar dağıt geri kalan sayıyı bize bildir tamamlamaya çalışırız

sağolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun nurcan ben 400 üzeri hatırlamıyorum net okuyan arkadaşlar bana bildirsin ben ona göre sayarım artık bende şimdi başlıyom okumaya ama patronda geldi sizin yazıları anca takip edip cevaplıyorum gelen yeni arkadaşlarda hoşgeldiniz kızlar sırayla bitiririz herkesin tefriciyeleri bende hepinize yardım ederim çok saolun

hoşbuldum aplacımmm bende okurummmmmmm
Rabbim yardımcınız olsun quzuu
bende yarın gönderiyorumm cumartesi elinde olur büyük ihtimal

kızlar yarın bitmesi gereken tefriciye yasemin için değilmi yanlış hatırlamıyorsam eşiyle alakalı bi durum ona göre niyet edicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…