amann iyi canım sakin ol zaten sitres yapma kendine eee bunlarıda zamanla öğreniyor insan zamanla hepimizde ne yollardan geçtik demmii canım benim ya inşallah minik mercimeğin sana en sağlammından tutunmuştur ve büyümeye devam ediyodur kendine çok dikkat et olurmuiyiym şükür canım bi aksilik yok biraz alt tarafta ağrım var bi alet takıyolar ya taranferde falan o yara yapmış o biraz zorluyo beni onun haricinde başka bişey yok şükür heyecenda şimdilik yok gibi sakinim yumurta tplamadan sonra transfere kadar çok heyecan vardı transferden biraz daha rahatım sanki bu arada biligsayarın şarzı bitmek üzrere aniden çıkarsan kusura bakmayın
kızlar hemen çıkıyorum bende yemek yiyecez yani kociş ve kaynana yiyorlar daha burda kalırsam aç kalıcamhadi öpüldünüz kendinize iyi bakınn öpüldünüz
hoş geldin canım nasıl olayım tırlatmak an meselesesişifaa hoşgeldim canım mutavaziyimdir ecik ayıptır sölemesinaber nasılsın
hoş geldin canım nasıl olayım tırlatmak an meselesesibaşımda cadı kaynana varki Rabbim sabır ver diom her an her saat amaan neyse siiznde keyfinizi kaçırmayımmm artık bebiş meselesini takmıommm yaaaa ben kocişimi istiommm sadece kocişimiii o kadar çokkkkkkk özledimkiii mutluluğumuzu başbaşa ikimiz meğer ne mutluymuşuz ben hala bebişsizliğe üzülürmüşümm aman işte gerginim bu aralar
Melike çıktınmı canım güle güle
benim gibi çıkanlar varsa güle güle kalanalara da hoş sohbetler
nazim83 ben seni yeni görüyorum eski üyelerdenmisin ben yeniyim daha belkide karşılaşmadık
canım 1 senedir burdayım tam geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmış sonuç bekliyordum bu siteyi buldum 2010 ocak 1e regl olarak uyandım 7 senedir beklediğm bebeğim yine gelmemişti sonra mayısta tüp bebek yaptırdık ve allaha şükür kızım şu an 32 haftalık gün sayıyorum kucağıma almak için işte böyle genelde bir çok kişi hamile....... topiğine takılıyordum siz ne aşamadasınız bebek için
canım 1 senedir burdayım tam geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmış sonuç bekliyordum bu siteyi buldum 2010 ocak 1e regl olarak uyandım 7 senedir beklediğm bebeğim yine gelmemişti sonra mayısta tüp bebek yaptırdık ve allaha şükür kızım şu an 32 haftalık gün sayıyorum kucağıma almak için işte böyle genelde bir çok kişi hamile....... topiğine takılıyordum siz ne aşamadasınız bebek için
ooy canım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın minik kızını kucağına ben 11 yıllık evliyim 12 ye doğru yakınım hatta 29 yaşındayım sebepsiz kısırlık bizimkisi 1 kere aşılama oldum 4 sene felan oldu işte sonuç yok bizde tedaviye başlıcaz artık allah kısmet ederse bir kaç ay var önümüzde bazı engelleri aşmamız gerekiyor ondan sonrada aşılama tüpbebek neyse başlayıp sonuna kadar bırakmıcaz inşallaah tedaviyi bu sefer benim salat_ı tefriciye eşimim iyi bir iş yeri açabilmesi için okunuyor o zaman tedavime başlıcabilicez inşallah iş te böyle çok mu uzun oldu ne
nerde yaptırdınız tüpbebeği senin sorunun neydi
inşallah bizimde bebğimiz kısmetli olur allahım yardım etsin hepimize canım ama ssk karşılamıyo biliyosun direk tüp bebği önce aşılama olması gerekiyo bizimde 4-5 milyar vereck durumumuz yok çok çok zorlanırız bende isterim ama biraz zor belki öylede olur bakalım allah yardımcımız olsuncanım konyada yaşıyorum ben burda yaptırdık sebepsizdi bizimde sana tavsiyem aşılama felan boşver
şans çok düşük boşu boşuna umutlanıyor insan bizim durumuzuda tüp bebek çok daha iyii
bendeeeeyeter tabi yaaaa can dostum savulasınnnn eyvallahyeterde artaar bileee iyiki varsınızzz biliyorum boğarsın hatta bende boğulurum hediyelerin arasında benim ince düşünceli duyarlı bacım seni çok seviyorummmm
tabiki değil biliyorum canım dün hediyeleşme sorasında yamıştında ona istinaden yazmıştım..birmirimize vereceğimiz en güzel moral en değerli hediye bence...iyiki geldin sende... üzülme, üzülme biz hep burdayızbenim amacım hediye deilki canım çok geç farketmişim sizin gibi sıcak içten dert ve can yoldoşı arkadaşları ona üzülüyorum. terapi görüyo gibiyim valla aranızda çok saolun.
teşekkür ederim canımm....güle güle kullan hediyeni tuğbacım
selm kızlr gördüğüm kadarıyla kimse yok aslında benide buralarda görmek
cumartesi içi mucize değilmievde temizlik var müzik dinlemek için atım pc yi
açmışken bakayım dedim valla hiç bi iş yapmadığım haldeşimdiden yoruldum...
tubişim hediyeni iyi günlerde kullan senin bana gönderdiğin hediyeler kadar güzel değil kusura bakma
sen çok çok daha iyilerine layıksın canım kalıcı olmasını istedim onun için onu aldım canım ....durucum akide şekerime dün teşekkürü unutmuşuz allah razı olsun duruum çok uğraştın bizim için yeni yılda bütü dileklerin gerçek olsun inşallah keşke aderesini verseydin oğluşa yılbaşı hediyesi alsaydık
TEŞEKKÜRLER MELİKE sağolsun ipem çok zevkliymiş kesesine bereket canına sağlık arkadaşımınaplamm adet olmuşsun sağlık olsunn quuzmm gıı anamm bide o sancıyla misafir ağırlıyon quuzm yaaa Allah kolaylık versinnn
güle güle kullan datlumm çok güsellerr çokk sexüü don daaaa haa güle güle giyyy ipek aplınıda kesesine bereket
damla duş konusunda dikkat ediyosn dimi çok sıcak suda duş alma ve mümkünde ayakta kısa duşla geçir bu süreyikolay gelsin canım evet çalışanlar temizlik yapıyodur eşleri evde olanlarda giremiyodur bende iyi sayılırım işte duş aldımda uzanıyorum bu gün ablam geliyo dayanamadı beni yalnız bırakmaya canım benim o bitanem sabırsızlanıyorum akşam olması içinn
hoşgeldinnncanım 1 senedir burdayım tam geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmış sonuç bekliyordum bu siteyi buldum 2010 ocak 1e regl olarak uyandım 7 senedir beklediğm bebeğim yine gelmemişti sonra mayısta tüp bebek yaptırdık ve allaha şükür kızım şu an 32 haftalık gün sayıyorum kucağıma almak için işte böyle genelde bir çok kişi hamile....... topiğine takılıyordum siz ne aşamadasınız bebek için
neyse ben kaçıyorum kızlar allaha emanet olun hoşcakalınn
bendeeee
tabiki değil biliyorum canım dün hediyeleşme sorasında yamıştında ona istinaden yazmıştım..birmirimize vereceğimiz en güzel moral en değerli hediye bence...iyiki geldin sende... üzülme, üzülme biz hep burdayızsende sağol tekrar hoşgeldin iyiki aramızda,bizimlesin kamerim gencim
teşekkür ederim canımm....
evet gerçekten sürpriz oldu seni bugün burada görmek ipemama ne temizliği bakayım uzat bacacıkları haftasonu keyfi yap senin bahanen var göbeğini gere gere yat
çok teşekkür ederim hediyen için güzel olmaz olurmu akşam misafirimin bile gözüne takıldı çok beğendi bende sürekli görebileceğim yere koydum baktıkça seni anıyor, dualar ediyorum sağol canımmevet durucuk için bende düşündüm ama adres vermedikii fikrim geldi bu konuda du iyice düşüneyim anlatırım sizlere
TEŞEKKÜRLER MELİKE sağolsun ipem çok zevkliymiş kesesine bereket canına sağlık arkadaşımın
damla duş konusunda dikkat ediyosn dimi çok sıcak suda duş alma ve mümkünde ayakta kısa duşla geçir bu süreyi
hoşgeldinnnne mutlu sana şükürler olsunnnn peki birazcık anlatırmısın o süreci nasıl atlattın hangi merkezde yaptırdın özel değilse problem neydi...
bende bir aşılama bir tüp bebe denemesinden göbüşü boş dönüpte bekleyenlerdeniz kısmetse önümüzdeki ay antalyada dondurulmuş tedavisi görücem yazacakların benim için çok önemli olucak...tekrar hoşgeldin
kamercim canım yalnız kalıcaksın ama üzülerek çıkıyorumben eşim gelir az sonra yemek hazırlayayım daha yatağımı örtemedim çok sancım var moral gidik bende geldiler yine bana her yandan inşallah bunalım moduna girmeden geçer bu ruh hali...
çok öpüyorum canım kolay gelsin sana görşrz
yok hayatım antalya larada uzun bi süre kaldım evlenmedne önce çok seviyorum antalyayı şark dönüşü ordan ev alıp oraya yerleşmeyi düşündük ama eşim için zor olucaktı çalışma şartları özellikle yazın...onun için o fikri bikenara bıraktık..antalyadaki çevremin önerileriyle ant.tüp bebek merkezinde tedavi gördüm şimdi orda 9 tane yavrucum var allah izin verirse ocak sonu gibi dondurulmuş bebelerimi almak için gelicem şuan beni o muhteşem şehire bağlayan tek şey ordaki yavrularım...ooooy kurban olsun anası onlara yav efkarlandım kamerim ben sigara içeyim dur ortada bişey yok analık duygularım kabardı yatuğba sen antalyadamı oturuyosun yoksa
yok hayatım antalya larada uzun bi süre kaldım evlenmedne önce çok seviyorum antalyayı şark dönüşü ordan ev alıp oraya yerleşmeyi düşündük ama eşim için zor olucaktı çalışma şartları özellikle yazın...onun için o fikri bikenara bıraktık..antalyadaki çevremin önerileriyle ant.tüp bebek merkezinde tedavi gördüm şimdi orda 9 tane yavrucum var allah izin verirse ocak sonu gibi dondurulmuş bebelerimi almak için gelicem şuan beni o muhteşem şehire bağlayan tek şey ordaki yavrularım...ooooy kurban olsun anası onlara yav efkarlandım kamerim ben sigara içeyim dur ortada bişey yok analık duygularım kabardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?