Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kociş geldi pc yi istiyoo hadi kaçtımm öptüm hepinizi iyi akşamlar

selam kızlar men geldim kociş gelene kadar bi bakem didim nasılsınız nurcanım burdaymış nasılsın canım nurcanım ben alabilirim 13 taneyi yada kime okunacaksa onada 30 tane alırım şekerler

kociş geldi pc yi istiyoo hadi kaçtımm öptüm hepinizi iyi akşamlar
gitme gııı konuşamadık heç

nasılsınız arkadaşlar giremedim buara...bazende girdim kimse yoktu..
eee iyi haberler yokmu ...
hediyeleşmişsiniz çok güzel valla
bende katılmak istedim ama taakip edemediğimden olmadı
...........
olsun canım sende bize bir hediyesin bizde sana öle bidahakine kısmetse yada belki çok geç değildir çok istersen bana alabilirsin mesela şaka şaka duruya sor istersen

afiyet olsun minik annişime tosununa kan olsun can olsun kız meliş ye yimeni gel hemi ben kısmetse yarın postalıyom olmasa pzts akşamı

filiz (tarfil) için aytel kürsi(313)
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
srp16............13

Son düzenleme:
yasemin için salavatı tefriciye

ipek........250
tarfil........250
kedersiz.....500
sevdanehri....250

bynkutluay.....200
s.tuğba........500
tosti.............250

kalan...2244

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210
kedersiz........200
tarfil.............200
damla............100
kamer............620
sevdanehri......100
şifaa..............314

kalan=...........2000

buda kamerin listesi

evet canım iyiyim kocişi bekliyom sen nasılsın yemeğim falanda yok napiim vazgeçemiyom burdan sen pek gelmezdin bu saatlerde
iyi diyeleim iyi olalım canım..eşim yok o yüzden burdayım bu saate canım :97:sen neler yapıyorsun çok uğramıyorsunn yüzünü gören cennetlik

heee napim işler falan bide kociş bazen erken geliyo ondan bana pek kalmıyo yani birde bazen anneme gidiyorum akşam o bize geliyo falan ama gelemediğim günlerde aklım takılmıyo değil acaba kızlar napıyo muhabbetin dibine vuruyolardır şimdi diye bakıyorum göz göz kalksın acikte bakim die

biraz bizede zaman ayır canım ee ne var ne yok anlat bakem .tedaviye ne zaman başlıyorsun adet oldunmu?

ayırmammı heç canım
adet olmadım karnım şiş hala biliyosun testtede bişe çıkmadı ocak 5 randevu aldım doktordan kısmetse
okadar yoğunki

ayırmammı heç canım
adet olmadım karnım şiş hala biliyosun testtede bişe çıkmadı ocak 5 randevu aldım doktordan kısmetse
okadar yoğunki
birde kanda baktırsan canım bellimi olur geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz ...

birde kanda baktırsan canım bellimi olur geç döllenme falan olduysa idrarda çıkmaz ...
bilmemki canım yaa nasılsa haftaya gidicem diye düşünmedim hiç
olsada süpriz olur
ne kadar meraksızım dimi ama her ay test alıp yapıyorum bazen 2 3 tane yapıyorum bi kaç gün arayla bu yüzden bekliyim dedim

o zaman bekle canım nasılsa haftaya gideceksinn ..
birde bakmışsınki ultrasonda keseyi görmüşsün

o zaman bekle canım nasılsa haftaya gideceksinn ..
birde bakmışsınki ultrasonda keseyi görmüşsün

hi yuuuuu süper bişey olur canım yaaa ağlarım valla :92:
hayat süprizlerle dolu keşke kız ağzın bal yisin hemi
bu arada sen tedaviyi bıraktınmı nasıl gidiyo

hi yuuuuu süper bişey olur canım yaaa ağlarım valla :92:
hayat süprizlerle dolu keşke kız ağzın bal yisin hemi
bu arada sen tedaviyi bıraktınmı nasıl gidiyo

Allah büyük canım sen gönlünü ferah tut
hiç bir tedavi görmüyorum canım bekliyorum öylece
seneye biriktirebilirsek başlıyacaz yine bakalımm ..bu 3. tedavimiz olacakk .açıkçası korkuyprumda tedavi olmaktan ya bu seferde olmasa gerçekten hepten yıkılırımm

canım hayırlısı olsun hiç üzülme herşeyde vardır bi hayır napalım rabbim ne zaman uygun görürse bakarsın kendiliğinden olur bak kızlara çok örnek var 2011 bizim yılımız olur inşallah

canım hayırlısı olsun hiç üzülme herşeyde vardır bi hayır napalım rabbim ne zaman uygun görürse bakarsın kendiliğinden olur bak kızlara çok örnek var 2011 bizim yılımız olur inşallah

inşallah canım yeni yıl hepimize uğur getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…