Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ya ne güzel mutluluk duygusu işte

damlaselen ipeğinde dediği gibi 10. gün yapabilirsin zaten sanada öyle demişler ama kesinlikle daha önce yapma canım

ipek demek çok duygulandınnn duygulanmamak elde değilkii sonuçta bu duruma gelmek için ne yollardan geçildiii bende ultrason resimlerinden albüm yapmayı hep düşünmüşümdür çok güzel bir fikir..hatta bu sitede bebek odasında çerçevelere koyanları bile gördüm

ayy tuğbişim ne güzel süslemiş öleeee süperrr üzerinde notlar var dimiii yanlış görmedimmm

durucumm hoşgeldin canımm oğluşunn uyuyomuu

neler yazdın ipeğimm bizimlede paylaşırmısınn

biraz uzun oldu özet geçeyim bildiğiniz şeyler nasılsa
ilk başlangıçta maddi nedenlerden ötürü bebk fikrini ertelediğimizi
sonra şartlar biraz daha düzelince artık beklemek istemediğimizi
kısaca tedavileri ikinci tedaviye başlarken babmın da olmaması nedeniyle ne kadar
üzgün umutsuz olduğumu ama babasının ve internet tanıdığımız teyzelerinin bizler için
çok dua edip bana destekl oldukarını test sonucunu alınca yaşadığımız heyecanları anlattım

sevdam inşallah bütün arkadaşlarıma inanki sürekli dualar ediyorum
inşallah çok yakın sağlıklı hayırlı bir hamilleik nasip etsin sizlerede
sizin anılarınızı paylaşalım inşallah

muslukların açılmaması eldemii çok güzell düşünmüşsünn bende bebişime yazacammm

canım benim ya bu 2. yılım olacak ev hanımı olalı valla bana soruyorsan ben çalışmayı çok seviyor ve çok istiyorum ama iş yok burda :84: napıyım işte zaman öldürüyommm boşver Rabbim güç kuvvet versin inşallah çalış canım inşş yeni yılda bebişin olurda ayrılırsın işten bebişli ev hanımı olursun inşşş :92:

ayy tuğbişim ne güzel süslemiş öleeee süperrr üzerinde notlar var dimiii yanlış görmedimmm

durucumm hoşgeldin canımm oğluşunn uyuyomuu

hoşbuldum canım uyuyo ama uyancak gibi

çok güzelmiş

egecikle gezmelermi çıktınız ana oğull

evet parka götürüp salladım

sevdam inşallah bütün arkadaşlarıma inanki sürekli dualar ediyorum
inşallah çok yakın sağlıklı hayırlı bir hamilleik nasip etsin sizlerede
sizin anılarınızı paylaşalım inşallah

biliyorum canım dularında hep olduğumuzu allah razı olsunn
inşallahh dualarla birlikte bizlerde hamiş kalırızz o duyguları tadarız

muslukların açılmaması eldemii çok güzell düşünmüşsünn bende bebişime yazacammm

nasıl yollardan geçtiğimizi neler yaşadığımızı bilsinler hem kendi kıymetlerinin farkına varsınlar
hemde bizlerin kıymetini bilsinler ...inşallah canım arkadaşım seninde sayfalar dolusu anı defterin
olucak çok çok yakın zamanda

inşallah burdaki bütün arkadaşlarımın olcak

ahhhh canım benim yaaaa kıyamam bende duygulandım olsun hep sevinç gözyaşlarımız olsun sağlıklı ve keyifli günler yıllar geçirelim inşşşş

biliyorum canım dularında hep olduğumuzu allah razı olsunn
inşallahh dualarla birlikte bizlerde hamiş kalırızz o duyguları tadarız

inşallah canım ...ben o kadar çok hakkınız varki yaşadığım sürece unutmam eşimede hep söylüyorum mutlaka her namazında sizleride hatırlamasını ...siz babam için dualar okudunuz
dayım için okudunuz benim için zaten defalarca okudunuz ben bunları nasıl unuturum her zaman
allah gönlünüze göre versin

inşallah burdaki bütün arkadaşlarımın olcak
inşallah kızlarr elbet o günleri bizde görürüz Allah nasip kısmet ederse :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…