Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy kıyamamm yaa kolay gelsin aplaa ben de kocişi gönderdim işe temizliğimi yaptım size bakım bi didimm komşuyu bekliyorum şimdide

öhööhöö bende akşam gidip temizlik yapcam daha yarına kalırsa bir pazarım var oda temizlikle geçip gidiyoo ondan cumartesi akşamları temizlik günüm benim

öhööhöö bende akşam gidip temizlik yapcam daha yarına kalırsa bir pazarım var oda temizlikle geçip gidiyoo ondan cumartesi akşamları temizlik günüm benim
oyy kıyamamm datlımm yaa çalışmanın kötü yanları işte
ama walla maşalahh zor iş hem ev hem iş idare etmekk
ecmainnnn inşlhhh allah kabul etsin arkadaşlar

aminn canımm

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100 okudu
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
nazim.............100

kalan=...........1775

ee nasılsınız bakalım kızlar görüşmeyeli ben çalışıyorum ama herkes bugün evde heraldee

kolay gelsin canım evet çalışanlar temizlik yapıyodur eşleri evde olanlarda giremiyodur bende iyi sayılırım işte duş aldımda uzanıyorum bu gün ablam geliyo dayanamadı beni yalnız bırakmaya canım benim o bitanem sabırsızlanıyorum akşam olması içinn

oldumu canım

harika olduu quuzuu ellerine sağlıkk

ne güsel canım gözün aydınn
aman ya benim abim var aplam falan yok bende doğuma yakın görümcem gelir diyordum ama annesii yann çiziyor gelmicekk sanırsamm tekimmm doğumdan sonra da anama gidecem inşalah

sağol canım bi lazım oldukları zaman işe yaramazlar zaten biz 6 kardeşiz beş kız bir erkek en küçükleri benimmm bende bayaa abla var biri bu gün gelicek inşallah allah nasip ederse biride almanyada salı günü gelcek oda allahın izniyle çifte mutkluluk yani

oy canım benimde ablam yok çok isterdim ablam olasını 2 abim var bide kız kardeşim oda 6 aylık hamile artık inşallah ben duruum onun başındada heralde ama keşke ben abla olacağıma benim ablalam olsaydı çok isterdimm

damla selen sen nasılsın iyimisin ağrın felan varmı heyecan varmı bahset biraz

olsun canım kardeşin avarmış seninde evet abla başka oluyo

canım benim çok saol sizin samimiyetiniz bana hediye gibi geldi zaten, şu durumda başka ne isterim.teşekürederim.
sende sağol tatlım neisek oyuz işte samimiyiz sıcağız doğruyuz genciz güzeliz şaka bi yana olsun canım geç olsun temiz olsun burdayız ya buluştuk ya

iki defa gözün aydın canım ozaman ne güsel yaa

walla bende çok isterdim aplam olmasını ne kötüü yaa başkalarına muhtaç oluyorummm yanıma kim gelecek diye telaş yapıyorumm kaynanamda saolsun şimdiden koyverdi Rabbim kimseye muhtaç etmesinn ama ne ekerse onu biçer değilmi

kıslarrr ben kaçıyım kusura bakmayınn öptümm sizii

öptün yanaklarından kendine dikkat et
:80::80::80:

damla selen sen nasılsın iyimisin ağrın felan varmı heyecan varmı bahset biraz

iyiym şükür canım bi aksilik yok biraz alt tarafta ağrım var bi alet takıyolar ya taranferde falan o yara yapmış o biraz zorluyo beni onun haricinde başka bişey yok şükür heyecenda şimdilik yok gibi sakinim yumurta tplamadan sonra transfere kadar çok heyecan vardı transferden biraz daha rahatım sanki bu arada biligsayarın şarzı bitmek üzrere aniden çıkarsan kusura bakmayın

canım iyi gözün aydın ablacığına kavuşuyorsun eeee kaç gün vardı canım test sonucuna :26: inşşşşşşşşşşş hamişsindir

kızlar hemen çıkıyorum bende yemek yiyecez yani kociş ve kaynana yiyorlar daha burda kalırsam aç kalıcam hadi öpüldünüz kendinize iyi bakınn öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…