canım her ay olmaz ama böyle arada bir çoğalır çoğalır bitmek bilmeyen ağrılarım oluverirhayret ya ne zor geçiriyosun sen böyleooof off sen bi dr git bak ihmal etme bu bişeylerin belirtisi olabilir allah korusun bu sözümüde lütfen yabana atma...bildiğim çeşitli örnkler var ciddi sancılarla,ağrılarla geçen regl süresi ve ilk günden sonra devam eden ağrılar ciddi problemlerin habercisi demedi deme en kısa zamanda doktora git aaah yakın olcaktınki kolundan çeke çeke götürcektim
kaynana gidiyo demek gözün aydınallah kavuştursun desemmiki ımmmm şey neyse sustum
ay tövbe de buda yakıştırdı rahim ağzı kanseride ne demek saçmalama yani tıkalı kanallar,çift rahim ,rahim içi iltihapları kronik enfeksiyon vs.gibi ciddi rahatsızlıklardan bahsettim aman senden uzak olsunda kaynanan bırak ne yaparsa yapsınlar sen başa sakince çalışmalara...bak diğer topikte okudum hanım tüp bebek yaptırmış olmamışve dondurulmuş tedavisi için gcanım her ay olmaz ama böyle arada bir çoğalır çoğalır bitmek bilmeyen ağrılarım oluverirayyyy beni korkuttun canımm yaaaa rahim ağzı kanserindenmi şüphelendin yani :18: destur bismillah inşallah diğer aya tabiii adet olmam inşşşş ama adet olursam doktora girmeyi denicem canm çok sağol aydınlattığın için öptümmm
heee kızzzz kaygana gitti öyle aniden gitmiş oldu iyikii küçük eltimmm ama yaşça bendennn çokkkk büyükkk olan eltim işe başlamışta küçücük 2 adet bebesi var akılsız eltim sıkıya gelemedi kendi bebelerine bakmaya tahammül edemedi işte kaygana bakacakmış bebelerehalbuki kaygana şeker hastası sitrese gelemez hatta bebelerede bakmaz , bakamaz başlarına iş aldılar hoşşşş benden ayırmış oldular kayganayı
hoşgeldin kamerim gencim iii sen nabersin cicimselam naparsınız kızlar
iyiym canım sen nasılsınay tövbe de buda yakıştırdı rahim ağzı kanseride ne demek saçmalama yani tıkalı kanallar,çift rahim ,rahim içi iltihapları kronik enfeksiyon vs.gibi ciddi rahatsızlıklardan bahsettim aman senden uzak olsunda kaynanan bırak ne yaparsa yapsınlar sen başa sakince çalışmalara...bak diğer topikte okudum hanım tüp bebek yaptırmış olmamışve dondurulmuş tedavisi için g
ün sayıyoduki kendiliğindne hamile kaldı hemde doktorlar doğal yolla asla olmaz dmeiş çalış çalış durmak yok yatmaya devam
hoşgeldin kamerim gencim iii sen nabersin cicim
geçmiş olsun nasıl hasta oldun yani münüşmü hasta yoksa sen gribal enfeksiyonamı tutuldunn..e yormuşsunda kendini zorun neydi sanki yavaş yavaş yap be canım ya görücülerinmi gelecekbende bi bakıp çıkım dedim ama kimsenin sesi çıkmıyor zaten hasta oldum başım ağrıyor:2::2::2::2:bide çok yoruldum temizlik yaptım belim ağrıyor oofff çıkıyım bari bende herkese iyiakşamllar arkadaşlar yarın sabah görüşürüz, öpüldünüz tatlı rüyalar görün emi.....
ii bende canım sağoliyiym canım sen nasılsın
kıs sana burdan bi uçarım varyaay nerde bizde o gün sayarken hamile kalmak püf rüya çalış çalış elde var koca bir 00000 benim arkadaşımın komşusuda 17 sene tedavi tüp bebek çok uğraşmışlar sonra olmıcak artık diye bırakmışlar her şeyi sonra kendikendine olmuş 17 yıl dile kolay bizde nerde millette olurda bende olmazmış gibi geliyor hep bu tür mucizeler
geçmiş olsun nasıl hasta oldun yani münüşmü hasta yoksa sen gribal enfeksiyonamı tutuldunn..e yormuşsunda kendini zorun neydi sanki yavaş yavaş yap be canım ya görücülerinmi gelecekneyse yat dinlen madem görüsz yarın ii gcler
ii bende canım sağol
kıs sana burdan bi uçarım varyaöle deme canım allahın gönlüne güç gidr allahın izniyle olacak de zamanı belli değil ama olacak inan iste yeterki hayat sürprizlerle mucizelerle dolu lütfen üzme kendini bizzim kısmetimizd eböylesi varmış üzülmek harap olmak karşı çıkmaktır haşa...hem düşünsene ne mutlu bizeki rabbim sınava ayık görüyo anlyorum seni banada arada isyan geliyo bunalımın en dibine giriyorum ama bu durum uzamasn olurmu sabır ve dua olucak inşallah
haydi inşallah bakalım dualaımız duysun yarabbim artık tuba akşam yegenlerim bizdeydi kocişim öyle güzel ilgileniyorkki kucağında uyudu minik bebek kıpırdamadan 2 saat oturdu valla rahatsız olacak diye çok seviyo çocukları. bugünde 2.5 yaşında öbür yiğenime oyunlarla nasıl balık yedirdi görsen kimbilir kendi çocuğuna neler yapar allahım herifim iyiyce yaşlanmadan bir çocuğu olsaydı en çok ta onu istiyom adam 40 yaşında ya daha ne kadar beklicek ooffffff
hmm geçmiş olsun dikkat et canım iş yaparken terlediysen pencere filanda açıksa şifayı bulmuşsundur ,nşalah uzun sürmezyk canım müşüşüm yeni bitti zaten 3 gün öncegidipte gelmeyesice. üşütmüşüm biraz :94::94::94::94: oturdum taylot içiyodum bi yandannda
ii gecelerarkadaşlarım ben çıktım kendinize iyi bakın allah rahatlık versin iyigeceler
hatalıyım yanlış zamanda aradımiyi geceler kızlarr ,
tuğbiş burdA BULDUM senii.. ya senle konuşurken esrada çıkmış ne seninle konuşmamdan ne de onla konuşmamdan bişey anladım..ona yazarken senin dediğini anlamadım senle konuşurkende ona yazamadımesra ya da ayıp olduu neyse telafi ederiz bi akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?