canım benim gitmemmi hiç tabi gittim doktora adet sancısının teşhisi olurmuş da tedavisi olmazmışhatta dedilerki doktorlar adet sancısı normaldir tek çözüm doğummuş :87: Rabbim inşşşşşşşşşşş bebiş nasip eder de inşşş kurtulurum canım yaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşsen gü gül gerçekten elinde olursa düşüp bayılma sakın
canımmmmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaahhh hepimiz yeni yılda anaların anası olalım oooohhh
ohhh bebişin çok şanslı ne güzel güle güle kullansın şimdiden 1 yıl boyunca artık hediyeye boğulcan artık desene yaşadınokudum ben şeker Rabbim kabul etsinnnnn
muradını versin inşalahh
kıslar bizde daha bebeişe hiç bişi almamıştık annemler dün herşeyini almışlar çok az eksiğimiz kaldı
saol aplacımm inşalahhhh Allah razı olsun
bu arada bebeğin hareketleri yavşladı ya dünden beri dün nerdeyse akşama kaadar çıt yoktu
evet canım onuda duydum bazı bayanlar doğum yaptığı halde ağrısı devam ediyormuşinşalahh canım yaaa
bakalım bende kurtulacakmıyım adet ağrısından benimde ağrılı oluyordu
ama annem 2 tane doğurmuş hala ağrır
evet canım onuda duydum bazı bayanlar doğum yaptığı halde ağrısı devam ediyormuşinşalahh canım yaaa
ahhh ahhhh ne bileyim canım inşşş normal doğum yaparım nasipse inşş kyrtulurum tüm herkes inşşşşşşşşşşşşcanım doğum çare ama normal doğum benim teyze kızı da çok sancılı olurdu 2 doğumuda
sezeryan oldu hala geçmedi sancıları
tamam canım hadi görüşürüz kolay gelsinçıktım ben kıslarr kocişin kıyafetlerini hazırlayım cumaya gitti gelince giyinip çıkarr bende damlarım buraya öpüğldünüzz
sağolsun evet...hmm ben evdeyim bugün hangi kargo süle bakemne güzel heves etmiş almış ya nerden olduğu önemli değil
benim talihliminde hediyesi bugün içinde ulaşır sanırım kargodaki adam öyle söyledi
ımmm ban açıkan kim biliyonuzmuuuuu................nerden bileceksinizkihadiii açıklayakk yaaaa bende çok merak ediyorum bana kim gönderdii
bak ben diyorum ben şifaama gönderdimm
iii tamam sustum ama çatlarım ben ya yeter artıkk gelsin vaktiiii:84:tubiş ama şimdi söylersek kuralı bozmuş oluruz burada olmayan arkidişler alınabilir haklı olarak
en iyisi çenemizi tutallım ...........melikem bebişin hayırlı günlerde kullansın cicilerini
öle valla saolsunlar hedayelerle yen, yıla giriyorum ooh ne kadann güzelgüle güle kullan canım hediyelerinii ohh bidaha gelcek kimin kurbanıysan artık yeni yıla bol hediyeyle giriyorsun hep hediye alcan ona göre ohh hepsini güle güle kullan
kamercim 100 tane daha okudum şimdi tefriciye daha okuyabilirsem yazarım canım
kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............200
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100
kalan=.........2314
canım ALLAH kabul etsin inşallah hayırlısı ile eşin işyeri açar ve bol-bereketli kazançlarınız olur da tedaviye tez elden kolları sıvayıp başlarsınızamanın patronlar varda kızlar ben arada göz atıyom size bir yandanda duamı okuyom
canım ALLAH kabul etsin inşallah hayırlısı ile eşin işyeri açar ve bol-bereketli kazançlarınız olur da tedaviye tez elden kolları sıvayıp başlarsınız bu konuda seni çok iyi anlıyorum bizim durumumuzda tüp bebeklik malesef parasızlıktan bir türlü başlayamıyoruz haa bu arada ben adetliyim şu an adetliykende okunabiliniyor bu dua tabi senin içine sinerse eğer bu şekilde okumamı istersen bende 314 okuyayım canım
tamam canım 314 okuyayım kalırsa yine alırım inşallah canım benim inşallah hiçbirimiz sırf maddi sorun yüzünden ertelemeyelim inşşşşşşşşşcanım bitanem bende abdestsiz okunmadığını sanarak okumuyodum e çalışırkende okuyamadım akşamları evde bide hafta sonları okuyabildim meğersem abdessiz okunuyomuş yoksa bekletirmiydim bunca zaman. oku sende istersen önemli olan güzel kalbinden geçiridğin iyi niyetin allahım inşallah kabul eder.sonrada sana okuruz inşallah benim gibi, sizde işinizi hale yola koyar tedavinize başlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?