Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok teşekkür ederim canım eşimi ble düşünmüşsün ..hırkayı değiştirceğimi sanmam mavi bir elbise aldım onun üzerine hırkam yoktu
umarım beğenirsin hırkan kısa kolu ama eşimde çok güzel durdu umarım sanada olur yani bol olmaz
ayıptır sölemesi bedenini tam bilmediğim için eşime denettimde tam kkomediydi zaten

kolay gelsin tuğbişimm sana güle güle Bu arada müsait olunca msn de buluşalım yaa özledimm seniiii

iyiki çaktırma dedim haaaaaa

kolay gelsin tuğbişimm sana güle güle Bu arada müsait olunca msn de buluşalım yaa özledimm seniiii

aynennn valla görünmüyosun benim listede son günlerde..bu akşam misafirim var yarın belki sen bana özelden no at bakayım hala verecek müsait olubnca haberleşip msn ekibini kuralım özledim gülmeyi ya

çok güüzelmiş bende çok beğendim güle güle kulla ipek
birbirimize teşekkür ettik nurcana teşekkür ettik ama duruya daha çok teşekkür etmek lazım dimi güzeller onunda ço emeği var bizlerde allah rzı olsun yavrusunu eşini ona bağışlası teşekkürler durucuk şekercik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…