Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz düştüm kalandan 200 ama listeden düşmedim 200 eklenecektiya öylece bıraktım bende okuyorum hala biraz biriksin onuda düşerim

200 daha ekle kamercimm ..toplam 400 okumuş olacam

kanki bugün çok uslusun hiç sesin çıkmıyoo:93:
hediyelerinimi bekliyorsunn
benim hediyeler büyük ihtimal bugün elinde olur ..kurbanımın bugün morali bozuk umarım hediyerlimi görünce birazda olsa mutlu olur

sabah biraz canım sıkıldı açılırım birazdan ....senin kurbanın kimki morali neden bozukmuş

önemli bi şey değil canım işyeri işte oluyo aksilikler
sen nasılsın bakalım aşureni beğendilermi
aman bende bişey oldu sandımm ..boşver gitsinn aksilikler bitmez hiç bşr zaman ..
aşuremi beğendiler canım yanlız o kadar su katmama rağmen katı oldu biraz .ama güzel oldu yinede

Herkese günaydınlar iyi bir hafta diliyorum

Fatoş inşallah cüzdanını bulursun
durucum hayrolsun rüyan anlat bakalım merak ettik

aman bende bişey oldu sandımm ..boşver gitsinn aksilikler bitmez hiç bşr zaman ..
aşuremi beğendiler canım yanlız o kadar su katmama rağmen katı oldu biraz .ama güzel oldu yinede

aşure öyle oluyo canım ilk yaptıpğında suyu normal oluyo sonra buğdaylar fasulyeler
suyunu çektikçe katılaşıyo ellerine sağlık allah kabul etsin

Aşuremi beğendiler canım yanlız o kadar su katmama rağmen katı oldu biraz .ama güzel oldu yinede

ya aşure yapmak çok basitmiş Korktuğum gibi değilmiş sadece önden malzemeler hazırlanması var işte okadar

Herkese günaydınlar iyi bir hafta diliyorum

Fatoş inşallah cüzdanını bulursun
durucum hayrolsun rüyan anlat bakalım merak ettik
günaydın canım ...durunun rüyasını merak ettim çok :44:
dün akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşiminn aksiliği tuttu

aşure öyle oluyo canım ilk yaptıpğında suyu normal oluyo sonra buğdaylar fasulyeler
suyunu çektikçe katılaşıyo ellerine sağlık allah kabul etsin
sağol canımm

günaydın canım ...durunun rüyasını merak ettim çok :44:
dün akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşiminn aksiliği tuttu

sağol canımm
arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…