cicoşlarım ben işimi yapiimm başka bi iş daha geldi abuuuuuuuuuuuuuuuuuu yetişmez wallah yetişmezzz
hb cnm hastayım yaaa det sancım perşanımmmşifam hoşgeldin canımm..kaynana ne zaman gidecek belli olmadımı
hb cnm hastayım yaaa det sancım perşanımmmkaynana halaaaa burda şafak yokki sayıyım
cicoşlarım ben işimi yapiimm başka bi iş daha geldi abuuuuuuuuuuuuuuuuuu yetişmez wallah yetişmezzz
hoşbuldum canım komşular uğradılar geçmiş olsuna dört büklüm ilgilenmeye çalıştımmm işte sayfa açıktı fakat yoktum pc başında acayip adet sancısı çekiyorummm işte herzamankinden sen nasılsın cnmben geldimmm aboww ne sıra vardı ptt de hazır gitmişken e devlet şifremi de aldımm
şifacımm seni görüyorum aşağıda hoşgeldin bacım nasılsın
sağol cnm nasılsıngeçmiş olsun canım
bu şifre şu tr ile başlayan zavazingomu kızlar affınıza sığınarak
hb cnm hastayım yaaa det sancım perşanımmmKaynana halaaaa burda şafak yokki sayıyım
sağol cnm nasılsın
haaaa kızlar hediyem geldiiiiibirazdan resimlicemmm ilk banamı geldi hediye ayyyyy çok şanslı ve heyecanlıyımmmm bekleyinnnnnn gelioooo resimler
hb cnm hastayım yaaa det sancım perşanımmmkaynana halaaaa burda şafak yokki sayıyım
ayağımı hep sıcak tutarım zate bacım ama sıcak suyada sokuyumm bide ölee deneyim saolevet canım tr ile ilgili olan
geçmiş olsun canım yaa ayaklarını sıcak suya sokunca iyi gelir derler haberin olsun dene istersen canım.
evet canım Melike nin kurbanıymışımiyiyim canım evet ilk sana geldi melikeyemi çıkmışsın canım salı günü gönderdim demişti de
evet canım Melike nin kurbanıymışımevet yükleniyor resim birazdan göreceksiniz
canım aynen bende geçen yıl laparoskopi ameliyatı oldum evet bazen çokkkkk şiddetli değil ama yinede geçmiyor gıcık şey bende çalışırdım eskiden işe felan gidemezdimamanınn o sancılar varya beni yatak döşek yatırırdı laparoskopiden önce bide ilaç alsamda faydasız olurdu çünki çıkara çıkara bihal olurdum allahım çok şükür ameliyattan sonra azaldı biraz ilaçla devam ediyorum hayatıma artıkın ayy tüylerim diken diken oldu valla çalışıyosam o gün izinli olurdum o derece yanii ööff
evet az evvel okudum az geçmişe baktımda malesef o an pc başında değildimmelikede merak ediyodu bugün sordu
ayağımı hep sıcak tutarım zate bacım ama sıcak suyada sokuyumm bide ölee deneyim saol
işte hediyelerim Melikeciğim çokkk teşekkür ederim tatlımmmkesenize bereket olsun cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?