duru için ne zaman başlandı benim niye haberim yok banada yazııın 500 duru,5000 kamer tarfile ne okuyonuz onada alayım bu gece bi yapışayım kurana oooh izlerin sayesinde ağzım dilim dualı maşallah baaa yaabu öpücük kendim içindi beni şişmiyim emii çok seviyorum ben ben, yaaa
hee 500 aldımda kim kime okuyo kafam karıştı
tamam bebitom bele vücudumun ayrı ayrı yerlerine ayrı ayrı okur üfüerem oooh yarasınn patron baaa kesilemden işe alsın
tamamkamercim senin listeyide sayınla beraber yarın hazırlıyacam
ben fön çekmek için çıktım fön çektim cigara içtim kayfe içtim şimdi çıkıp süslenip gidiyorum haydi ötp çoooksen gitmedinmi ne çabuk geldin
ben çıkayım kimlere e kadar sayı aldığımı not edeyim sonra suratımı boyayıp üstümü giyip çıkayım yemek yapmadım tosunukandırıp dışarda yeriz artık haydi öpüyorum ayy haydi demişken volkan konağın haydi şarkısını kereta cem yılmaz ne güzel söylemiş ya dinledikçe içim coşayy daaa
sağol canım akşam yazdım çıktım hemen şimdi görüyorum tosti de istedi sağolsun 50 tane canım artık paylaşırmısınız yoksa hanginiz okursunuz bilemem ALLAH razı olsun Rabbim kabul etsin inşş dualarımız ıiyiyim şükür şeker sen nabersin
ayy yinemi geldi ya hıııırrrrrrr
bende okumadım ben özellikle perşembe geceleri okuyorum aldığım duaları..yarın regl günüm ama belirti bariz yok meme şişkinliğindne başkayarın öğlen ve ikindi arasında okucam ne olr ne olmaz akşama bırakmıcam inşallah kaç tane aldıysan ben okurum canım sıkma canını sonuçta okumak için aldın ama kısmet olmadı sağlık olsun sen sayı ver bakem
kızlar çıkıyorum ben, hepinize iyi akşamlarr yarın görüşürzzz
ben geldimmm aboww ne sıra vardı ptt de hazır gitmişken e devlet şifremi de aldımm
şifacımm seni görüyorum aşağıda hoşgeldin bacım nasılsın
filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
s.tuğba............50
kalan 123
tubişim 50 yazmışsın ama görmemişim şimdi farkettim
ben almadım daha e devlet şifresi nasıl alınıyo
bizede bu bilgi gelmişti
01.11.2010 tarihinden itibaren devlet e-şifre uygulaması başlatılmıştır.
www.turkiye.gov.tr adresinde sisteme giriş yaparak kendiniz ile ilgili herşeyi görebileceğiniz gibi şifre sahibi olmayan diğer kişiler sizlerin hiç bir bilgisine ulaşamayacaktır.
Bu sitede eğitimi devam eden çocuklarınızın okullarındaki detaylı bilgilerinden, tapu bilgilerinize,hakkınızda açılan davalardan işgörmezlik ödeneklerine, SGK Hizmet dökümlerine kadar her türlü bilgiyi tek çatı altında bulmanız mümkün. Pasaport takibi, ehliyet ceza puanları gibi bilgilerde burada bulunmakta.
Görünen, belli bir süre içinde bütün başvuruların ve evrak takibinin bu site üzerinden TC Kimlik Numarası ve şifrenizle sadece sizin tarafınızdan takip edilebilmesi.
Bu şifreyi almak için:
Herhangi bir PTT şubesine , yanınızda;
1) Nüfus Cüzdanınız
2) 1 (Bir) T.L. ile gidiyorsunuz
E- şifre almak istediğinizi söylüyorsunuz. PTT görevlisi size bir taahhütname imzalatıyor ( 2 nüsha, biri PTT'de biri sizde kalacak) ve kapalı zarfta o an hazırlanan e-şifrenizi veryor. Toplamda 5 dakikayı geçmeyen bir iş.
www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaptığınızda sol tarafta bulunan "SİSTEME GİRİŞ" bölümüne giriş yapacaksınız. Burada kullanıcı adı ve şifre bilgisini soracak.
Kullanıcı adınız T.C. Kimlik numaranız.
Şifreniz ise PTT'den verilen zarfta yazıyor.
Sisteme giriş yaptıktan sonra hemen şifrenizi değiştirmeniz isteniyor.
Şifreyi unutursanız ikinci kez alırken 5 TL, üçüncü kez alırken 10 TL ödendiği bilgisini aldım PTT'den.
E-Şifrenizi bir an önce almanızın yararınıza olacağı düşüncesiyle konuyu bilgilerinize sunarız.
sadece kimlikle başvuruyosun bide 1 tl veriyosun canım okadar tabi sıra varsa sıraya giriyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?