var canım duru içinde başladık onun içinde alabilirsinkedersiz kamerden başka varmı tefriciye okuyabilirim
ben alabilirim 13 taneyi yada kime okunacaksa onada 30 tane alırım şekerlerfiliz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
kalan 13
gitme gııı konuşamadık heçkociş geldi pc yi istiyoo hadi kaçtımm öptüm hepinizi iyi akşamlar
olsun canım sende bize bir hediyesin bizde sana öle bidahakine kısmetse yada belki çok geç değildir çok istersen bana alabilirsinnasılsınız arkadaşlar giremedim buara...bazende girdim kimse yoktu..
eee iyi haberler yokmu ...
hediyeleşmişsiniz çok güzel valla
bende katılmak istedim ama taakip edemediğimden olmadı
...........
afiyet olsun minik annişime tosununa kan olsun can olsun kız meliş ye yimeni gel hemi ben kısmetse yarın postalıyomslm şekerlerrr ben geldim ama ateş almaya hemen kaçacam açımmm aççççççççç memek yicemm
ipek aplacım hediyelerin çok güsel güle güle kulan inşalahhhhh tubişiminde kesesine berekett
bu araada tubişim adresimi hemen yazıyorumm sanaa
evet canım iyiyim kocişi bekliyom sen nasılsın yemeğim falanda yok napiim vazgeçemiyom burdan sen pek gelmezdin bu saatlerdemerhaba serap nasılsın canım..bir ikimiz varız
iyi diyeleim iyi olalım canım..eşim yok o yüzden burdayım bu saate canım :97:sen neler yapıyorsun çok uğramıyorsunn yüzünü gören cennetlikevet canım iyiyim kocişi bekliyom sen nasılsın yemeğim falanda yok napiim vazgeçemiyom burdan sen pek gelmezdin bu saatlerde
heee napim işler falan bide kociş bazen erken geliyo ondan bana pek kalmıyo yani birde bazen anneme gidiyorum akşam o bize geliyo falan ama gelemediğim günlerde aklım takılmıyo değil acaba kızlar napıyo muhabbetin dibine vuruyolardır şimdi diye bakıyorum göz göz kalksın acikte bakim die
birde kanda baktırsan canım bellimi olur geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz ...ayırmammı heç canım
adet olmadım karnım şiş hala biliyosun testtede bişe çıkmadı ocak 5 randevu aldım doktordan kısmetse
okadar yoğunki
bilmemki canım yaa nasılsa haftaya gidicem diye düşünmedim hiçbirde kanda baktırsan canım bellimi olur geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz ...
bilmemki canım yaa nasılsa haftaya gidicem diye düşünmedim hiç
olsada süpriz olur
ne kadar meraksızım dimi ama her ay test alıp yapıyorum bazen 2 3 tane yapıyorum bi kaç gün arayla bu yüzden bekliyim dedim
o zaman bekle canım nasılsa haftaya gideceksinn ..
birde bakmışsınki ultrasonda keseyi görmüşsün
hi yuuuuu süper bişey olur canım yaaa ağlarım valla :92:
hayat süprizlerle dolu keşke kız ağzın bal yisin hemi
bu arada sen tedaviyi bıraktınmı nasıl gidiyo
canım hayırlısı olsun hiç üzülme herşeyde vardır bi hayır napalım rabbim ne zaman uygun görürse bakarsın kendiliğinden olur bak kızlara çok örnek var 2011 bizim yılımız olur inşallahallah büyük canım sen gönlünü ferah tut
hiç bir tedavi görmüyorum canım bekliyorum öylece
Seneye biriktirebilirsek başlıyacaz yine bakalımm ..bu 3. Tedavimiz olacakk .açıkçası korkuyprumda tedavi olmaktan ya bu seferde olmasa gerçekten hepten yıkılırımm
canım hayırlısı olsun hiç üzülme herşeyde vardır bi hayır napalım rabbim ne zaman uygun görürse bakarsın kendiliğinden olur bak kızlara çok örnek var 2011 bizim yılımız olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?