Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Bence yayınlama tuğbişim biraz daha sabretsinler Gerçi bence ipeğe çıktı ama neyseeee

Bu arada benimkide hazır kargonun almasını bekliyom

sağol canım benim çok zor evet bu aydan da kurtuldum bakalım dğer ay nolcak bende rahatsızlığımdan dolayı kocşe devretmiştim kargo görevini o halletti sağolsun pazartesi elinde olurmuş ölee söylemişler ayyy senin kurbanın sana yakınmı ne bugün verion yarın elinde

ipeğim umarım beğenirsin hayatım...
yayınlamıcaktım ama yarın da gelebilirmiş ,iş yerine onun için bi şekild ehaberdar etmem lazımdı iş yerinde kalan biri varsa tembihlersin seni seviyorum mutlu yıllaaar

hoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....

kendi kendime bende hep diyorum keşke daha önce tanışsaydım sizler le.Çok desteğinizi göreceğimide çok iyi biliyorum ve eşimede bahsediyorum sizden.inşallah hepimiz birbirimizin desteği ve dualarıyla alcaz bebişlerimizi kucağımıza bizde anı defterleri yapcaz duygularımızı herkesle paylaşacaz canlarım benim bizimkisi sanal dostluk deil dert ortaklığı bi yerde.ipek bence defterin son sayfasını boş bırak çünkü kızın_oğlun bunu okuma ve anama yaşına gelince vereceğin için (buda 15 üzeri olması gerekr bence)doğum gününü kutlayarak verirsin (doğumgünün kutlu olsun oğlum -kızım sen bizim her zaman gururumuz oldun allaha seni bize verdiği için herzaman şükrediyorum gibi falan işttee yaaaaa anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…