birbirimize teşekkür ettik nurcana teşekkür ettik ama duruya daha çok teşekkür etmek lazım dimi güzeller onunda ço emeği var bizlerde allah rzı olsun yavrusunu eşini ona bağışlası teşekkürler durucuk şekercikçok güüzelmiş bende çok beğendim güle güle kulla ipek
yok ya bugece olmazsa sabaha keisn olur sancı başladı meretgüle güle canım iyi tatiller sanada tubiş sende çıkıon demi canım inşş yarında adet olmazsın bomba gibi müjdeyle gelirsiniyi akşamalar cnm sanada
iyi akşamalrda hiç sohbet edemedik şekercim neyse bidahaki sefere artıkkızlar hepinize iyi akşamlar.. iyi tatiller....:79::79::79::79:
birbirimize teşekkür ettik nurcana teşekkür ettik ama duruya daha çok teşekkür etmek lazım dimi güzeller onunda ço emeği var bizlerde allah rzı olsun yavrusunu eşini ona bağışlası teşekkürler durucuk şekercik
evet haklısın canım Durucuğum tekrar tekrar teşekkürler ve çok hakkın geçti tekrar hakkını helal etbirbirimize teşekkür ettik nurcana teşekkür ettik ama duruya daha çok teşekkür etmek lazım dimi güzeller onunda ço emeği var bizlerde allah rzı olsun yavrusunu eşini ona bağışlası teşekkürler durucuk şekercik
güle güle canım iyi akşamlar oğluşunu öp yerime senide ben öptümkızlar bende çıkayım görüşürüz
hamdolsun canım şiddetli adet sancısı yaşadım bugün 3. gün biraz daha iyiyim umutlarımı diğer aya taşıdım bakalımnasılsınız arkadaşlar giremedim buara...bazende girdim kimse yoktu..
eee iyi haberler yokmu ...
hediyeleşmişsiniz çok güzel valla
bende katılmak istedim ama taakip edemediğimden olmadı
...........
çatlama kızzz hafta içi herkesin eline geçecek hediyesiz kimse kalmıcak büyük ihtimal dayan dayan :92:ya ben kime çıktımm çatlıcamm beaaaaaaaa
hamdolsun canım şiddetli adet sancısı yaşadım bugün 3. gün biraz daha iyiyim umutlarımı diğer aya taşıdım bakalımsağol canım en güzel hediyeler senin olsun canım sen nasılsın canım ne var ne yok
aaaa ilk kez duydum muzu sağol canım kociş çok sever muzu ama ben pek sevmem ama deneyim bakalım sağol canımayy canım çok geçmişler olsun bilirim o ağrıyı muz çok iyi gelio bol bol muz ye...
ahhh hep umutlarımızı taşıoruz taşımaya devammı bilmem artık
...ben buaralar çok kötüyüm bugün gittim kendime sarı kıvırcık saçlı.mavi gözlü.pembe etekli,pembe saç bantlı.pembe patikli,kırmızı dudaklı oyuncak bebek aldım...saçlarına bayıldım ...becerebilsem fotosunu çekip gönderirim size..bi görseniz hayalimde ki kız bebek..boyuda büyük ..kucağıma aldığımda gerçekmiş gibi ...
allah seni ne yapmayaacanım arkadaşlarım canlarım ciğerlerim sanmayınki bu kız bize iyi akşamlar demeden kaçtı dimeyin diye bozulan bilgisayarımı tamir ettikten sonra hepinize iyi akşamlar demek için girdim tekrar. hepinizi pek çok sevdim ben yarın görüşürüz geçmişe bakamam şimdi cevaplanacak bişey varsa yarın cevaplarım artıkın. kocişim geldi beni bekliy dışarda ben kaçar hepinizi çok çok öpüyom İYİAKŞAMLAR(deliyim ben ya adamı dışarda bekletiyom garibim önemli bi işim var sanacak hihihiii)
güle gle canım iyi akşamlar görüşmek üzere ben hafta sonu pek giremem kocişim evde oliyiiicanım arkadaşlarım canlarım ciğerlerim sanmayınki bu kız bize iyi akşamlar demeden kaçtı dimeyin diye bozulan bilgisayarımı tamir ettikten sonra hepinize iyi akşamlar demek için girdim tekrar. hepinizi pek çok sevdim ben yarın görüşürüz geçmişe bakamam şimdi cevaplanacak bişey varsa yarın cevaplarım artıkın. kocişim geldi beni bekliy dışarda ben kaçar hepinizi çok çok öpüyom İYİAKŞAMLAR(deliyim ben ya adamı dışarda bekletiyom garibim önemli bi işim var sanacak hihihiii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?