Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....
canım benim yaaa geçmiş olsun şükür herşey yolunda demi şu an Rabbim korusun inşş hayırlı ve sağlıklısı ile kucağına alasın inş

hoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....
canım benim yaaa geçmiş olsun şükür herşey yolunda demi şu an Rabbim korusun inşş hayırlı ve sağlıklısı ile kucağına alasın inş

aah benim canım çok beğendim ne demek umarım beğenirsin ...bende sana gönderdim canım
ama seninki kadar şatafatlı değil seninde bugün olmasada yarın elinde olur canım inşallah sende beğenirsin ama inan çok mahçup oldum ben içine bir not yazmayı bile unuttum hediyemin sen ne kadar uğraşmışsın

maşallahhh daha başka bişey yokmuyduuu Bende istiyommm :84: :84:

aamanin pek güzel hepsi özellikle don hayırlı olsun güle güle kullan canım hepsinide ya bende hep geç kalıom güdemi sonradan takip ediyom ben nerdeyim siz nerde allah allah

güle güle kullan tatlım hepsi ayrı harika

ay dün diyodum eşime keşke cinsiyetini bilseydik yılbaşı hediyesi alırdık bebişimize
ama tubiş teyzesi sağolsun almış çok duygulandım kız nurcik yenge seninde hakkın var
iyiki aklına geldi bu hediyeleşme

hmm dmek sende bana yolladın he hiçte çaktırmazmış amanda amaaanşimdiden teşekkür ediyorum çok tşk.ler ...bende şatafat yokki aslında çok sıradan çok özel bişey alamadım lütfen kusura bakma..herşey bi yana asıl içindeki mektubunu hediye kabul et olurmu :))))tam hediyelikte

ben hala donda kaldım ipek sen giycenmi şimdi donu sakın kız dayanamaz kocişin sen bi giy hemen çıkar 12 gibi artık seneye yılbaşıda kutlamasını yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…