Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok güüzelmiş bende çok beğendim güle güle kulla ipek
birbirimize teşekkür ettik nurcana teşekkür ettik ama duruya daha çok teşekkür etmek lazım dimi güzeller onunda ço emeği var bizlerde allah rzı olsun yavrusunu eşini ona bağışlası teşekkürler durucuk şekercik

güle güle canım iyi tatiller sanada tubiş sende çıkıon demi canım inşş yarında adet olmazsın bomba gibi müjdeyle gelirsin iyi akşamalar cnm sanada
yok ya bugece olmazsa sabaha keisn olur sancı başladı meret

kızlar hepinize iyi akşamlar.. iyi tatiller....:79::79::79::79:
iyi akşamalrda hiç sohbet edemedik şekercim neyse bidahaki sefere artık

evett evet haklısınn teşekkürlerrr tazee annemizzz lolitamızzz durucummm :13:

Bu arada ben nurcanıma da edeyim Teşekkkürleri bir borç bilirim

evet haklısın canım Durucuğum tekrar tekrar teşekkürler ve çok hakkın geçti tekrar hakkını helal et

Tubişim inşşş hamişlik belirtisidir bu adet ağrısı değildir inşşşşş

Bulutum güle güle cici bak kendine ve bebişine

nasılsınız arkadaşlar giremedim buara...bazende girdim kimse yoktu..
eee iyi haberler yokmu ...
hediyeleşmişsiniz çok güzel valla
bende katılmak istedim ama taakip edemediğimden olmadı
...........

nasılsınız arkadaşlar giremedim buara...bazende girdim kimse yoktu..
eee iyi haberler yokmu ...
hediyeleşmişsiniz çok güzel valla
bende katılmak istedim ama taakip edemediğimden olmadı
...........
hamdolsun canım şiddetli adet sancısı yaşadım bugün 3. gün biraz daha iyiyim umutlarımı diğer aya taşıdım bakalım sağol canım en güzel hediyeler senin olsun canım sen nasılsın canım ne var ne yok

slm şekerlerrr ben geldim ama ateş almaya hemen kaçacam açımmm aççççççççç memek yicemm
ipek aplacım hediyelerin çok güsel güle güle kulan inşalahhhhh tubişiminde kesesine berekett
bu araada tubişim adresimi hemen yazıyorumm sanaa

slm kızlar
tubiş hediyelerin cok güzel kesene bereket arkadasım
ipegim sen ve fasulyen mutlu günlerde kullanın hedayelerinizi
kedersizim ben filizin (tarfil) ayetel kürsilerini okudum allah kabul etsin

ayy canım çok geçmişler olsun bilirim o ağrıyı muz çok iyi gelio bol bol muz ye...

ahhh hep umutlarımızı taşıoruz taşımaya devammı bilmem artık
...ben buaralar çok kötüyüm bugün gittim kendime sarı kıvırcık saçlı.mavi gözlü.pembe etekli,pembe saç bantlı.pembe patikli,kırmızı dudaklı oyuncak bebek aldım...saçlarına bayıldım ...becerebilsem fotosunu çekip gönderirim size..bi görseniz hayalimde ki kız bebek..boyuda büyük ..kucağıma aldığımda gerçekmiş gibi ...

Son düzenleme:
aaaa ilk kez duydum muzu sağol canım kociş çok sever muzu ama ben pek sevmem ama deneyim bakalım sağol canım kıyamam sana beeee oyuncak bebeğini resim eklemeye çalış merak ettim inşşş yeni yılda patır patır hamiş listesine dökülcezzz canımmmm kimse bebişsin kalmıcak inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım arkadaşlarım canlarım ciğerlerim sanmayınki bu kız bize iyi akşamlar demeden kaçtı dimeyin diye bozulan bilgisayarımı tamir ettikten sonra hepinize iyi akşamlar demek için girdim tekrar. hepinizi pek çok sevdim ben yarın görüşürüz geçmişe bakamam şimdi cevaplanacak bişey varsa yarın cevaplarım artıkın. kocişim geldi beni bekliy dışarda ben kaçar hepinizi çok çok öpüyom İYİAKŞAMLAR(deliyim ben ya adamı dışarda bekletiyom garibim önemli bi işim var sanacak hihihiii)

filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu

kalan 13

Son düzenleme:
allah seni ne yapmayaa

güle gle canım iyi akşamlar görüşmek üzere ben hafta sonu pek giremem kocişim evde oliyiii inşalalh en kısa zamanda görüşmek üzere haa bide yarın misafirimz var yatılı yoğunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…