Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canım çok öpüyorum seni görüşrüüzAMİN

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............200
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100
şifaa..............314

kalan=...........2000

aman ya şu komşularla oturup pasta- börek muhabbetini öyle özledimki anlatamam 2 yıldır ne komşu yüzü görüyom ne arkadaş akşam git yemek hafta sonu temizlik hatunlar nedir şu çektiğimiz çile deyin bakim bana:95::95::95::95::95: şu çocukları alaydık kucağımıza biraz rahatlıcaktık beyaww. abuu görüyonuz deiilmi her şeyimize engeller bitmez bu kadınların çilesi bitmez

tabi güzel türkçemiz nasıl katledilir, size güzel bir örnek

eveeeet şimdi baktım benim kargo varacağı yere varmış ya bugün yada yarın elinde olur inşallah bugün alabilir bizim hatun hatta söle söliyim hediye sahibi istanbulda ürün şuanda topkapıda e yeter bu kadar tüyo demi...ipeminde görmesi için paketi yüklemek istiyorum izniniz olursa

göster göster göserrrrr

bu benim hatunuma gönderdiğim hediyeeeeeeeeee lütfen beğen lütfeeeeenn beni mahcup etme olarmı

sadece paketi ekleyebilirim daha fazla kural çiğnetmeyin bana çalışan hatunlar için ekledim hafta sonu göremeyebilirler diye

bu ne laaa hani içindekileride göstersene valla hediye paketlerin bu kadar güzelse içindekilerini tahmin bile edemiyorum ..ne kadar emek vermişsinn ellerine sağlık ve kesene bereket olsun
içindekileri gösteririm ama hatunum izin verirse sonuçta hedaye onun ya izin verin açıklıyım talihlimi yaaa pöfff bune iş ya

gelin çeyizi gibi süslemişsin valla seni takdir ettim .buda senin dostluğa ne kadar önem göstrediğini belli ediyo helal sana arkadaşım

bu ne laaa hani içindekileride göstersene valla hediye paketlerin bu kadar güzelse içindekilerini tahmin bile edemiyorum ..ne kadar emek vermişsinn ellerine sağlık ve kesene bereket olsun
tşkler canım aslında sahibine layık değil aslında ama takdir edersinizki herkes imkanı dahilinde bişeyler yapmaya çalıştı umuyorum,ve diliyorumki hatunumda beğenir

gelin çeyizi gibi süslemişsin valla seni takdir ettim .buda senin dostluğa ne kadar önem göstrediğini belli ediyo helal sana arkadaşım
kesinlikle verdiğim değer tartışılmaz hemde...sizler benim için çok çok çok özelsiniz cakuşlar e alacak kişide görmedim ama tanıdığım kadarıyla gelin gibi hatun ...inan keşke burdak, herkesin gönlünü almak isterdim ben ama izin vermediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…