canım benim yaaa geçmiş olsunhoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....
canım benim yaaa geçmiş olsunhoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....
teşekkür ederim canım güle güle kullansın umarım oda gerçekten beğenirtubişim canım hediyekerin çok güzel ipeğimiz güle güle kullansın....
Eki Görüntüle 118719 Eki Görüntüle 118718 Eki Görüntüle 118717 Eki Görüntüle 118716 Eki Görüntüle 118715 Eki Görüntüle 118714 Eki Görüntüle 118713 Eki Görüntüle 118712 Eki Görüntüle 118711
ipeğim umarım beğenirsin hayatım...
yayınlamıcaktım ama yarın da gelebilirmiş ,iş yerine onun için bi şekild ehaberdar etmem lazımdı iş yerinde kalan biri varsa tembihlersin seni seviyorum mutlu yıllaaar
Eki Görüntüle 118719 Eki Görüntüle 118718 Eki Görüntüle 118717 Eki Görüntüle 118716 Eki Görüntüle 118715 Eki Görüntüle 118714 Eki Görüntüle 118713 Eki Görüntüle 118712 Eki Görüntüle 118711
[sıze=3]ipeğim umarım beğenirsin hayatım...[/sıze]
[sıze=3]yayınlamıcaktım ama yarın da gelebilirmiş ,iş yerine onun için bi şekild ehaberdar etmem lazımdı iş yerinde kalan biri varsa tembihlersin seni seviyorum mutlu yıllaaar [/sıze]
güle güle kullan tatlım hepsi ayrı harikaaah benim canım çok beğendim ne demek umarım beğenirsin ...bende sana gönderdim canım
ama seninki kadar şatafatlı değil seninde bugün olmasada yarın elinde olur canım inşallah sende beğenirsin ama inan çok mahçup oldum ben içine bir not yazmayı bile unuttum hediyemin sen ne kadar uğraşmışsın
aah benim canım çok beğendim ne demek umarım beğenirsin ...bende sana gönderdim canım
ama seninki kadar şatafatlı değil seninde bugün olmasada yarın elinde olur canım inşallah sende beğenirsin ama inan çok mahçup oldum ben içine bir not yazmayı bile unuttum hediyemin sen ne kadar uğraşmışsın
aah benim canım çok beğendim ne demek umarım beğenirsin ...bende sana gönderdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?