amanınnnn çakan çaktırıooo yawwwwbencede duru herkesi birbiriyle eşleştirmiş
umarım beğenirsin hırkan kısa kolu ama eşimde çok güzel durdu umarım sanada olur yani bol olmazçok teşekkür ederim canım eşimi ble düşünmüşsün ..hırkayı değiştirceğimi sanmam mavi bir elbise aldım onun üzerine hırkam yoktu
aleyküm selam hoş geldin nasılsın canım ne var ne yokselam kızlar...
ipeğim hediyelerin çok güzel..iyi günlerde kullan bebişle beraber....
:79::79::79::79::79:arkadaşlar ben müsadenizle kaçıyorum akşama misafirim var hazırlık yapıcam...hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalınnnnmekanın güzellerine bendne bir öpücük :87:
üzülme bebim seneyede saa yollarık nolceköff keşke bende daha önce girseydim şuraya kızıyorum kendime he
arkadaşlar ben müsadenizle kaçıyorum akşama misafirim var hazırlık yapıcam...hepinizi ayrı ayrı çok çok öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalınnnnMekanın güzellerine bendne bir öpücük :87:
iyiki çaktırma dedim haaaaaa
kızlarr eşim geldi yemek hazırlıyacam .iyi akşamlarr
güle güle canım kolay gelsin iyi akşamlarkızlarr eşim geldi yemek hazırlıyacam .iyi akşamlarr
üzülme bebim seneyede saa yollarık nolcek
adresini yolla canım sanada hediye yollarımöff keşke bende daha önce girseydim şuraya kızıyorum kendime he
aynennn valla görünmüyosun benim listede son günlerde..bu akşam misafirim var yarın belki sen bana özelden no at bakayım hala verecek müsait olubnca haberleşip msn ekibini kuralım özledim gülmeyi yakolay gelsin tuğbişimm sana güle güleBu arada müsait olunca msn de buluşalım yaa özledimm seniiii
sanada mutlu akşamlar allaha emanet ol byeiyi akşamlar kızlar iyi tatiller
güle güle canım iyi tatiller sanada tubiş sende çıkıon demi canım inşş yarında adet olmazsın bomba gibi müjdeyle gelirsiniyi akşamlar kızlar iyi tatiller
güle güle canım iyi akşamlar iyi tatillerIyi akşamalr kızlar herkeseeeeIyi tatillerrrrr
tamam atıyon özeline tuğbişim
birbirimize teşekkür ettik nurcana teşekkür ettik ama duruya daha çok teşekkür etmek lazım dimi güzeller onunda ço emeği var bizlerde allah rzı olsun yavrusunu eşini ona bağışlası teşekkürler durucuk şekercikçok güüzelmiş bende çok beğendim güle güle kulla ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?