oyyy farfara farfara ateşde düştü şalvaraa ağzım dilim kudurduuu kız yalvara yalvaraaşk olsun sevom şimdi sanla alemde içimdeki feriştahı çıkartma dışarı
bunlar cok yiyorlarmış bende 5 kılo pirinç aldım bardakla ölçtüm 23 bardak ayarladım su bardagıyla eksik olmasın fazla olsun dedim cok mu
canım benim ya geçmiş olsun inşalahh bulursun tatlımmgünaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrr nasılsınız
benn hiçç iyii deilimm cüzdanımı kaybettim dün akşam içinde kimliğim ehiyetim örenci kimlik kartım kredi kartları ve doktorr numaraları cem beyin filen vardıı deli olacamm sabahaa kadar uyuyamadım arada daldım ondadaaa cüzdanımıı bulduğumuu gördümben şimdik 2 dk daa gideyim muhtarlıktan kayıp kagıdıı alayım geleyimmmmmmm nedirr bu başımaa gelenlerrrrrr
kurbanım cnmm hediyenii daha bugün eşim götürdüü kargoyaa verdii biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın ben birazdan gelirim öptüm sizi hadee byyyyyyy
bende okudum şekerr tee ne zaman okudum didim emme görmemişsin quuzmmfiliz (tarfil) için aytel kürsi(313)
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde
ipek...........30
sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20 okudu
bynkutluay.....30
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
srp16............13
geçmiş olsun datlum dikkat et kendinearkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiyim bugün, biraz üşütmüşüm ama toparlandım bugün
aaa oo kurban fatoşmu yoksammmkanki bugün çok uslusun hiç sesin çıkmıyoo:93:
hediyelerinimi bekliyorsunn
benim hediyeler büyük ihtimal bugün elinde olur ..kurbanımın bugün morali bozuk umarım hediyerlimi görünce birazda olsa mutlu olur
aplamm bende ilk zamanlarda öle kötü kötü rüyalar görüyordum psikolojik birazda herhal bişey olacak korkusu bak şimdi çok şükür bebğim sağlıkla büyüyo gün sayıyoruzne bileyim canım ya sizide sıkıyorum farkındayım kusura bakmayın
.. yarın eşimin çok önemli bi duruşması var ,bebeğin kontrolü yaklaştı üstüne rüyalar huzursuz etti beni
aplamm kurban olduğum o güsel yuvana inşalah huzur mutluluk versin ve hiç gitmesin her evde oluyor apla huzursuzluklar can sıkıyor kurban olduğum yardımcınız olsunayyyy içinizi kararttım çıkım ben
anaaamm tühh gerimi geliyorr ay canım yaaazaten annemde hep derki bana kızım sende iltihap mı var bu yüzdenmi çok sancın oluyor diye hatırlatır bana :18: canım yaaaa sorma sevincim kursağımda kaldıkaygana ben köyüme gidicem diye tutturmuş kaynımda köyde ne işin var demiş haliyle maden bebelere bakmıyon abimlere götüreyim demiş malesef cumartesi günü tekrar geliyor kaygana :84: :84: :84: :84: :84: :84:
benim hediye gelmedii halakızlar ben artık kırmızı donumu doğumdan sonra giyerim ne olur ne olmaz
kedersizim teşekkür ederim sana da zahmet verdim hakkını helal et
kızlar hazır kalabalıkken bişey sorem size eşimin okulunda adetmiş yeni gelen öğretmen yemek veriyor çarşamba yemek verecek eşim 30 kişilik bende pilavıyla tatlısını yapıcam kaç bardak pirinç yada kaç kılo pirinç yeter sizce
oyyy farfara farfara ateşde düştü şalvaraa ağzım dilim kudurduuu kız yalvara yalvara
abowww kıtlıktanmı çıkmışlarrrbunlar cok yiyorlarmış bende 5 kılo pirinç aldım bardakla ölçtüm 23 bardak ayarladım su bardagıyla eksik olmasın fazla olsun dedim cok mu
slm hatunlarr nassınız bakımm
yaff bişi sorcamm ben kimin kubanıysamm hediyeyi hangi adrese göndermiş söyleyebilirmi 4 numaramı 6 jnumaramı
kedersizim teşekkür ederim sana da zahmet verdim hakkını helal et
kızlar hazır kalabalıkken bişey sorem size eşimin okulunda adetmiş yeni gelen öğretmen yemek veriyor çarşamba yemek verecek eşim 30 kişilik bende pilavıyla tatlısını yapıcam kaç bardak pirinç yada kaç kılo pirinç yeter sizce
rica ederim canım ne demek seve seve yaptım ben..güle güle kullan hediyelerinim,minakında kesesine bereket
canım kilo olarakk değilde çay bardağı ile 30 ölçü yap herkese tam yetecek şeklinde çıkar
aşk olsun sevom şimdi sanla alemde içimdeki feriştahı çıkartma dışarı
hoşgeldin canım nasılsın
abowww kıtlıktanmı çıkmışlarrr23 su bardağı yeter canımm kalınca ziyan olacak
aslında bizim için yaptığım zaman fincanla yapıyorum ölçüyü tam çıkıyorr ..birebir olmasın gıı biri ikinciyi yemek istese yok diyecekama ölçü olayını beğendim bilmiyodum kişibaşı bardak olayını :81:
ahh ahh onu çıkartmaya çalışıyom zatii
hoşbuldum aplacımm çok şükür iyiyim kocişi gönderdim tezmizlik yaptım daldım buraya
sen nasılsınn bebeiş nasıl
1 su bardağımıısaol melikecim bebek işinide saldım çayıra mevlam kayıra takmıyom artıkın gelirse gelir
kızlar bende eşimle kendime 1 su bardagı yaparım hep yeter
bende iyiyim canım sabah biraz evhamlıydım şimdi daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?