göremedim ne bu acaba :26:
bizim dostluğumuz samimiyetimiz yeter ya boşver gerisini ben seni hedşyelere bopğarım kız sus bakem hmmmm:94:evet canım çok iyi biliyorum layığım çok çok çok daha iyilerine layığım ama layığımı göremedimsağol canım benim sende en güzel hediyelere layıksın
ya çok güzel şeyler buldum smilemidir nedir onu denedim kullanamıyomuşum amagöremedim ne bu acaba :26:
canım ben çıkıyorum hayırlı geceler nasıl sabah olur bilemiyorym bu sancıyla iki ilaç içtim kesmedi ya yerinde çıkacak sanki münüş..aman münüşüm batsın bi döl tutamadı yagöremedim ne bu acaba :26:
ahhhhh canım benim yaaaaaa geçmiş olsun bende daha yeni kurtuldum inşallah rahat uyrsun su tulumu varmı evde sıcak su doldur koy ayağına felan inşşş çabucak toparlanırsınnn sorma canım diğer aya umutlarrr canım benimmm güle güle iyi akşamlarcanım ben çıkıyorum hayırlı geceler nasıl sabah olur bilemiyorym bu sancıyla iki ilaç içtim kesmedi ya yerinde çıkacak sanki münüş..aman münüşüm batsın bi döl tutamadı ya
yansıtmak istememiştim sizlere ama ortaya siz duyarlı bacılarım çıkınca döküyorum içimiiunutmuyacağım not yazacağım dedim bende yazamadım malesef adetli olup acılar sancılar içindeyken gergindim akşam yazacaktım ağlamaktan unuttum yazmayı nolursun beni affet kurbanım yaaaaaaanot unuttum o istediğin şeyi bile koymayı unuttum çok özür dilerim
hayrola niye özürdiledin döverim seni heeeo eskidendiiii canım neyse anladın sen onu :92:
yeter tabi yaaaa can dostum savulasınnnn eyvallahbizim dostluğumuz samimiyetimiz yeter ya boşver gerisini ben seni hedşyelere bopğarım kız sus bakem hmmmm:94:
filiz (tarfil) için aytel kürsi
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
kalan 13
üzülme bebim seneyede saa yollarık nolcek
adresini yolla canım sanada hediye yollarım
tosti hoşgeldin canım avcı gibi bekliyom valla burda
günaydın tarfil hoşgeldin
günaydın tarfil hoşgeldin
canım kusura bakma yaaa eşim evde hemen bi bakıp çıktım ..........
şimdide sen yoksunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?