Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım doğum çare ama normal doğum benim teyze kızı da çok sancılı olurdu 2 doğumuda
sezeryan oldu hala geçmedi sancıları

sen gü gül gerçekten elinde olursa düşüp bayılma sakın

canımmmmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaahhh hepimiz yeni yılda anaların anası olalım oooohhh
inşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş

çıktım ben kıslarr kocişin kıyafetlerini hazırlayım cumaya gitti gelince giyinip çıkarr bende damlarım buraya öpüğldünüzz

okudum ben şeker Rabbim kabul etsinnnnn
muradını versin inşalahh

kıslar bizde daha bebeişe hiç bişi almamıştık annemler dün herşeyini almışlar çok az eksiğimiz kaldı
ohhh bebişin çok şanslı ne güzel güle güle kullansın şimdiden 1 yıl boyunca artık hediyeye boğulcan artık desene yaşadın

inşalahh canım yaaa
bakalım bende kurtulacakmıyım adet ağrısından benimde ağrılı oluyordu
ama annem 2 tane doğurmuş hala ağrır
evet canım onuda duydum bazı bayanlar doğum yaptığı halde ağrısı devam ediyormuş inşşş kurtulursun canım inşşş ben ve benim gibi olan herkes kurtuluruz o adetli günleri normal bir günmüş gibi yaşamayı o kadar özledimki

inşalahh canım yaaa
evet canım onuda duydum bazı bayanlar doğum yaptığı halde ağrısı devam ediyormuş inşşş kurtulursun canım inşşş ben ve benim gibi olan herkes kurtuluruz o adetli günleri normal bir günmüş gibi yaşamayı o kadar özledimki

inşalahh canım yaaa
evet canım onuda duydum bazı bayanlar doğum yaptığı halde ağrısı devam ediyormuş inşşş kurtulursun canım inşşş ben ve benim gibi olan herkes kurtuluruz o adetli günleri normal bir günmüş gibi yaşamayı o kadar çokkkkk özledimki

canım doğum çare ama normal doğum benim teyze kızı da çok sancılı olurdu 2 doğumuda
sezeryan oldu hala geçmedi sancıları
ahhh ahhhh ne bileyim canım inşşş normal doğum yaparım nasipse inşş kyrtulurum tüm herkes inşşşşşşşşşşşş

ne güzel heves etmiş almış ya nerden olduğu önemli değil
benim talihliminde hediyesi bugün içinde ulaşır sanırım kargodaki adam öyle söyledi
sağolsun evet...hmm ben evdeyim bugün hangi kargo süle bakem

hadiii açıklayakk yaaaa bende çok merak ediyorum bana kim gönderdii
bak ben diyorum ben şifaama gönderdimm
ımmm ban açıkan kim biliyonuzmuuuuu................nerden bileceksinizki

tubiş ama şimdi söylersek kuralı bozmuş oluruz burada olmayan arkidişler alınabilir haklı olarak
en iyisi çenemizi tutallım ...........melikem bebişin hayırlı günlerde kullansın cicilerini
iii tamam sustum ama çatlarım ben ya yeter artıkk gelsin vaktiiii:84:

güle güle kullan canım hediyelerinii ohh bidaha gelcek kimin kurbanıysan artık yeni yıla bol hediyeyle giriyorsun hep hediye alcan ona göre ohh hepsini güle güle kullan
öle valla saolsunlar hedayelerle yen, yıla giriyorum ooh ne kadann güzel

arkadaşlar eşim geldi çıkıyorum gün içinde tekrar gelirim öpüldünüz

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............200
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100

kalan=.........2314

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............200
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100

kalan=.........2314

amanın patronlar varda kızlar ben arada göz atıyom size bir yandanda duamı okuyom

amanın patronlar varda kızlar ben arada göz atıyom size bir yandanda duamı okuyom
canım ALLAH kabul etsin inşallah hayırlısı ile eşin işyeri açar ve bol-bereketli kazançlarınız olur da tedaviye tez elden kolları sıvayıp başlarsınız bu konuda seni çok iyi anlıyorum bizim durumumuzda tüp bebeklik malesef parasızlıktan bir türlü başlayamıyoruz haa bu arada ben adetliyim şu an adetliykende okunabiliniyor bu dua tabi senin içine sinerse eğer bu şekilde okumamı istersen bende 314 okuyayım canım

canım bitanem bende abdestsiz okunmadığını sanarak okumuyodum e çalışırkende okuyamadım akşamları evde bide hafta sonları okuyabildim meğersem abdessiz okunuyomuş yoksa bekletirmiydim bunca zaman. oku sende istersen önemli olan güzel kalbinden geçiridğin iyi niyetin allahım inşallah kabul eder.sonrada sana okuruz inşallah benim gibi, sizde işinizi hale yola koyar tedavinize başlarsınız.

tamam canım 314 okuyayım kalırsa yine alırım inşallah canım benim inşallah hiçbirimiz sırf maddi sorun yüzünden ertelemeyelim inşşşşşşşşş inşalalh RaBBİM hepimizin gönlündekini bir an önce hayırlısı ile versinn sağol canım benim ben çıkıyorum kızlar yan komşuma komşular gelecekmiş benide çağırdı biraz gideyim morale ihtiyacım var çok gerginim hadi çalışan arkadaşlarım kolay gele öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…