Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duruuu ne diyosunn yaaa böyle hemen kestirip atıyormusunnn hade kendini ,eşini yuvanı düşünmüyorsun Egecik ne olacakk

güle güle kullan canım hediyeni çok şık mış donunda pek güzell

tostinin kendi elleriyle yaptığıı şirinmi şirin paspası

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ooo çok güzel görünüyor iyi günlerde kullan

sağlık huzurla bİRlikte mutlu günlerde oturun bebişler koştursun içind einşallah

slm hatunlarr nassınız bakımm
yaff bişi sorcamm ben kimin kubanıysamm hediyeyi hangi adrese göndermiş söyleyebilirmi 4 numaramı 6 jnumaramı
gelir gelir sabırsızlanma kapında bir çuval hediyeyi görünce noel babamı geldi deme sakın

saol melikecim bebek işinide saldım çayıra mevlam kayıra takmıyom artıkın gelirse gelir
kızlar bende eşimle kendime 1 su bardagı yaparım hep yeter
hayırlısı olsun canım benim inşalahh
bende 1 su bardağı yaparım 2 gün yeriz
hoşgeldin gardaş nasılsınn
hoşbuldumm datlumm çok şükür iyiym sen nasılsın
hoşgeldin melikeee

bu tuğbişte geçmişten çıkamadı heee
hoşbuldumm quzummm

ayy ne güsel olarr gıı bayılırım hedaye almayaa noel baba bu sene bana çalışsınnn

kedersizim aynı hesaba gelyor ikimize 1 su bardagı yani toplam 1 bardak
tugbacım tsk ederim canım benım

terfil duru ve kamer ayetleriniz trarafımca okunup yönünüze duğru üflenerek gönderilmiştir allah kabul etsin
nabersiniz hanımlar herkes iyi görünüyor aman maşallah
ben az keyifsizim kusura bakmayın pek kalamıcam azıcık erzulümün iğrenç havasını yürüyerek soluyayım belki iyi gelir müsadenizle evime döndüğümde gelirim öpüyorum sizleri

ay az daha unuturyordum bunuyorum galiba ya
kızlar burda kuran kursu hocası bana dediki tefriciyenin etkisi b
yük ama dedi yasininki ondanda büyük dedi sizlerle paylaşmak istedim mübinlerle birlikte okumak lazım yani 7 yasin ve her yas,ndeki mübinlerde durup 7 defa mübin duasını okuyup yasine kaldığınız yerden devam ediceksiniz bunu 7 yasinde 7 defa yapıcaksınız biliyorum çok karışık anlattım buda ruh halimin yansıması hoş görün karışığım doluyum

datlımm hayırıdr quzum kıs kurban olurum geldine gell silkelenn bi yürü bakem açılırsın quzum yapabileceğim bişi varsaa dii kıss
otur oturduğun yerde hediyen gelirse geri gider

oturamm o zmaannn gıı

noliiiyyyy

ayy ne güsel olarr gıı bayılırım hedaye almayaa noel baba bu sene bana çalışsınnn
he valla bend ebayılırıum HEDİYE almaya tabi vermeyede bayılırım çok zevkli oluyo onu hazırlama sırasındaki tatlı heyecan varya anlatılmaz gerçekten

koşmumm oturmaya çağırdııı kıslarr benii gitsem mi aceppp yafff ya kargo gelirde evde bulamazsa
yok yok gitme sakın hediyelerden olursu nbak bi çuval hee ona göre iyi düşün..yada sen kapıya komşunun kapı numarasını yaz kargom şu nolu daireye gelsin de garantiye al işni neme lazım

hoşgeldin ve güle güle tubiş

canım hayırdırr ne oldu sana diye soracam ama ne olduğunu biliyorumm galiba şuanda neler hisetiğinide ..çık gez bakalımm erzulümün havasında soluu derin derin nefes all sıkıntını dışarda bırakıp evine gell hade quzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…