geldim canım
kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
kalan=...........1875
saol datlumm benimmm geldim ama geç gelmişimmm yaaaaaselam kızlar men geldim kociş gelene kadar bi bakem didim nasılsınız nurcanım burdaymış nasılsın canım nurcanım
ben alabilirim 13 taneyi yada kime okunacaksa onada 30 tane alırım şekerler
gitme gııı konuşamadık heç
olsun canım sende bize bir hediyesin bizde sana öle bidahakine kısmetse yada belki çok geç değildir çok istersen bana alabilirsinmesela şaka şaka duruya sor istersen
afiyet olsun minik annişime tosununa kan olsun can olsun kız meliş ye yimeni gel hemi ben kısmetse yarın postalıyomolmasa pzts akşamı
apalmm bide gardaşımın dediği gibii anamm keseyi görürmüşsün ay inşalahhhhhhhhh yaaaaaaaaaayırmammı heç canım
adet olmadım karnım şiş hala biliyosun testtede bişe çıkmadı ocak 5 randevu aldım doktordan kısmetse
okadar yoğunki
hıhhhh kokmuşşşşşşşyok canım bu ayda boş geçti preseedde işe yaramadı hasta oldum ben az önce
yaz yaz silinmeyecek yere yaz adresi belki 2012 de bana çıkarsın
teşekkürler beğenmen,ze sevindim gerçekten
sen benim canımsın ama böyle konuşursan canımı acıtmak zorunda kalıcam heee olurmu hiç öyle bişey olucak bizlerind eolucak sus bak zaten adet oldum doluyum sana patlarım heeee ölürmüş ne yapalım kısmetimize böylesi çıktı allah allah
kızlaaaaaar hed,yem geldiiii
güle güle kullan datlumm çok güsellerr çokk sexüü don daaaa haa güle güle giyyy ipek aplınıda kesesine bereket
slm aplacımmm hee walla ismini görünce şaşırdımm beaselm kızlr gördüğüm kadarıyla kimse yok aslında benide buralarda görmek
cumartesi içi mucize değilmievde temizlik var müzik dinlemek için atım pc yi
açmışken bakayım dedim valla hiç bi iş yapmadığım haldeşimdiden yoruldum...
tubişim hediyeni iyi günlerde kullan senin bana gönderdiğin hediyeler kadar güzel değil kusura bakma
sen çok çok daha iyilerine layıksın canım kalıcı olmasını istedim onun için onu aldım canım ....durucum akide şekerime dün teşekkürü unutmuşuz allah razı olsun duruum çok uğraştın bizim için yeni yılda bütü dileklerin gerçek olsun inşallah keşke aderesini verseydin oğluşa yılbaşı hediyesi alsaydık
Allah razı olsun canım hoşgeldinkızlar bende 100 tane okuyayım inşlhhh
kıss koskoca benii görmüyon muuu amaa bende kaçacamm pazara gitcemm koşmuylaayaaaa kimsecikler yok haftasonu çok sessiz oluyo buralar
selam kamercim canım ben okudum tefriciyeleri 100 tane canım nasılsın bu arada
kızlar bende 100 tane okuyayım inşlhhh
Allah razı olsun canım hoşgeldin
kıss koskoca benii görmüyon muuu amaa bende kaçacamm pazara gitcemm koşmuylaa
hoşbuldummmmmm:80::80::80::80:hoşgeldinizzzzz
görmez olurmuyum canım gördüm gördümmmm hoş geldin canım hayırlı pazarlar olsun
ee nasılsınız bakalım kızlar görüşmeyeli ben çalışıyorum ama herkes bugün evde heraldee
meraba canım hoşgeldin valla sabahtan beri kaç kere girdim bende bugün yok kimsee ekliyorum listeye okuduğunu teşekür ederim
aboooo renk nasıl göz alıyorrrrkamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100 okudu
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
nazim.............100
kalan=...........1775
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?