Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım çok iyi biliyorum layığım çok çok çok daha iyilerine layığım ama layığımı göremedim sağol canım benim sende en güzel hediyelere layıksın
bizim dostluğumuz samimiyetimiz yeter ya boşver gerisini ben seni hedşyelere bopğarım kız sus bakem hmmmm:94:

göremedim ne bu acaba :26:
canım ben çıkıyorum hayırlı geceler nasıl sabah olur bilemiyorym bu sancıyla iki ilaç içtim kesmedi ya yerinde çıkacak sanki münüş..aman münüşüm batsın bi döl tutamadı ya

canım ben çıkıyorum hayırlı geceler nasıl sabah olur bilemiyorym bu sancıyla iki ilaç içtim kesmedi ya yerinde çıkacak sanki münüş..aman münüşüm batsın bi döl tutamadı ya
ahhhhh canım benim yaaaaaa geçmiş olsun bende daha yeni kurtuldum inşallah rahat uyrsun su tulumu varmı evde sıcak su doldur koy ayağına felan inşşş çabucak toparlanırsınnn sorma canım diğer aya umutlarrr canım benimmm güle güle iyi akşamlar

bizim dostluğumuz samimiyetimiz yeter ya boşver gerisini ben seni hedşyelere bopğarım kız sus bakem hmmmm:94:
yeter tabi yaaaa can dostum savulasınnnn eyvallah yeterde artaar bileee iyiki varsınızzz biliyorum boğarsın hatta bende boğulurum hediyelerin arasında benim ince düşünceli duyarlı bacım seni çok seviyorummmm

bende okudum canım allah kabul etsin inşallah

aman beee hiç kimse yok, bugün cumartesi bir ben işteyim sanırsam herkeşler evinde yatıyo.çok sıkıldım hadi biriniz geliverin ööfffff

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314

kalan=...........1875

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…