ohh ne güzel mis gibi açık hava yaptınız haaaa :87: :92:hoşbuldum canım uyuyo ama uyancak gibi
çok güzelmiş
evet parka götürüp salladım
inşallah canım aminninşallah burdaki bütün arkadaşlarımın olcak
ahhhh canım benim yaaaa kıyamambende duygulandım olsun hep sevinç gözyaşlarımız olsun sağlıklı ve keyifli günler yıllar geçirelim inşşşş
ne yaptıysak hep beraber yaptık..iyiki tanımışım siziinşallah canım ...ben o kadar çok hakkınız varki yaşadığım sürece unutmam eşimede hep söylüyorum mutlaka her namazında sizleride hatırlamasını ...siz babam için dualar okudunuz
dayım için okudunuz benim için zaten defalarca okudunuz ben bunları nasıl unuturum her zaman
allah gönlünüze göre versin
çorbada tuzumuz olduysa ne alaaa Rabbim kabul etsin canm seve seve gönülden yaptık hep birbirimiz için ve yapyoruzda aminnnnnnnnnn canım amiinnnnnn inşşşşinşallah canım ...ben o kadar çok hakkınız varki yaşadığım sürece unutmam eşimede hep söylüyorum mutlaka her namazında sizleride hatırlamasını ...siz babam için dualar okudunuz
dayım için okudunuz benim için zaten defalarca okudunuz ben bunları nasıl unuturum her zaman
evet canım hafifledi komşuya bile gittim geldimşifam sende burdaymışsın yaaYa ben hem iş hem buraya bakınca kaçırmışım seni :92: Nasılsın ağrıların hafifledimi biraz :92:
ne yaptıysak hep beraber yaptık..iyiki tanımışım sizine kadarda sanal ortam olsa bizim dostluğumuz gerçek dost
inşallah canım ...ben o kadar çok hakkınız varki yaşadığım sürece unutmam eşimede hep söylüyorum mutlaka her namazında sizleride hatırlamasını ...siz babam için dualar okudunuz
inşallah kızlarr elbet o günleri bizde görürüz allah nasip kısmet ederse :97:
evet canım daha iyiyim hafifledi eeee artık 3. gündeyimevet şifa nasıl oldun sormayı unuttum bende daha iyisin umarım
inşallah kızlarr elbet o günleri bizde görürüz Allah nasip kısmet ederse :97:
ohh ne güzel mis gibi açık hava yaptınız haaaa :87: :92:
şifam sende burdaymışsın yaaYa ben hem iş hem buraya bakınca kaçırmışım seni :92: Nasılsın ağrıların hafifledimi biraz :92:
evet gündüz açık hava daha bi farklı oluyorrinşalah göreceksiniz ben inanıyorum
evet canım gerçi bu hafta her akşam işten geldiğim gibi dışarı çıkarttım ama gündüz bi başka
evet bende unutum sormayı şifa nasıl odun canım
aynı kaderi paylaşmamız olmamız aynı dert sıkıntı v.s. yaşamamız ve samimi ve içte doğal olmamız bencebazen düşünüyorum bu dostluğun sırrı acaba sanal olmasındamı
eveeet benim talihlide burda sorayım izin verirsse hediyeleri yayınlıcam
olabilirrrrrbazen düşünüyorum bu dostluğun sırrı acaba sanal olmasındamı
canımm benimm bende senin için aynısını düşünüyorum tabi diğer kızlar içinde ..inan ikimizin aynı zamanda hamile kalmasını çok isterimm :97:hiç belli olmaz belkide istediğim gibi olur bellimi olurAhh ahh keşke hep okusak keşke hemen olacağını bilsek gece gündüz birbirimiz için okusakk
inşallahh canım inşallahhh valla ben kendim için ne kadarsa senin içinde okadar istiyom biliyosun 7 senedir sen bu özlemdesin o yüzden yerin farklı bilirsin
aman iyi ol şifacımm adet ağrısı çok kötüdür birde seninki daha şidetli zor vallaevet canım daha iyiyim hafifledi eeee artık 3. gündeyimkurtuluyorum Rabbim kimseye banada yaşatmasın inş bidaha eeee kargoya verdinmi hediyeleri :26: ne zaman eline geçecekmiş kurbanının eline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?