kızlar bugün ultrason resimlerini koymak için albüm almıştım
onunla birlikte birde defter aldım anı defteri eve gitmeyi beklemeden
başladım yazmaya iiçimden geldi böyle bir defter tutmak ne kadar duyguluymuş
hem ağladım hem yazdımmusluklar fena açıldı
hoşgeldin Duru bacı
damlacım doktor ne zaman dediyse ozaman yap testini ben her iki tedavimde de 12. günü yapmıştım doktorun dediğine uy sende canım.biraz daha sabırlı ol az kaldıı mutlu sona yaklaşmana
neler yazdın ipeğimm bizimlede paylaşırmısınn
egecikle gezmelermi çıktınız ana oğullmerci şekerim dışarda hava çok güzeldi
biraz uzun oldu özet geçeyim bildiğiniz şeyler nasılsa
ilk başlangıçta maddi nedenlerden ötürü bebk fikrini ertelediğimizi
sonra şartlar biraz daha düzelince artık beklemek istemediğimizi
kısaca tedavileri ikinci tedaviye başlarken babmın da olmaması nedeniyle ne kadar
üzgün umutsuz olduğumu ama babasının ve internet tanıdığımız teyzelerinin bizler için
çok dua edip bana destekl oldukarını test sonucunu alınca yaşadığımız heyecanları anlattım
kısaca tedavileri ikinci tedaviye başlarken babmın da olmaması nedeniyle ne kadar
üzgün umutsuz olduğumu ama babasının ve internet tanıdığımız teyzelerinin bizler için
çok dua edip bana destekl oldukarını test sonucunu alınca yaşadığımız heyecanları anlattım
muslukların açılmaması eldemiibiraz uzun oldu özet geçeyim bildiğiniz şeyler nasılsa
canım benim ya bu 2. yılım olacak ev hanımı olalıaman ya şu komşularla oturup pasta- börek muhabbetini öyle özledimki anlatamam 2 yıldır ne komşu yüzü görüyom ne arkadaşakşam git yemek hafta sonu temizlik hatunlar nedir şu çektiğimiz çile deyin bakim bana:95::95::95::95::95: şu çocukları alaydık kucağımıza biraz rahatlıcaktık beyaww. abuu görüyonuz deiilmi her şeyimize engeller bitmez bu kadınların çilesi bitmez
ayy tuğbişim ne güzel süslemiş öleeee süperrr üzerinde notlar var dimiii yanlış görmedimmm
durucumm hoşgeldin canımm oğluşunn uyuyomuu
egecikle gezmelermi çıktınız ana oğull
sevdam inşallah bütün arkadaşlarıma inanki sürekli dualar ediyorum
inşallah çok yakın sağlıklı hayırlı bir hamilleik nasip etsin sizlerede
sizin anılarınızı paylaşalım inşallah
muslukların açılmaması eldemiiçok güzell düşünmüşsünn bende bebişime yazacammm
nasıl yollardan geçtiğimizi neler yaşadığımızı bilsinler hem kendi kıymetlerinin farkına varsınlar
hemde bizlerin kıymetini bilsinler ...inşallah canım arkadaşım seninde sayfalar dolusu anı defterin
olucak çok çok yakın zamanda
ahhhh canım benim yaaaa kıyamambiraz uzun oldu özet geçeyim bildiğiniz şeyler nasılsa
biliyorum canım dularında hep olduğumuzu allah razı olsunn
inşallahh dualarla birlikte bizlerde hamiş kalırızz o duyguları tadarız
nasıl yollardan geçtiğimizi neler yaşadığımızı bilsinler hem kendi kıymetlerinin farkına varsınlar
hemde bizlerin kıymetini bilsinler ...inşallah canım arkadaşım seninde sayfalar dolusu anı defterin
olucak çok çok yakın zamanda
inşallah kızlarr elbet o günleri bizde görürüz Allah nasip kısmet ederse :97:inşallah burdaki bütün arkadaşlarımın olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?