aaa sendemi lasaradasın hemde merkeze yakın biliyorum geleğide gördüm ...biz adonisin karşısındaydık ev ordaydı yani...gelecek hakkındada yeni açılmış omasına rağmen güzel şeyler duydum inşallah kısmetin ordadır hayırlısıyla dileğine kavuşursun canım ...inşallah canım benim gelip yavrucuklarımı alayımda ...her yaz tatil adresimiz antalya zaten inş.dediğin gibi bebelerimle tatil için gelebiliriztamam bende larada oturuyorum şu anda bende aşılamamı ant. tüp. bbekte yaptırmıştım şimdi larada (gelecek tüp bebek )yeni açıldı evime ve işime 3-4 kilometre orda yaptırmayı düşünüyorum bende inşallah gelde şu bebelerini al ve git artık sonradan bebişlrinle tatile gelirsin 1 sene sonra antalyaya kasıla kasılagörüşrüz bby çıktım bende bende bir sigara yakim bari:79::79::79:
inşallah bizimde bebğimiz kısmetli olur allahım yardım etsin hepimize canım ama ssk karşılamıyo biliyosun direk tüp bebği önce aşılama olması gerekiyo bizimde 4-5 milyar vereck durumumuz yok çok çok zorlanırız bende isterim ama biraz zor belki öylede olur bakalım allah yardımcımız olsun
aminnnnn sen nerde yaşıyorsun canm
canım hoşgeldin nasılsın nihalimiz nasıl
ooooooo canımcımmm
ne güzel seni görmek valla senn yerin bende başka
tadavide bana verdiğin destek güzel sözlerin hala kulağımda biz iyiyiz
nihal büyüyor teyzesi 33 haftaya giricez inşllhh sen ne yaptın diğer topikte tüpe başlıycaz diye yazmışın okudum ama konuşamadık hiç kimse gelmiyor oraya artıkın
canım benim çok saol bende seni gördüğüme sevindim canım çok şükür nihalimizde iyimiş az kalmış kucağına almaya maaşallah
evet canım drum pgtyle tüp bebek için başka bi dra yönlendirmişti ama oda fazla ümit vermedi bize şimdilik erteledik yaza kadar deniycez bakalım umarım kendiliğinden sağlıklı bi bebeğe gebe kalabilirim canım
inşlhhh canm günleri sayıyorum 48 gün falan kaldı filiz yhaaa sanki 8 sene bekleyen bend değilmişim gibi sabırsızlanıyorum nasıl görsen
sizin dr niye ümit vermedi anlamadım genetiklerine bakılarak yapılacak değilmi pgtyle öyle olmuyormu fazla bilmiyorum ama dediğin gibi hiç gerek kalmadan krndiliğinden geliverse
afiyet olsun canım tebrikler bu aradaeşim geldi daha yemek yiycez
bu saatte gidiyorum şimdi sonra görüşürüz inşlhhh arkadaşım hoşçakal
aleyküm selam canımslmm yavruşlarr nassınız bakımmmm size bakım didimm
afiyet olsun canım tebrikler bu aradainşallah çok az kalmış yavrunu kucağına sağlıklı-sıhhatlice almaya darısı bizlere inşallah görüşmek üzere öptüm
aleyküm selam canımayyy haallllaaa ağrım var yaaa bu nedir beeee birazdan kaynım gelecek kaynanamı götürüyor özgürüm artık inşallah
afiyet olsun canım tebrikler bu aradainşallah çok az kalmış yavrunu kucağına sağlıklı-sıhhatlice almaya darısı bizlere inşallah görüşmek üzere öptüm
aleyküm selam canımayyy haallllaaa ağrım var yaaa bu nedir beeee birazdan kaynım gelecek kaynanamı götürüyor özgürüm artık inşallah
sağol cnm benşm yaaaaa oyyy o kadar özlemiştimki kocişimi öperek uğurlamayı, öperek karşılamayıhadi gözün aydınnn canım kocişinle başbaşa tadını çıkar
evet canım sıcak tuttum daha iyiyimm şükür :87: sağol cnm yaaa kocişimle başbaşa olmak gibisi varmı beeeaaaaayy bebemmm gıı ayaklarını sıcak tut adaçayı yada salepp iç quzu faydası oluyorr
anamm çok sevindimm kıs hadi gözün aydınnn ohh yarınn başbaşasınız
çok teşekkürler cevaplamışsın ayrıntılı bir şekilde mesaj alınmıştır inanarak gidicem inşallah en azından bunu denicemi
hoşbuldum canm valla ben olacağına hep inanarak başladım tedaviye bence inanmak bu işte çok önemli gerçekten dua ederken hep rbbm bu sefer güldürecek diye dua ettm konyada selçukluda yapıldı merkez konusunda karar vermek bence en zoruydu. ist. ankara olsun diyordum ama maddi olarak çok zorlayacaktı orası bir de yaza kalacaktı ben daha fazla beklemek istemedim dedim onları sadece sebepleri yapacaklar allah verecek ordada olsa veriri rbbm burdada drum prf. du ve bu işi ilk yapanlardan biri olduğu için tercih ettik işte allahta nasip etti prblm sebebsiz infertiliteydi canm ne güzel dondurulmuşun varmışş inşlhh bu sefer bebekin gelir annesine allah bu yolda uğraşanların kucağını tez zamanda doldursun
hayret ya ne zor geçiriyosun sen böyleayyy haallllaaa ağrım var yaaa bu nedir beeee birazdan kaynım gelecek kaynanamı götürüyor özgürüm artık inşallah
ilahi kamerim gencim gecenin bi vakti burayamı geldin çalışıyosun cmts akşamları temizliğin var e bunun kocası var anlarsın haninaber kızlar bu saatte bii bakim dedim bensiz bırakmayım sizi özlersiniz filan didmdi ama kimse yok tabi bu saatte hoş sohbet muhabbetler edip çıkmıssınız görüşürüz herkes kendine iyi baksın :79::79::79:
fatoşta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?