Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım inşallah bu yıl bizim yılımız bol bol çalışalım yavrucuklarımızın doğum tarihi .. .. 2011
boşlukları doldurun gibi bişey
ahh ahh benim olsun 2015te olsun beklerim bir okadar daha ama ya hiç olmayacaksaa o zaman ölürümm

ahh ahh benim olsun 2015te olsun beklerim bir okadar daha ama ya hiç olmayacaksaa o zaman ölürümm
olur kız öyle deme ALLAH korusun elbette olur bigün ne zaman yazıldıysa
hayırsız sağlıksız olmuş dahamı iyi
bizde anne olacağız birgün bu günleri hatırlayıp gülcez kendimize hatta belki şimdiki rahatlığımızıda ararız

bazen bu derdim çok ağır geliyo taşıyacak takatim kalmıyor Allah yardım etsin ..senide sıktım biliyorum kusura bakma neyse yemeğini yaptınmı canım

bazen bu derdim çok ağır geliyo taşıyacak takatim kalmıyor Allah yardım etsin ..senide sıktım biliyorum kusura bakma neyse yemeğini yaptınmı canım
ne demek canım ne sıkması ALLAH gönlüne göre versin yardımcın olsun
yok canım kahvaltı yapıcaz bu akşam benimkide idare etsin nerdeyse gelir müsadeni istiyim canım bende çıkiyim ancak hazırlarım kendine dikkat et konuşuruk yine öptüm canım

e Tubişim inşşş hamişlik belirtisidir bu adet ağrısı değildir inşşşşş

yok canım bu ayda boş geçti preseedde işe yaramadı hasta oldum ben az önce

yaz yaz silinmeyecek yere yaz adresi belki 2012 de bana çıkarsın

slm kızlar
tubiş hediyelerin cok güzel kesene bereket arkadasım
ipegim sen ve fasulyen mutlu günlerde kullanın hedayelerinizi
kedersizim ben filizin (tarfil) ayetel kürsilerini okudum allah kabul etsin
teşekkürler beğenmen,ze sevindim gerçekten

sen benim canımsın ama böyle konuşursan canımı acıtmak zorunda kalıcam heee olurmu hiç öyle bişey olucak bizlerind eolucak sus bak zaten adet oldum doluyum sana patlarım heeee ölürmüş ne yapalım kısmetimize böylesi çıktı allah allah

kızlaaaaaar hed,yem geldiiii

müsade senin canım iyi akşamlar görüşmek üzere

20 geçe misafirlerim gelicek eralde yatmaya geliyolar deli oldum ya saate bakın bide sancım varki sormayın neyse resimleri atıp çıkayım hemen

offf adetmi oldunn bende senden ümitliydim bu ayneyse canımız saolsun ne yapalım zamanı var demekii

hediyelerin gelmiş gözün aydın ee hade göster bakalım ne göndermiş kankim sana

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

iyi akşamlar kızlar vılla aklım burda kalcak he benimkini kandırırsam gelirim yine bu akşam onun dizisi var neyse öptüm epinisi

tuğbacım adet olmuşsun sağlık olsun ne diyelimm bizim veletler inatçı çıktı uğraştırıyolar bizi

bu arada hedilerin çok güzel güle güle kullan canım ipeğimin de kesesine bereket

tubişim çok güzel hediyenn güle güle kullan ...ipeğiminde kesesine bereket
teşekkür ederim canımevet kesesine bereket sağolsun

süperrr bayıldım Tubişimm İpeğimin kesesine bereket çok şık kendi gibi çok zarif hediyeler bunlar güle güle kullan canımm
canım benimmm çok teşekkürler sen daha iyilerine layıksın ..evet ipemin kesesinden bereket eksik olmasın

tuğbacım adet olmuşsun sağlık olsun ne diyelimm bizim veletler inatçı çıktı uğraştırıyolar bizi

bu arada hedilerin çok güzel güle güle kullan canım ipeğimin de kesesine bereket
isyandayım bu gece bastırdığım duygularım kabardı aniden gelmezse gelmesin yeter artık yoruldum ve bıktım her türlü çileye tamam diyorum herkesin nabzına göre şerbet veriyorum kalp kırmıyorum gece gündüz sevdelerde aplıyourum diliyorum ama yorgunum ben artık ya hemde çok erken yoruldum..içimdeki birikimleri onunla atmak için can atarken o gelmiyo bi türlü gelmiyoo

teşekkür ederim canımevet kesesine bereket sağolsun

canım benimmm çok teşekkürler sen daha iyilerine layıksın ..evet ipemin kesesinden bereket eksik olmasın
evet canım çok iyi biliyorum layığım çok çok çok daha iyilerine layığım ama layığımı göremedim sağol canım benim sende en güzel hediyelere layıksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…