güle güle canım yeğenimize ve kendine cici bak ALLAH a emanet ol görüşmek üzerekızlar ben çıkmak zorundayım sonra tekrar görüşürüz canlarım benim benim herkeze iyi sohbetler....
unutmuyacağım not yazacağım dedim bende yazamadım malesef adetli olup acılar sancılar içindeyken gergindim akşam yazacaktım ağlamaktan unuttum yazmayı nolursun beni affet kurbanım yaaaaaaaaah benim canım çok beğendim ne demek umarım beğenirsin ...bende sana gönderdim canım
ama seninki kadar şatafatlı değil seninde bugün olmasada yarın elinde olur canım inşallah sende beğenirsin ama inan çok mahçup oldum ben içine bir not yazmayı bile unuttum hediyemin sen ne kadar uğraşmışsın
hepsini çok beğendim ama dediğin gibi en anlamlısı mektup olucakhmm dmek sende bana yolladın he hiçte çaktırmazmış amanda amaaanşimdiden teşekkür ediyorum çok tşk.ler ...bende şatafat yokki aslında çok sıradan çok özel bişey alamadım lütfen kusura bakma..herşey bi yana asıl içindeki mektubunu hediye kabul et olurmu :)))) tam hediyelikte
ben hala donda kaldım ipek sen giycenmi şimdi donu sakın kız dayanamaz kocişin sen bi giy hemen çıkar 12 gibi artık seneye yılbaşıda kutlamasını yaparsınız
nurcan seçememişte isterseniz yazayım...
Sarı penye pijama takımı
mavi olan hamile pijama takımı
lacivert olan hırka değişim kartı içinde değişebilirsin canım
eşine bir deodorant
sana bir saat
nazarlık
anahtarlık
lif
cici elbise
mavi zıbın tak.ve patik heralde bunlardı hayırlşı olsun helali hoş olsun güle kullan ha bird eçorap
ya inanki bana sorsan hepsinden düzgn bişey çıkmaz ama işte herşey imkanlar dahilinde oluyo biliyosun....sana can feda kıs sevooo adamımmaşallahhh daha başka bişey yokmuyduuuBende istiyommm :84: :84:
güle güe kullansın lollosu güzelimmay dün diyodum eşime keşke cinsiyetini bilseydik yılbaşı hediyesi alırdık bebişimize
ama tubiş teyzesi sağolsun almış çok duygulandım kız nurcik yenge seninde hakkın var
iyiki aklına geldi bu hediyeleşme
nere kız leydim meleğim gel hele bebiton nasılkızlar ben çıkmak zorundayım sonra tekrar görüşürüz canlarım benim benim herkeze iyi sohbetler....
evet Nurcan sağolsun varolsun da nereye kaybolduki az evvel burda değilmiydi :26:ay dün diyodum eşime keşke cinsiyetini bilseydik yılbaşı hediyesi alırdık bebişimize
ama tubiş teyzesi sağolsun almış çok duygulandım kız nurcik yenge seninde hakkın var
unutmuyacağım not yazacağım dedim bende yazamadım malesef adetli olup acılar sancılar içindeyken gergindim akşam yazacaktım ağlamaktan unuttum yazmayı nolursun beni affet kurbanım yaaaaaaaNot unuttum o istediğin şeyi bile koymayı unuttum çok özür dilerim
sorma ya ansiklopediyi gönderdikten sonra gördüm birde mum seti koyacaktım bende unuttum yani patik koyucaktım bpnculu amaaan avare olmuşuz neyse artık bu defalı k böyle olsuntuğbişim daha yokmuyduSüpersin valla bak bende patik koyucaktım unuttum Insan unutuyo yaa Güle güle iyi günlerde kullanın demek sende ipeğe çıkmışsın
nurcan seçememişte isterseniz yazayım...
sarı penye pijama takımı
eşine bir deodorant
sana bir saat
nazarlık
anahtarlık
lif
cici elbise
mavi zıbın tak.ve patik heralde bunlardı hayırlşı olsun helali hoş olsun güle kullan ha bird eçorap
çaktırma kızzzabpowwwww herkes birbine mi çıktı bu ne yaaSenin talihliyi de anladım
abpowwwww herkes birbine mi çıktı bu ne yaaSenin talihliyi de anladım
iyiki çaktırma dedim haaaaaaToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdanehri54 Kedersiz+ duru81+ tarfil iipekk34+ sifaa+ 1982kamer s.tugba+ leydim84+
HEDİYELERİ GÖREN GELİYO
OZAMAN KİMLER KALDIK MESELA BEN KİME ÇIKMIŞ OLABİLİR
TUĞBA GİTTİ,İPEK GİTTİ,ŞİFA GİTTİ,BYNKUTLUAY GİTTİ
GERİYE KİMLER KALDI MİNNAK,KEDERSİZ,SERAP BAŞKA KİMLER VARDI
sorma ya ansiklopediyi gönderdikten sonra gördüm birde mum seti koyacaktım bende unuttum yani patik koyucaktım bpnculu amaaan avare olmuşuz neyse artık bu defalı k böyle olsun
daha gelmeden üzüyor annesini az kaldı canım güzel günler yakında kucağında aldığın zaman unutacaksın herşeyi :97:hoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....
valla döktürmüş tubiş...o şanslı topta ipekmişş :86:maşallahhh daha başka bişey yokmuyduuuBende istiyommm :84: :84:
rica ederim canım bende iyiki yapmışım diyorummay dün diyodum eşime keşke cinsiyetini bilseydik yılbaşı hediyesi alırdık bebişimize
heyy maşallahh daha yokmuydu :82:nurcan seçememişte isterseniz yazayım...
sarı penye pijama takımı
eşine bir deodorant
sana bir saat
nazarlık
anahtarlık
lif
cici elbise
bende anladım galibaaaaabpowwwww herkes birbine mi çıktı bu ne yaaSenin talihliyi de anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?