amin canım inşallah bu yıl bizim yılımız bol bol çalışalım yavrucuklarımızın doğum tarihi .. .. 2011inşallah canım yeni yıl hepimize uğur getirsin
ahh ahh benim olsun 2015te olsun beklerim bir okadar daha ama ya hiç olmayacaksaa o zaman ölürümmamin canım inşallah bu yıl bizim yılımız bol bol çalışalım yavrucuklarımızın doğum tarihi .. .. 2011
boşlukları doldurun gibi bişey
olur kız öyle deme ALLAH korusun elbette olur bigün ne zaman yazıldıysaahh ahh benim olsun 2015te olsun beklerim bir okadar daha ama ya hiç olmayacaksaa o zaman ölürümm
bazen bu derdim çok ağır geliyo taşıyacak takatim kalmıyor Allah yardım etsin ..senide sıktım biliyorum kusura bakmaolur kız öyle deme ALLAH korusun elbette olur bigün ne zaman yazıldıysa
hayırsız sağlıksız olmuş dahamı iyi
bizde anne olacağız birgün bu günleri hatırlayıp gülcez kendimize hatta belki şimdiki rahatlığımızıda ararız
ne demek canım ne sıkması ALLAH gönlüne göre versin yardımcın olsunbazen bu derdim çok ağır geliyo taşıyacak takatim kalmıyor Allah yardım etsin ..senide sıktım biliyorum kusura bakmaneyse yemeğini yaptınmı canım
yok canım bu ayda boş geçti preseedde işe yaramadı hasta oldum ben az öncee Tubişim inşşş hamişlik belirtisidir bu adet ağrısı değildir inşşşşş
yaz yaz silinmeyecek yere yaz adresi belki 20slm şekerlerrr ben geldim ama ateş almaya hemen kaçacam açımmm aççççççççç memek yicemm
ipek aplacım hediyelerin çok güsel güle güle kulan inşalahhhhh tubişiminde kesesine berekett
bu araada tubişim adresimi hemen yazıyorumm sanaa
teşekkürler beğenmen,ze sevindim gerçektenslm kızlar
tubiş hediyelerin cok güzel kesene bereket arkadasım
ipegim sen ve fasulyen mutlu günlerde kullanın hedayelerinizi
kedersizim ben filizin (tarfil) ayetel kürsilerini okudum allah kabul etsin
sen benim canımsın ama böyle konuşursan canımı acıtmak zorunda kalıcam heee olurmu hiç öyle bişey olucak bizlerind eolucak sus bak zaten adet oldum doluyum sana patlarım heeee ölürmüş ne yapalım kısmetimize böylesi çıktı allah allahahh ahh benim olsun 2015te olsun beklerim bir okadar daha ama ya hiç olmayacaksaa o zaman ölürümm
müsade senin canımne demek canım ne sıkması ALLAH gönlüne göre versin yardımcın olsun
yok canım kahvaltı yapıcaz bu akşam benimkide idare etsin nerdeyse gelir müsadeni istiyim canım bende çıkiyim ancak hazırlarım kendine dikkat et konuşuruk yine öptüm canım
offf adetmi oldunnyok canım bu ayda boş geçti preseedde işe yaramadı hasta oldum ben az önce
yaz yaz silinmeyecek yere yaz adresi belki 2012 de bana çıkarsın
teşekkürler beğenmen,ze sevindim gerçekten
sen benim canımsın ama böyle konuşursan canımı acıtmak zorunda kalıcam heee olurmu hiç öyle bişey olucak bizlerind eolucak sus bak zaten adet oldum doluyum sana patlarım heeee ölürmüş ne yapalım kısmetimize böylesi çıktı allah allah
kızlaaaaaar hed,yem geldiiii
daha erken canım gelirler merak etme20 geçe misafirlerim gelicek eralde yatmaya geliyolar deli oldum ya saate bakınbide sancım varki sormayın neyse resimleri atıp çıkayım hemen
tubişim çok güzel hediyenn güle güle kullan ...ipeğiminde kesesine bereket
aaaa tamam canım gözümden kaçmış olmalıvar canım duru içinde başladık onun içinde alabilirsin
ahh canım benim yaaaa geçmiş olsun gelmez olasıcayok canım bu ayda boş geçti preseedde işe yaramadı hasta oldum ben az önce
kızlaaaaaar hed,yem geldiiii
süperrr bayıldım Tubişimm
teşekkür ederim canımtubişim çok güzel hediyenn güle güle kullan ...ipeğiminde kesesine bereket
canım benimmm çok teşekkürler sen daha iyilerine layıksın ..evet ipemin kesesinden bereket eksik olmasınsüperrr bayıldım Tubişimmİpeğimin kesesine bereket çok şık kendi gibi çok zarif hediyeler bunlar güle güle kullan canımm
isyandayım bu gece bastırdığım duygularım kabardı anidentuğbacım adet olmuşsun sağlık olsun ne diyelimm bizim veletler inatçı çıktı uğraştırıyolar bizi
bu arada hedilerin çok güzel güle güle kullan canım ipeğimin de kesesine bereket
evet canım çok iyi biliyorum layığım çok çok çok daha iyilerine layığım ama layığımı göremedimteşekkür ederim canımevet kesesine bereket sağolsun
canım benimmm çok teşekkürler sen daha iyilerine layıksın ..evet ipemin kesesinden bereket eksik olmasın
unutmuyacağım not yazacağım dedim bende yazamadım malesef adetli olup acılar sancılar içindeyken gergindim akşam yazacaktım ağlamaktan unuttum yazmayı nolursun beni affet kurbanım yaaaaaaanot unuttum o istediğin şeyi bile koymayı unuttum çok özür dilerim
hayrola niye özürdiledin döverim seni heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?