Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan seçememişte isterseniz yazayım...
sarı penye pijama takımı
mavi olan hamile pijama takımı
lacivert olan hırka değişim kartı içinde değişebilirsin canım
eşine bir deodorant
sana bir saat
nazarlık
anahtarlık
lif
cici elbise
mavi zıbın tak.ve patik heralde bunlardı hayırlşı olsun helali hoş olsun güle kullan ha bird eçorap

unutmuyacağım not yazacağım dedim bende yazamadım malesef adetli olup acılar sancılar içindeyken gergindim akşam yazacaktım ağlamaktan unuttum yazmayı nolursun beni affet kurbanım yaaaaaaa not unuttum o istediğin şeyi bile koymayı unuttum çok özür dilerim

hepsini çok beğendim ama dediğin gibi en anlamlısı mektup olucak
ben hala donda kaldım ipek sen giycenmi şimdi donu sakın kız dayanamaz kocişin sen bi giy hemen çıkar 12 gibi artık seneye yılbaşıda kutlamasını yaparsınız

tuğbişim daha yokmuydu Süpersin valla bak bende patik koyucaktım unuttum Insan unutuyo yaa Güle güle iyi günlerde kullanın demek sende ipeğe çıkmışsın

maşallahhh daha başka bişey yokmuyduuu Bende istiyommm :84: :84:
ya inanki bana sorsan hepsinden düzgn bişey çıkmaz ama işte herşey imkanlar dahilinde oluyo biliyosun....sana can feda kıs sevooo adamım

güle güe kullansın lollosu güzelimm

kızlar ben çıkmak zorundayım sonra tekrar görüşürüz canlarım benim benim herkeze iyi sohbetler....
nere kız leydim meleğim gel hele bebiton nasıl

evet Nurcan sağolsun varolsun da nereye kaybolduki az evvel burda değilmiydi :26:

abpowwwww herkes birbine mi çıktı bu ne yaa Senin talihliyi de anladım

tuğbişim daha yokmuydu Süpersin valla bak bende patik koyucaktım unuttum Insan unutuyo yaa Güle güle iyi günlerde kullanın demek sende ipeğe çıkmışsın
sorma ya ansiklopediyi gönderdikten sonra gördüm birde mum seti koyacaktım bende unuttum yani patik koyucaktım bpnculu amaaan avare olmuşuz neyse artık bu defalı k böyle olsun

çok teşekkür ederim canım eşimi ble düşünmüşsün ..hırkayı değiştirceğimi sanmam mavi bir elbise aldım onun üzerine hırkam yoktu

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

duru81,sifaa+,tarfil,s.tugba,sevdanehri54+,iipekk34+,1982kamer,Kedersiz+,leydim84,

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdanehri54 Kedersiz+ duru81+ tarfil iipekk34+ sifaa+ 1982kamer s.tugba+ leydim84+

HEDİYELERİ GÖREN GELİYO

OZAMAN KİMLER KALDIK MESELA BEN KİME ÇIKMIŞ OLABİLİR
TUĞBA GİTTİ,İPEK GİTTİ,ŞİFA GİTTİ,BYNKUTLUAY GİTTİ
GERİYE KİMLER KALDI MİNNAK,KEDERSİZ,SERAP BAŞKA KİMLER VARDI

arkadaşlar ben müsadenizle kaçıyorum akşama misafirim var hazırlık yapıcam...hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalınnnn mekanın güzellerine bendne bir öpücük :87:

iyiki çaktırma dedim haaaaaa

sorma ya ansiklopediyi gönderdikten sonra gördüm birde mum seti koyacaktım bende unuttum yani patik koyucaktım bpnculu amaaan avare olmuşuz neyse artık bu defalı k böyle olsun

seneye daha kapsamlı yaparız bu seferlik alışkın olmadığımız için unuttuk

hoşbulduk kedersiz sultan ne olsun bacım yata yata bebiş büyütüyoz.... dün akşam korkuttu bizi acile gittik çok şükür bebişim iyi tayzeleri 10 haftalık olmuşuz....
daha gelmeden üzüyor annesini az kaldı canım güzel günler yakında kucağında aldığın zaman unutacaksın herşeyi :97:

maşallahhh daha başka bişey yokmuyduuu Bende istiyommm :84: :84:
valla döktürmüş tubiş...o şanslı topta ipekmişş :86:

rica ederim canım bende iyiki yapmışım diyorumm hediyelerin hepsi birbirnden güzell güle güle giy ve giydir bebişine

heyy maşallahh daha yokmuydu :82:
abpowwwww herkes birbine mi çıktı bu ne yaa Senin talihliyi de anladım
bende anladım galibaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…