hoşbuldum canım komşular uğradılar geçmiş olsuna dört büklüm ilgilenmeye çalıştımmm işte sayfa açıktı fakat yoktum pc başında acayip adet sancısı çekiyorummm işte herzamankinden sen nasılsın cnm
sağol cnm nasılsın
Haaaa kızlar hediyem geldiiiiiBirazdan resimlicemmm Ilk banamı geldi hediye Ayyyyy çok şanslı ve heyecanlıyımmmm Bekleyinnnnnn gelioooo resimler
kamer 210 tane okudum senin için tefriciye
sağol canım dün 2 adet aldım majezik kullanıomm bencanım bir ağrı kesici al biraz uyu hatta varsa evde önce sıcak bir çorba al uyuyunca geçer o ütüyü ısıt koy ayağına sudan çıkınca üşür tekrar
oy kurban olurum dillerine allah razı olsun hemen yazıyom liisteye liste yapmıştım
sağol cnm ya daha daha güzelleri sizlerin olsunçok güzelmiş iyi günlerde kullan canım ...ya kızlar ben hediyenin içine not yazacaktım
unuttum talihlim affetsin beni
inşallah cnm ya a çok sağolinşallah bu ağrılar bitecek doğum ağrılarına dönüşecek canım
bende iyiyim yoğunum baya çalışıyorum
hadi yaaa ben bile heyecanlandımm heee
sağol cnm ya daha daha güzelleri sizlerin olsunayy bende yollamadım bende not yazcamm daha hediyelerim paketli hazır ama notumu eklerim belkide benim kurbanımm en son alırrr napıyımm unutmadan notumuda ekleyim diyorummm
evet yaaa insan unutunca nasıl mahçup oluyor demi anlıyorummunutmadan ekle hemen ben çok kızdım kendime
sağol cnım en güzelleri senin olsungüle güle kullan canım hediyelerini demek ilk talihli sendin
evet yaaa insan unutunca nasıl mahçup oluyor demi anlıyorummsende notunda ne yazacaksan özeline yazarsın hediyeni aldığında evet canım eksizsiz hallederim inşşşş :92:
hediyeleriniiz güle güle kullanın pek güzelmişdonu saat 12 ye 5 kala giyin ha unutma 12 den sonrasınıda kendin bilirsin artıkın ne yaparsın yada yaparsınız
hediyeleriniiz güle güle kullanın pek güzelmişdonu saat 12 ye 5 kala giyin ha unutma 12 den sonrasınıda kendin bilirsin artıkın ne yaparsın yada yaparsınız
güle güle kullan bebekimm beğendiğine çokk sevindimm ayy kusura bakma bende not yazamadım aceleye geldiiii kusura bakma quzuuuu
işte hediyelerim Melikeciğim çokkk teşekkür ederim tatlımmmkesenize bereket olsun cnm benim
çok güldün ipeğimm artık komik geliyo galiba malum unuttun kaç aydır
çok güldün ipeğimm artık komik geliyo galiba malum unuttun kaç aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?