Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim ya geçmiş olsun inşalahh bulursun tatlımm
bende okudum şekerr tee ne zaman okudum didim emme görmemişsin quuzmm
arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim iyiyim bugün, biraz üşütmüşüm ama toparlandım bugün
geçmiş olsun datlum dikkat et kendine
aaa oo kurban fatoşmu yoksammm
ne bileyim canım ya sizide sıkıyorum farkındayım kusura bakmayın
.. yarın eşimin çok önemli bi duruşması var ,bebeğin kontrolü yaklaştı üstüne rüyalar huzursuz etti beni
aplamm bende ilk zamanlarda öle kötü kötü rüyalar görüyordum psikolojik birazda herhal bişey olacak korkusu bak şimdi çok şükür bebğim sağlıkla büyüyo gün sayıyoruz
ayyyy içinizi kararttım çıkım ben
aplamm kurban olduğum o güsel yuvana inşalah huzur mutluluk versin ve hiç gitmesin her evde oluyor apla huzursuzluklar can sıkıyor kurban olduğum yardımcınız olsun
anaaamm tühh gerimi geliyorr ay canım yaaa
kızlar ben artık kırmızı donumu doğumdan sonra giyerim ne olur ne olmaz
benim hediye gelmedii hala((((((((

canım evin çok güsel hediyelerin de pazpasında çok güsell güle güle kullan inşalahh o güğzel yuvana Rabbim birde evladını nasib erder

filiz (tarfil) için aytel kürsi(313)
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30

sevdanehri...30
kedersiz.......30
1982kamer.....20 okudu
bynkutluay.....30 okudu
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
srp16............13

slm hatunlarr nassınız bakımm
yaff bişi sorcamm ben kimin kubanıysamm hediyeyi hangi adrese göndermiş söyleyebilirmi 4 numaramı 6 jnumaramı

rica ederim canım ne demek seve seve yaptım ben..güle güle kullan hediyelerinim,minakında kesesine bereket

canım kilo olarakk değilde çay bardağı ile 30 ölçü yap herkese tam yetecek şeklinde çıkar

birebir olmasın gıı biri ikinciyi yemek istese yok diyecek ama ölçü olayını beğendim bilmiyodum kişibaşı bardak olayını :81:

aşk olsun sevom şimdi sanla alemde içimdeki feriştahı çıkartma dışarı

ahh ahh onu çıkartmaya çalışıyom zatii

abowww kıtlıktanmı çıkmışlarrr 23 su bardağı yeter canımm kalınca ziyan olacak

eşime dedim kalanı getirirsin adam bası 300 gr da et yaptırıyor eşim kasapla konuşmuş pişirip verecek
aman kedersizim öğretmen camiasını biliyorsun cok lafcılar fazla olsun az olmasın

birebir olmasın gıı biri ikinciyi yemek istese yok diyecek ama ölçü olayını beğendim bilmiyodum kişibaşı bardak olayını :81:

ahh ahh onu çıkartmaya çalışıyom zatii
aslında bizim için yaptığım zaman fincanla yapıyorum ölçüyü tam çıkıyorr ..

filiz (tarfil) için aytel kürsi(313)
RABBİM sen arkadaşımızın murdanı ver hayırlı bir şekilde

ipek...........30 okudu

sevdanehri...30
kedersiz.......30 okudu
1982kamer.....20 okudu
bynkutluay.....30 okudu
damla...........30
s.tuğba........50
tosti.............50 okudu
duru............30 okudu
srp16............13

saol melikecim bebek işinide saldım çayıra mevlam kayıra takmıyom artıkın gelirse gelir
kızlar bende eşimle kendime 1 su bardagı yaparım hep yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…