Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selm kızlr gördüğüm kadarıyla kimse yok aslında benide buralarda görmek
cumartesi içi mucize değilmi evde temizlik var müzik dinlemek için atım pc yi
açmışken bakayım dedim valla hiç bi iş yapmadığım haldeşimdiden yoruldum ...
tubişim hediyeni iyi günlerde kullan senin bana gönderdiğin hediyeler kadar güzel değil kusura bakma
sen çok çok daha iyilerine layıksın canım kalıcı olmasını istedim onun için onu aldım canım ....durucum akide şekerime dün teşekkürü unutmuşuz allah razı olsun duruum çok uğraştın bizim için yeni yılda bütü dileklerin gerçek olsun inşallah keşke aderesini verseydin oğluşa yılbaşı hediyesi alsaydık

tarfil kusura bakma canım iş yerindeyim ya musait olamadım sonra görüşürüz ipekçim kolay gelsin canım sanada kendine dikkat et görüşrüüz pazartesi

kızlar bende 100 tane okuyayım inşlhhh

saol datlumm benimmm geldim ama geç gelmişimmm yaaaaa
kıs bana mı yoksa şekerrrrr
ayırmammı heç canım
adet olmadım karnım şiş hala biliyosun testtede bişe çıkmadı ocak 5 randevu aldım doktordan kısmetse
okadar yoğunki
apalmm bide gardaşımın dediği gibii anamm keseyi görürmüşsün ay inşalahhhhhhhhh yaaaaaaaaa
hıhhhh kokmuşşşşşşş
aplamm adet olmuşsun sağlık olsunn quuzmm gıı anamm bide o sancıyla misafir ağırlıyon quuzm yaaa Allah kolaylık versinnn
güle güle kullan datlumm çok güsellerr çokk sexüü don daaaa haa güle güle giyyy ipek aplınıda kesesine bereket
slm aplacımmm hee walla ismini görünce şaşırdımm bea
boş ver kıs yorma kendiniii olduğu kadar ben öle yapıyom üstten üsttennn

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100 okudu
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
nazim.............100

kalan=...........1775

aboooo renk nasıl göz alıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…