Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa sendemi lasaradasın hemde merkeze yakın biliyorum geleğide gördüm ...biz adonisin karşısındaydık ev ordaydı yani...gelecek hakkındada yeni açılmış omasına rağmen güzel şeyler duydum inşallah kısmetin ordadır hayırlısıyla dileğine kavuşursun canım ...inşallah canım benim gelip yavrucuklarımı alayımda ...her yaz tatil adresimiz antalya zaten inş.dediğin gibi bebelerimle tatil için gelebiliriz

aminnnnn sen nerde yaşıyorsun canm

i

hoşgeldinnn ne mutlu sana şükürler olsunnnn peki birazcık anlatırmısın o süreci nasıl atlattın hangi merkezde yaptırdın özel değilse problem neydi...
bende bir aşılama bir tüp bebe denemesinden göbüşü boş dönüpte bekleyenlerdeniz kısmetse önümüzdeki ay antalyada dondurulmuş tedavisi görücem yazacakların benim için çok önemli olucak...tekrar hoşgeldin [/QUOTE]

hoşbuldum canm valla ben olacağına hep inanarak başladım tedaviye bence inanmak bu işte çok önemli gerçekten dua ederken hep rbbm bu sefer güldürecek diye dua ettm konyada selçukluda yapıldı merkez konusunda karar vermek bence en zoruydu. ist. ankara olsun diyordum ama maddi olarak çok zorlayacaktı orası bir de yaza kalacaktı ben daha fazla beklemek istemedim dedim onları sadece sebepleri yapacaklar allah verecek ordada olsa veriri rbbm burdada drum prf. du ve bu işi ilk yapanlardan biri olduğu için tercih ettik işte allahta nasip etti prblm sebebsiz infertiliteydi canm ne güzel dondurulmuşun varmışş inşlhh bu sefer bebekin gelir annesine allah bu yolda uğraşanların kucağını tez zamanda doldursun

canım hoşgeldin nasılsın nihalimiz nasıl

ooooooo canımcımmm
ne güzel seni görmek valla senn yerin bende başka
tadavide bana verdiğin destek güzel sözlerin hala kulağımda biz iyiyiz
nihal büyüyor teyzesi 33 haftaya giricez inşllhh sen ne yaptın diğer topikte tüpe başlıycaz diye yazmışın okudum ama konuşamadık hiç kimse gelmiyor oraya artıkın

canım benim çok saol bende seni gördüğüme sevindim canım çok şükür nihalimizde iyimiş az kalmış kucağına almaya maaşallah

evet canım drum pgtyle tüp bebek için başka bi dra yönlendirmişti ama oda fazla ümit vermedi bize şimdilik erteledik yaza kadar deniycez bakalım umarım kendiliğinden sağlıklı bi bebeğe gebe kalabilirim canım

inşlhhh canm günleri sayıyorum 48 gün falan kaldı filiz yhaaa sanki 8 sene bekleyen bend değilmişim gibi sabırsızlanıyorum nasıl görsen

sizin dr niye ümit vermedi anlamadım genetiklerine bakılarak yapılacak değilmi pgtyle öyle olmuyormu fazla bilmiyorum ama dediğin gibi hiç gerek kalmadan krndiliğinden geliverse

maşallah canım hayırlı sağlıklı bereketiyle gelsin inşallah canım benim...

tedaviye rağmen düşüyorsa sağlıklı değildir bebek diyo bizim kromozomlarımızda normal eşimle bendeki pıhtılaşma dışında bi problem yok herşey normal yani pgtde neyi ayıklayacağımızı bilmiyoruz diyor keşke düşük materyaline genetik tarama yapılsaydı en azından sorunu bulur ona göre yönlendirirdik pgtyi dedi... bu durumda biz çaresiz kalıyoruz dedi fazla şans vermiyorum ama maddi olarak hazır olduğunuz zaman isterseniz deneriz dedi yada sağlıklıyı yakalayana kadar böyle düşük yapmaya devam edeceksin dedii

ayyy biraz uzun oldu galiba

eşim geldi daha yemek yiycez
bu saatte gidiyorum şimdi sonra görüşürüz inşlhhh arkadaşım hoşçakal
afiyet olsun canım tebrikler bu arada inşallah çok az kalmış yavrunu kucağına sağlıklı-sıhhatlice almaya darısı bizlere inşallah görüşmek üzere öptüm
slmm yavruşlarr nassınız bakımmmm size bakım didimm
aleyküm selam canım ayyy haallllaaa ağrım var yaaa bu nedir beeee birazdan kaynım gelecek kaynanamı götürüyor özgürüm artık inşallah

Son düzenleme:

hadi gözün aydınnn canım kocişinle başbaşa tadını çıkar

ayy bebemmm gıı ayaklarını sıcak tut adaçayı yada salepp iç quzu faydası oluyorr
anamm çok sevindimm kıs hadi gözün aydınnn ohh yarınn başbaşasınız

hadi gözün aydınnn canım kocişinle başbaşa tadını çıkar
sağol cnm benşm yaaaaa oyyy o kadar özlemiştimki kocişimi öperek uğurlamayı, öperek karşılamayı ayyyyy kocişim bana yeter bebiş düşünmücem bi müddet

ayy bebemmm gıı ayaklarını sıcak tut adaçayı yada salepp iç quzu faydası oluyorr
anamm çok sevindimm kıs hadi gözün aydınnn ohh yarınn başbaşasınız
evet canım sıcak tuttum daha iyiyimm şükür :87: sağol cnm yaaa kocişimle başbaşa olmak gibisi varmı beeeaaaa

naber kızlar bu saatte bii bakim dedim bensiz bırakmayım sizi özlersiniz filan didmdi ama kimse yok tabi bu saatte hoş sohbet muhabbetler edip çıkmıssınız görüşürüz herkes kendine iyi baksın :79::79::79:

çok teşekkürler cevaplamışsın ayrıntılı bir şekilde mesaj alınmıştır inanarak gidicem inşallah en azından bunu denicemçok şükür dileğine kavuştun darısı tüm bekleyenlere

ayyy haallllaaa ağrım var yaaa bu nedir beeee birazdan kaynım gelecek kaynanamı götürüyor özgürüm artık inşallah
hayret ya ne zor geçiriyosun sen böyle ooof off sen bi dr git bak ihmal etme bu bişeylerin belirtisi olabilir allah korusun bu sözümüde lütfen yabana atma...bildiğim çeşitli örnkler var ciddi sancılarla,ağrılarla geçen regl süresi ve ilk günden sonra devam eden ağrılar ciddi problemlerin habercisi demedi deme en kısa zamanda doktora git aaah yakın olcaktınki kolundan çeke çeke götürcektim
kaynana gidiyo demek gözün aydınallah kavuştursun desemmiki ımmmm şey neyse sustum

ilahi kamerim gencim gecenin bi vakti burayamı geldin çalışıyosun cmts akşamları temizliğin var e bunun kocası var anlarsın hanisen bunca işin içinde bize koş iii yaptım cicimm hep gel tamammı

kızlar ben geldim epeydir giremedim çünküm toceyle küsüştük bir süre konuşamdık o yüzden hiçbişeye elimi sürmedim.haa bu arada hediyemi yolladım cuma günü daha doğrusu arkadaştan rica ettim çünkğü okulda toplantı vardı yetişemem kargoıya diye.salı günü ulaşır demişler ama saf salak leyla kafa halimle not falan yazmayı unuttum oysaki yazacaktım.innşallah arkadaş adımı yazmıştır kargoya.yollarken kendi adresini yazmış umarım isme kendisininkini yazmamıştır.yazdıysada adı sinem.kurbanımın haberi olar olmazsa sorar öğrenir burdan.öpüyorum hepiciğinizi hoşçakalın umarım yarın uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…