- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hatalıyım yanlış zamanda aradım
..........................................................................................
aşkolsun sende sorun yoktu benim beceriksizliğim iki işi bir arada yapadımbu bahane ile konuşmuk olduk işteee
kız ne yazdın da sildin alla sen :26:
aah ahh sus lütfen üzme beni dokunma yarama ne yapalım canım eimizden ne yazıkki bişey gelmiyor sabredelim umulmadık bi anda rabbbim müjdelesin bize...
inşallah eşin iş yeri açarsa biraz dikkati dağlır buda moralli olmasın sağlar dinç kafayla belki herşey başka olabilir..bu arada bişi diyimmi çok dikkate alma diyeceğimi ama bil istedim eşin iş yerini çok kolay açamayabilir yani biraz sıkışıp zorlanablirsiniz
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrr nasılsınız
benn hiçç iyii deilimm cüzdanımı kaybettim dün akşam içinde kimliğim ehiyetim örenci kimlik kartım kredi kartları ve doktorr numaraları cem beyin filen vardıı deli olacamm sabahaa kadar uyuyamadım arada daldım ondadaaa cüzdanımıı bulduğumuu gördümben şimdik 2 dk daa gideyim muhtarlıktan kayıp kagıdıı alayım geleyimmmmmmm nedirr bu başımaa gelenlerrrrrr
kurbanım cnmm hediyenii daha bugün eşim götürdüü kargoyaa verdii biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın ben birazdan gelirim öptüm sizi hadee byyyyyyy
kamercim kedersizim sizleride öpüyorumm
filiz (tarfil) için aytel kürsi(313)
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
srp16............13
yasemin için salavatı tefriciye
ipek........250
tarfil........250
kedersiz.....500 okudu
sevdanehri....250
bynkutluay.....200
s.tuğba........500
tosti.............250
esra............100
şifa............444
kalan...1700
kamer senin 200 tefriciyeyi okdum canım ...200 daha yaz bana
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn akide şekerleriimmmm cicoşlarıımmm mis kokulularııımmmmmmm
yeni bir hafta hepinize hepimize hayırlı olsun herkesin işi rast gitsin bütün dilekleriniz kabul olsun
geçmişi okuyamadım masamda işlerim birikmiş onları toparlimmm
hepicinizi öperim kokulu kokuluuuu
bu arada nurcikiiimm seni rüyamda gördüm hayır olsun diyim anlatimmi anlatmimmi bilemedim
şimdi çıktım girerim yine öptüüümmmmmmmmmmm
canım geçmiş olsunn...pazrda falanmı kaybettin nasıl oldu ...inşallah bulunur canım .günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrr nasılsınız
benn hiçç iyii deilimm cüzdanımı kaybettim dün akşam içinde kimliğim ehiyetim örenci kimlik kartım kredi kartları ve doktorr numaraları cem beyin filen vardıı deli olacamm sabahaa kadar uyuyamadım arada daldım ondadaaa cüzdanımıı bulduğumuu gördümben şimdik 2 dk daa gideyim muhtarlıktan kayıp kagıdıı alayım geleyimmmmmmm nedirr bu başımaa gelenlerrrrrr
kurbanım cnmm hediyenii daha bugün eşim götürdüü kargoyaa verdii biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın ben birazdan gelirim öptüm sizi hadee byyyyyyy
kolay gelsinnn tostimgünaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inş.
fatoşcum geçmiş olsun inş. bulursun cüzdanını canım
ipek duru sizlerede günaydın
durucum tefriciyelerini okudum allah kabul etsin rabbim evlerimizin huzurunu kaçırmasın
bu gün pazartesi apartmanda karar aldık pazartesileri temizlik günü ben biraz evi temizliyip gelmeye calışıcam grş
kamercim kedersizim sizleride öpüyorumm
günaydın canım ..günaydın hayırlı haftalar
kamer geçmiş olsunn hastaymışsın nasılsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?