tamam canım 314 okuyayım kalırsa yine alırım inşallah canım benim inşallah hiçbirimiz sırf maddi sorun yüzünden ertelemeyelim inşşşşşşşşşinşalalh RaBBİM hepimizin gönlündekini bir an önce hayırlısı ile versinn sağol canım benim ben çıkıyorum kızlar yan komşuma komşular gelecekmiş benide çağırdı biraz gideyim morale ihtiyacım var çok gerginim hadi çalışan arkadaşlarım kolay gele öptümmmm
tamam canım 314 okuyayım kalırsa yine alırım inşallah canım benim inşallah hiçbirimiz sırf maddi sorun yüzünden ertelemeyelim inşşşşşşşşşinşalalh RaBBİM hepimizin gönlündekini bir an önce hayırlısı ile versinn sağol canım benim ben çıkıyorum kızlar yan komşuma komşular gelecekmiş benide çağırdı biraz gideyim morale ihtiyacım var çok gerginim hadi çalışan arkadaşlarım kolay gele öptümmmm
aman ya şu komşularla oturup pasta- börek muhabbetini öyle özledimki anlatamam 2 yıldır ne komşu yüzü görüyom ne arkadaşakşam git yemek hafta sonu temizlik hatunlar nedir şu çektiğimiz çile deyin bakim bana:95::95::95::95::95: şu çocukları alaydık kucağımıza biraz rahatlıcaktık beyaww. abuu görüyonuz deiilmi her şeyimize engeller bitmez bu kadınların çilesi bitmez
göstereveeeet şimdi baktım benim kargo varacağı yere varmış ya bugün yada yarın elinde olur inşallah bugün alabilir bizim hatun hatta söle söliyim hediye sahibi istanbulda ürün şuanda topkapıda e yeter bu kadar tüyo demi...ipeminde görmesi için paketi yüklemek istiyorum izniniz olursa
göstergöster göserrrrr
bu ne laaa hani içindekileride gösterseneEki Görüntüle 118632
bu benim hatunuma gönderdiğim hediyeeeeeeeeee lütfen beğen lütfeeeeenn beni mahcup etme olarmı
Eki Görüntüle 118632
bu benim hatunuma gönderdiğim hediyeeeeeeeeee lütfen beğen lütfeeeeenn beni mahcup etme olarmı
içindekileri gösteririm ama hatunum izin verirse sonuçta hedaye onun ya izin verin açıklıyım talihlimi yaaa pöfff bune iş yabu ne laaa hani içindekileride göstersenevalla hediye paketlerin bu kadar güzelse içindekilerini tahmin bile edemiyorum ..ne kadar emek vermişsinn ellerine sağlık ve kesene bereket olsun
tşkler canım aslında sahibine layık değil aslında ama takdir edersinizki herkes imkanı dahilinde bişeyler yapmaya çalıştı umuyorum,ve diliyorumki hatunumda beğenirbu ne laaa hani içindekileride göstersenevalla hediye paketlerin bu kadar güzelse içindekilerini tahmin bile edemiyorum ..ne kadar emek vermişsinn ellerine sağlık ve kesene bereket olsun
bensem eğer açıkla izin verdim gitti :87: :87: :87: :87: :87:içindekileri gösteririm ama hatunum izin verirse sonuçta hedaye onun ya izin verin açıklıyım talihlimi yaaa pöfff bune iş ya
kesinlikle verdiğim değer tartışılmaz hemde...sizler benim için çok çok çok özelsiniz cakuşlargelin çeyizi gibi süslemişsin valla seni takdir ettim .buda senin dostluğa ne kadar önem göstrediğini belli ediyo helal sana arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?