Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubiş ne kadar özenl güzel hazırlanmışsın içinide görsek süper olurdu
bilmemki ama daha sahibinn eline geçmedi mesela ipek nurcan kamer sizlere çıksaydı elinize geçmeden yayınlamamı şstermiydiniz deyin bakem bend eona göre karar vercem

bilmemki ama daha sahibinn eline geçmedi mesela ipek nurcan kamer sizlere çıksaydı elinize geçmeden yayınlamamı şstermiydiniz deyin bakem bend eona göre karar vercem
ben dünden beri söylüyorum zaten ben kimin kurbanıysam resimleri bir zahmet çekip koysun demiştimm ..yane ben isterim eğer bensem tabii

eşim yemek istiyo yemeğini hazırlayayım
yemekten sora sizleri burda bulursam eklicem ve açıklıcam söz haydi şimdi kaçtımkızmayın eşim sölenmeye başaldı

valla bencede yayınlama sürprizi kalmaz ama talipli gönderir resmini bizde yorum yaparız biraz

kızlar bugün ultrason resimlerini koymak için albüm almıştım
onunla birlikte birde defter aldım anı defteri eve gitmeyi beklemeden
başladım yazmaya iiçimden geldi böyle bir defter tutmak ne kadar duyguluymuş
hem ağladım hem yazdım musluklar fena açıldı

hoşgeldin canım

hoşbuldum canım süper bir fikirmiş bende ilk ultrason resimlerini saklıyorum hatta testi bile

selam hanımlar bi şey sorcam tüp bebek yaptıran arkadaşlar kaçıncı gün test yaptırdınız?

canım benim transferim 5. gün yapıldığı için 10. gün test yapabiliriz demişti doktor ben tam söylediği gün yaptırdım sana da tavsiyem beklemek ne kadar zor olursa olsun doktorun söylediği günden önce test yapma

ayy canım benim ne güzel olur gerçekten kısmet olurda sonuç pozitif olursa bende yapmayı isterim güzel fikir allah gönlüne göre versin canımmm

hoşgeldin Duru bacı
damlacım doktor ne zaman dediyse ozaman yap testini ben her iki tedavimde de 12. günü yapmıştım doktorun dediğine uy sende canım.biraz daha sabırlı ol az kaldıı mutlu sona yaklaşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…