Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam sende burdaymışsın yaa Ya ben hem iş hem buraya bakınca kaçırmışım seni :92: Nasılsın ağrıların hafifledimi biraz :92:

ne yaptıysak hep beraber yaptık..iyiki tanımışım sizi ne kadarda sanal ortam olsa bizim dostluğumuz gerçek dost

çorbada tuzumuz olduysa ne alaaa Rabbim kabul etsin canm seve seve gönülden yaptık hep birbirimiz için ve yapyoruzda aminnnnnnnnnn canım amiinnnnnn inşşşş

Ahh ahh keşke hep okusak keşke hemen olacağını bilsek gece gündüz birbirimiz için okusakk

inşallah kızlarr elbet o günleri bizde görürüz allah nasip kısmet ederse :97:

inşallahh canım inşallahhh valla ben kendim için ne kadarsa senin içinde okadar istiyom biliyosun 7 senedir sen bu özlemdesin o yüzden yerin farklı bilirsin

evet şifa nasıl oldun sormayı unuttum bende daha iyisin umarım
evet canım daha iyiyim hafifledi eeee artık 3. gündeyim kurtuluyorum Rabbim kimseye banada yaşatmasın inş bidaha eeee kargoya verdinmi hediyeleri :26: ne zaman eline geçecekmiş kurbanının eline

inşallah kızlarr elbet o günleri bizde görürüz Allah nasip kısmet ederse :97:

inşalah göreceksiniz ben inanıyorum

ohh ne güzel mis gibi açık hava yaptınız haaaa :87: :92:

evet canım gerçi bu hafta her akşam işten geldiğim gibi dışarı çıkarttım ama gündüz bi başka

şifam sende burdaymışsın yaa Ya ben hem iş hem buraya bakınca kaçırmışım seni :92: Nasılsın ağrıların hafifledimi biraz :92:

evet bende unutum sormayı şifa nasıl odun canım

evet gündüz açık hava daha bi farklı oluyorr iyi yapmışsın canım daha iyiyim canım sağol hafifledi

eveeet benim talihlide burda sorayım izin verirsse hediyeleri yayınlıcam

tubiş gelmiş tubiş gelmiş yaşasın hediyeleri göstericek
bu arada tubişin talihlisi kim arkadaş ya hala hediyem geldi demedi

bazen düşünüyorum bu dostluğun sırrı acaba sanal olmasındamı
olabilirrrrr

canımm benimm bende senin için aynısını düşünüyorum tabi diğer kızlar içinde ..inan ikimizin aynı zamanda hamile kalmasını çok isterimm :97:hiç belli olmaz belkide istediğim gibi olur bellimi olur

evet canım daha iyiyim hafifledi eeee artık 3. gündeyim kurtuluyorum Rabbim kimseye banada yaşatmasın inş bidaha eeee kargoya verdinmi hediyeleri :26: ne zaman eline geçecekmiş kurbanının eline
aman iyi ol şifacımm adet ağrısı çok kötüdür birde seninki daha şidetli zor valla

hediyeleri eşim kargoya verdi ben çıkamadım ..büyük ihtmal yarın elinde olur diye düşnüüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…