kamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100 okudu
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
nazim.............100
kalan=...........1575
200 daha ekle kamercimm ..toplam 400 okumuş olacamkamer için salavat ı tefriciye
bynkutluay.....200
s.tuğba.........500
iipek.............210 okudu
kedersiz........200
tarfil.............200 okudu
damla............100 okudu
kamer............745 okudu
sevdanehri......100
şifaa..............314
nazim.............100
kalan=...........1575
tamam canım sen bilirsin .. bugün aldıklarımı bitiriim benkedersiz düştüm kalandan 200 ama listeden düşmedim 200 eklenecektiya öylece bıraktım bende okuyorum hala biraz biriksin onuda düşerim
tamam canım sen bilirsin .. bugün aldıklarımı bitiriim ben
kanki bugün çok uslusun hiç sesin çıkmıyoo:93:
hediyelerinimi bekliyorsunn
benim hediyeler büyük ihtimal bugün elinde olur ..kurbanımın bugün morali bozuk umarım hediyerlimi görünce birazda olsa mutlu olur
hayırdır canım n'oldu ?sabah biraz canım sıkıldı açılırım birazdan ....senin kurbanın kimki morali neden bozukmuş
hayırdır canım n'oldu ?
benim kurbanımı hedyelerini alınca öğrenirsiniz artık kim olduğunu
sabah biraz canım sıkıldı açılırım birazdan ....senin kurbanın kimki morali neden bozukmuş
ne oldu canım her şey yolundadır inşallaah bebişin nasıl iyimisiniz
aman bende bişey oldu sandımm ..boşver gitsinn aksilikler bitmez hiç bşr zaman ..önemli bi şey değil canım işyeri işte oluyo aksilikler
sen nasılsın bakalım aşureni beğendilermi
aman bende bişey oldu sandımm ..boşver gitsinn aksilikler bitmez hiç bşr zaman ..
aşuremi beğendiler canım yanlız o kadar su katmama rağmen katı oldu biraz .ama güzel oldu yinede
aman bende bişey oldu sandımm ..boşver gitsinn aksilikler bitmez hiç bşr zaman ..
Aşuremi beğendiler canım yanlız o kadar su katmama rağmen katı oldu biraz .ama güzel oldu yinede
Herkese günaydınlar iyi bir hafta diliyorum
Fatoş inşallah cüzdanını bulursun
durucum hayrolsun rüyan anlat bakalım merak ettik
günaydın canım ...durunun rüyasını merak ettim çok :44:Herkese günaydınlar iyi bir hafta diliyorum
Fatoş inşallah cüzdanını bulursun
durucum hayrolsun rüyan anlat bakalım merak ettik
sağol canımmaşure öyle oluyo canım ilk yaptıpğında suyu normal oluyo sonra buğdaylar fasulyeler
suyunu çektikçe katılaşıyo ellerine sağlık allah kabul etsin
ya aşure yapmak çok basitmişKorktuğum gibi değilmiş sadece önden malzemeler hazırlanması var işte okadar
bende ilk defa yaptımm ve düşündüğüm gibi zor değildi .yaptım hemen hemde sobanın üstündeya aşure yapmak çok basitmişKorktuğum gibi değilmiş sadece önden malzemeler hazırlanması var işte okadar
arkadaşlarım aşurelerinizi alllah kabul etsin ellerinize sağlık,eminim çok güzel olmuştur bende şu rüyı merak ettim anlat hadi duruuu patron geldi offffff:44::44::44:günaydın canım ...durunun rüyasını merak ettim çok :44:
dün akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşiminn aksiliği tuttu
sağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?