Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldimmm aboww ne sıra vardı ptt de hazır gitmişken e devlet şifremi de aldımm

şifacımm seni görüyorum aşağıda hoşgeldin bacım nasılsın
hoşbuldum canım komşular uğradılar geçmiş olsuna dört büklüm ilgilenmeye çalıştımmm işte sayfa açıktı fakat yoktum pc başında acayip adet sancısı çekiyorummm işte herzamankinden sen nasılsın cnm

iyiyim canım evet ilk sana geldi melikeyemi çıkmışsın canım salı günü gönderdim demişti de

hb cnm hastayım yaaa det sancım perşanımmm kaynana halaaaa burda şafak yokki sayıyım

amanınn o sancılar varya beni yatak döşek yatırırdı laparoskopiden önce bide ilaç alsamda faydasız olurdu çünki çıkara çıkara bihal olurdum allahım çok şükür ameliyattan sonra azaldı biraz ilaçla devam ediyorum hayatıma artıkın ayy tüylerim diken diken oldu valla çalışıyosam o gün izinli olurdum o derece yanii ööff

canım aynen bende geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum evet bazen çokkkkk şiddetli değil ama yinede geçmiyor gıcık şey bende çalışırdım eskiden işe felan gidemezdim miden altüt olurdu bende aynıyım senin gibi :84: sanada acil şifalar olsun banada inşşş

işte hediyelerim Melikeciğim çokkk teşekkür ederim tatlımmm kesenize bereket olsun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…