Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah bu ağrılar bitecek doğum ağrılarına dönüşecek canım
bende iyiyim yoğunum baya çalışıyorum

hadi yaaa ben bile heyecanlandımm heee

canım bir ağrı kesici al biraz uyu hatta varsa evde önce sıcak bir çorba al uyuyunca geçer o ütüyü ısıt koy ayağına sudan çıkınca üşür tekrar
sağol canım dün 2 adet aldım majezik kullanıomm ben ondan önceki günlerdede baş ağrım vardı yine almıştım ağrı kesici bugün almamaya çalışıommm sıcak su tulumu sayesinde yanınızdayım o benim herşeyim yoksa münkün değil duramazdımm sağol cnm ilgin için yine erken yatcam doğru dürüst bişi yiyemedim şimdi uyursam açlık zafı yaşarımmmm kociş gelene kadar dayancam yiyip yatcam inşşş

çok güzelmiş iyi günlerde kullan canım ...ya kızlar ben hediyenin içine not yazacaktım
unuttum talihlim affetsin beni
sağol cnm ya daha daha güzelleri sizlerin olsun ayy bende yollamadım bende not yazcamm daha hediyelerim paketli hazır ama notumu eklerim belkide benim kurbanımm en son alırrr napıyımm unutmadan notumuda ekleyim diyorummm

inşallah bu ağrılar bitecek doğum ağrılarına dönüşecek canım
bende iyiyim yoğunum baya çalışıyorum

hadi yaaa ben bile heyecanlandımm heee
inşallah cnm ya a çok sağol kolaylıklar cnm işlerinde resim ekledim bile halaaaa görmedinmiiiiii :26:

güle güle kullan canım hediyelerini demek ilk talihli sendin
sağol cnım en güzelleri senin olsun demekki ilk talihli benmişim ayyy ben sizlerinkileride merak ediyom çabucak ulaşırız bende hala yollamadım hediyemi yarın yollucam ne zaman eline geçerse artık

hediyeleriniiz güle güle kullanın pek güzelmiş donu saat 12 ye 5 kala giyin ha unutma 12 den sonrasınıda kendin bilirsin artıkın ne yaparsın yada yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…