Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amann iyi canım sakin ol zaten sitres yapma kendine eee bunlarıda zamanla öğreniyor insan zamanla hepimizde ne yollardan geçtik demmii canım benim ya inşallah minik mercimeğin sana en sağlammından tutunmuştur ve büyümeye devam ediyodur kendine çok dikkat et olurmu

şifaa hoşgeldim canım mutavaziyimdir ecik ayıptır sölemesinaber nasılsın
hoş geldin canım nasıl olayım tırlatmak an meselesesi başımda cadı kaynana varki Rabbim sabır ver diom her an her saat amaan neyse siiznde keyfinizi kaçırmayımmm artık bebiş meselesini takmıommm yaaaa ben kocişimi istiommm sadece kocişimiii o kadar çokkkkkkk özledimkiii mutluluğumuzu başbaşa ikimiz meğer ne mutluymuşuz ben hala bebişsizliğe üzülürmüşümm aman işte gerginim bu aralar

Melike çıktınmı canım güle güle

benim gibi çıkanlar varsa güle güle kalanalara da hoş sohbetler

he canım doğru diyon bizler birbirimize sımsıkı bağlanmışız kocalarımızla kenetlenmişiz iyiyce başkaları fazla geliyor bende senin gibi düşünüyorum aynen alışkanlık canım alışkanlık

nazim83 ben seni yeni görüyorum eski üyelerdenmisin ben yeniyim daha belkide karşılaşmadık

canım 1 senedir burdayım tam geçen sene bu zamanlar aşılama yaptırmış sonuç bekliyordum bu siteyi buldum 2010 ocak 1e regl olarak uyandım 7 senedir beklediğm bebeğim yine gelmemişti sonra mayısta tüp bebek yaptırdık ve allaha şükür kızım şu an 32 haftalık gün sayıyorum kucağıma almak için işte böyle genelde bir çok kişi hamile....... topiğine takılıyordum siz ne aşamadasınız bebek için

ooy canım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın minik kızını kucağına ben 11 yıllık evliyim 12 ye doğru yakınım hatta 29 yaşındayım sebepsiz kısırlık bizimkisi 1 kere aşılama oldum 4 sene felan oldu işte sonuç yok bizde tedaviye başlıcaz artık allah kısmet ederse bir kaç ay var önümüzde bazı engelleri aşmamız gerekiyor ondan sonrada aşılama tüpbebek neyse başlayıp sonuna kadar bırakmıcaz inşallaah tedaviyi bu sefer benim salat_ı tefriciye eşimim iyi bir iş yeri açabilmesi için okunuyor o zaman tedavime başlıcabilicez inşallah iş te böyle çok mu uzun oldu ne

nerde yaptırdınız tüpbebeği senin sorunun neydi

inşalllah canımcım biizimde sebepsiz di inşlhh sizinde işleriniz rastgider bebeğine kavuşursun
daha gençmişsin bende 27 yaşındayım yaş tüpde önemli biliyorsun maddi olarak bizimde çok sıkıntılı bir dönemde başladık tedaviye hatta borç alarak yaptırdık ama şimdi hiç beklemediğimiz yerden fazlasıyla kısmetimiz geldi diyorlar ya bebek kısmetiyle rızkıyla gelir diye gerçekten öyle daha şimdiden kzımın rızkını yemeye başladık inşlhihhhhh en kısa zamanda işleriniz yoluna girer canım

canım konyada yaşıyorum ben burda yaptırdık sebepsizdi bizimde sana tavsiyem aşılama felan boşver
şans çok düşük boşu boşuna umutlanıyor insan bizim durumuzuda tüp bebek çok daha iyii
inşallah bizimde bebğimiz kısmetli olur allahım yardım etsin hepimize canım ama ssk karşılamıyo biliyosun direk tüp bebği önce aşılama olması gerekiyo bizimde 4-5 milyar vereck durumumuz yok çok çok zorlanırız bende isterim ama biraz zor belki öylede olur bakalım allah yardımcımız olsun

bendeeee

benim amacım hediye deilki canım çok geç farketmişim sizin gibi sıcak içten dert ve can yoldoşı arkadaşları ona üzülüyorum. terapi görüyo gibiyim valla aranızda çok saolun.
tabiki değil biliyorum canım dün hediyeleşme sorasında yamıştında ona istinaden yazmıştım..birmirimize vereceğimiz en güzel moral en değerli hediye bence...iyiki geldin sende... üzülme, üzülme biz hep burdayız sende sağol tekrar hoşgeldin iyiki aramızda,bizimlesin kamerim gencim

güle güle kullan hediyeni tuğbacım
teşekkür ederim canımm....

evet gerçekten sürpriz oldu seni bugün burada görmek ipem ama ne temizliği bakayım uzat bacacıkları haftasonu keyfi yap senin bahanen var göbeğini gere gere yat
çok teşekkür ederim hediyen için güzel olmaz olurmu akşam misafirimin bile gözüne takıldı çok beğendi bende sürekli görebileceğim yere koydum baktıkça seni anıyor, dualar ediyorum sağol canımmevet durucuk için bende düşündüm ama adres vermedikii fikrim geldi bu konuda du iyice düşüneyim anlatırım sizlere
TEŞEKKÜRLER MELİKE sağolsun ipem çok zevkliymiş kesesine bereket canına sağlık arkadaşımın

damla duş konusunda dikkat ediyosn dimi çok sıcak suda duş alma ve mümkünde ayakta kısa duşla geçir bu süreyi

hoşgeldinnn ne mutlu sana şükürler olsunnnn peki birazcık anlatırmısın o süreci nasıl atlattın hangi merkezde yaptırdın özel değilse problem neydi...
bende bir aşılama bir tüp bebe denemesinden göbüşü boş dönüpte bekleyenlerdeniz kısmetse önümüzdeki ay antalyada dondurulmuş tedavisi görücem yazacakların benim için çok önemli olucak...tekrar hoşgeldin

kamercim canım yalnız kalıcaksın ama üzülerek çıkıyorum ben eşim gelir az sonra yemek hazırlayayım daha yatağımı örtemedim çok sancım var moral gidik bende geldiler yine bana her yandan inşallah bunalım moduna girmeden geçer bu ruh hali...
çok öpüyorum canım kolay gelsin sana görşrz

tuğba sen antalyadamı oturuyosun yoksa

bir cevap verde öyle git

bende çıkıyım bari bugün çok yalnız burası gazetmi okuyum bari bende sonra duamı okuyum birazda (gazetede yazıyo kızlar menopoza giren kadınlar bilenem hamile kalacakmış kök hücre kullanılarak)ondan diyorum hiç ümidimizi yitirmeyelim herşeye bi çare bulunuyor artıkın tıpta. görüşürüz kendinize çok iyi bakın iyi haftasonları bby:79::79::79::79::79::79:

tuğba sen antalyadamı oturuyosun yoksa
yok hayatım antalya larada uzun bi süre kaldım evlenmedne önce çok seviyorum antalyayı şark dönüşü ordan ev alıp oraya yerleşmeyi düşündük ama eşim için zor olucaktı çalışma şartları özellikle yazın...onun için o fikri bikenara bıraktık..antalyadaki çevremin önerileriyle ant.tüp bebek merkezinde tedavi gördüm şimdi orda 9 tane yavrucum var allah izin verirse ocak sonu gibi dondurulmuş bebelerimi almak için gelicem şuan beni o muhteşem şehire bağlayan tek şey ordaki yavrularım...ooooy kurban olsun anası onlara yav efkarlandım kamerim ben sigara içeyim dur ortada bişey yok analık duygularım kabardı ya

tamam bende larada oturuyorum şu anda bende aşılamamı ant. tüp. bbekte yaptırmıştım şimdi larada (gelecek tüp bebek )yeni açıldı evime ve işime 3-4 kilometre orda yaptırmayı düşünüyorum bende inşallah gelde şu bebelerini al ve git artık sonradan bebişlrinle tatile gelirsin 1 sene sonra antalyaya kasıla kasıla görüşrüz bby çıktım bende bende bir sigara yakim bari:79::79::79:

kimsecikler yok ama ben yinede söyliyim arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum allah hepinizden razı olsun tez zaman da dileklerimiz kabul olsun kucaklarımız bebşlerimizle dolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…