sen varya seeeeennn canımsın canımmmmbensem eğer açıkla izin verdim gitti :87: :87: :87: :87: :87:
tşkler kamerim gencimçok güzel görünüyor
bilmemki ama daha sahibinn eline geçmedi mesela ipek nurcan kamer sizlere çıksaydı elinize geçmeden yayınlamamı şstermiydiniz deyin bakem bend eona göre karar vercemtubiş ne kadar özenl güzel hazırlanmışsın içinide görsek süper olurdu
benmiyim yoksa bu şanslı, taliplisen varya seeeeennn canımsın canımmmm
ben dünden beri söylüyorum zaten ben kimin kurbanıysam resimleri bir zahmet çekip koysun demiştimm ..yane ben isterim eğer bensem tabiibilmemki ama daha sahibinn eline geçmedi mesela ipek nurcan kamer sizlere çıksaydı elinize geçmeden yayınlamamı şstermiydiniz deyin bakem bend eona göre karar vercem
aa ben orayı kaçırmışım topkapıyamı gidiyormuş hediyelernurcan senin istanbul topkapıda ne işin var
benim galiba gerçi bende topkapıda değilim
selam cicoşlar nasılsınız geçmişe bi bakayım bakim
bilmemki ama daha sahibinn eline geçmedi mesela ipek nurcan kamer sizlere çıksaydı elinize geçmeden yayınlamamı şstermiydiniz deyin bakem bend eona göre karar vercem
selam hanımlar bi şey sorcam tüp bebek yaptıran arkadaşlar kaçıncı gün test yaptırdınız?
hoşgeldin canım
kızlar bugün ultrason resimlerini koymak için albüm almıştım
onunla birlikte birde defter aldım anı defteri eve gitmeyi beklemeden
başladım yazmaya iiçimden geldi böyle bir defter tutmak ne kadar duyguluymuş
hem ağladım hem yazdımmusluklar fena açıldı
selam hanımlar bi şey sorcam tüp bebek yaptıran arkadaşlar kaçıncı gün test yaptırdınız?
yawrumm heyecanmı sardı canım benimmmmm
kızlar bugün ultrason resimlerini koymak için albüm almıştım
onunla birlikte birde defter aldım anı defteri eve gitmeyi beklemeden
başladım yazmaya iiçimden geldi böyle bir defter tutmak ne kadar duyguluymuş
hem ağladım hem yazdımmusluklar fena açıldı
ayy canım benim ne güzel olur gerçekten kısmet olurda sonuç pozitif olursa bende yapmayı isterim güzel fikir allah gönlüne göre versin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?