Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aşkolsun sende sorun yoktu benim beceriksizliğim iki işi bir arada yapadım bu bahane ile konuşmuk olduk işteee

kız ne yazdın da sildin alla sen :26:

estagfirullah canım ne beceriksiliğidikkatin dağılınca olur böyle şeyler..
hiç önemli bişey yazmamıştım ne o merakmı ettin
haydi kaçar ben

farkındayım offfff of allahım bizi daha ne kadar sınava tabi tutacak, bunların sonu hayırmı olacak, inşallah hayırlı olsun yarabbim sen bize hepimize yardım et günaydınnn arkadaşım

Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn akide şekerleriimmmm cicoşlarıımmm mis kokulularııımmmmmmm
yeni bir hafta hepinize hepimize hayırlı olsun herkesin işi rast gitsin bütün dilekleriniz kabul olsun
geçmişi okuyamadım masamda işlerim birikmiş onları toparlimmm

hepicinizi öperim kokulu kokuluuuu

bu arada nurcikiiimm seni rüyamda gördüm hayır olsun diyim anlatimmi anlatmimmi bilemedim
şimdi çıktım girerim yine öptüüümmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrr nasılsınız

benn hiçç iyii deilimm cüzdanımı kaybettim dün akşam içinde kimliğim ehiyetim örenci kimlik kartım kredi kartları ve doktorr numaraları cem beyin filen vardıı deli olacamm sabahaa kadar uyuyamadım arada daldım ondadaaa cüzdanımıı bulduğumuu gördümben şimdik 2 dk daa gideyim muhtarlıktan kayıp kagıdıı alayım geleyimmmmmmm nedirr bu başımaa gelenlerrrrrr

kurbanım cnmm hediyenii daha bugün eşim götürdüü kargoyaa verdii biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın ben birazdan gelirim öptüm sizi hadee byyyyyyy

günayyydınnnn canım yurdumun nadide çiçekleri,mis kokuluları, kocacıklarının bidenecikleri, hayırlı ve güzel haftalar diler herkesin yanacıklarından öperim be yaw günaydınn:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

amaninn geçmiş olsun canım çalınmadıysa şayet, inşallah insaflı,iyi niyetli birinin eline geçerde iade ederler canım:81::81::81::81:

günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inş.
fatoşcum geçmiş olsun inş. bulursun cüzdanını canım
ipek duru sizlerede günaydın
durucum tefriciyelerini okudum allah kabul etsin rabbim evlerimizin huzurunu kaçırmasın
bu gün pazartesi apartmanda karar aldık pazartesileri temizlik günü ben biraz evi temizliyip gelmeye calışıcam grş

yasemin için salavatı tefriciye

ipek........250
tarfil........250
kedersiz.....500 okudu
sevdanehri....250
bynkutluay.....200
s.tuğba........500
tosti.............250
esra............100
şifa............444

kalan...1700

kamer senin 200 tefriciyeyi okdum canım ...200 daha yaz bana

hayır olsun canımm anlat anlat merak ettim :96:

canım geçmiş olsunn...pazrda falanmı kaybettin nasıl oldu ...inşallah bulunur canım .

kolay gelsinnn tostim

kamercim kedersizim sizleride öpüyorumm

filiz (tarfil) için aytel kürsi(313)
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20 okudu
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
srp16............13

yasemin için salavatı tefriciye

ipek........250

tarfil........250
kedersiz.....500 okudu
sevdanehri....250
bynkutluay.....200
s.tuğba........500
tosti.............250 okudu
esra............100
şifa............444

kalan...1700

kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100 okudu
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
nazim.............100

kalan=...........1575

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…