kızlar yarın bitmesi gereken tefriciye yasemin için değilmi yanlış hatırlamıyorsam eşiyle alakalı bi durum ona göre niyet edicemde
canım yarın başlıyoruz okumaya ..haftaya cumaya kadar bitmesi gerekli ..kızlar yarın bitmesi gereken tefriciye yasemin için değilmi yanlış hatırlamıyorsam eşiyle alakalı bi durum ona göre niyet edicemde
bence senin hediyeler ona gitti resimleri ekliyoooşifaam uzun uzun ne yazıyorsun çok merak ettimm
bence senin hediyeler ona gitti resimleri ekliyooo
canım bu hafta 3 kişiye birlikte okuyoruzalırım gardaşım kamer aplaya mı okucaz tefriciye mi ayetel kürsi mi
benim içime öyle doğuyor amahiçte bilemm bence kaygana anlatıyorrrrrr neler yapıyolar birlikte güzel günlerini anlatıyorr
canım bu hafta 3 kişiye birlikte okuyoruz
tarfile(filiz) aytel kürsi
yasemin ve kamerede tefriciye
yaseminin tefriciyesi yarın başlıcak canım senin ayetel kürsilerle birlikte
canım yarın başlıyoruz okumaya ..haftaya cumaya kadar bitmesi gerekli ..
evet canım eşiyle biraz sorunları var onun için okuyoruz
canım filiz için ayetel kürsi okuyoruz ne 200ühee anladı mm quzuu yarın yasemin aplının ayetel kürsinin duası var dimi yarın da başlıyor tefriciyeler
o zaman ben şimcik 200 filizden 200 kamerden alayım bitirince bıda alayımm
alırım gardaşım kamer aplaya mı okucaz tefriciye mi ayetel kürsi mi
he pardon yasemin apla için dimiii yasemin apla 200 o zaman datlum hatlar karıştı benimm gıııcanım filiz için ayetel kürsi okuyoruz ne 200ü
çok saol canım allah ebişini sağlıkla almanı nasip etsin sanada inşallah
duru için ne zaman başlandı benim niye haberim yok banada yazııın 500 duru,5000 kamer tarfile ne okuyonuz onada alayım bu gece bi yapışayım kurana oooh izlerin sayesinde ağzım dilim dualı maşallah baaa yaaduru içinde 250 tane tefriciye alıyım onuda başlangıç için aynı nedenle az alıyorum
eksik olursa tamamlamaya yardım ederim
hee 500 aldımda kim kime okuyo kafam karıştısen toplamda 400 mü okudun ? canım bizde yardımcı oluruz zaten tubiş 500 aldı anladığım kadarıyla ..sen birazını çevrene falan dağıt istersen kalanını burdan paylaşırız diğer kızlara
tamam bebitom bele vücudumun ayrı ayrı yerlerine ayrı ayrı okur üfüerem oooh yarasınn patron baaa kesilemden işe alsıntumbiğimmm dinle bak
evden çıkarken 8 ayetel kürsi oku
bir sağına bir soluna biri yukarı biri aşağı diğerleride içinde kalcak ok
filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
s.tugba.......50
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
kalan 173
yasemin için salavatı tefriciye
s.tugba .......500
ipek........250
tarfil........250
kedersiz.....250
sevdanehri....250
bynkutluay.....200
kalan....3244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?