yav sizde hem neti kapatıcaz deyip bide pc yi yeniliyonuz bacıcım anlamadım ne iştir beaabu arada biz pcyi sattıkk yenisini aldıkk ama biraz eskisi olduuu 200 mlyn kar yaptıkk oğluşun alışverini yapcazz çarşamba günü inşalahh kısmetsee kalanları alacaz
canım benim sağol ne yapasın bana hayırlı bir evlat dilede etrafımdaki kötü niyetli insanlar artık elini üstümden çekip beni rahat bıraksınlar dileyeceksen bun udile bana sabır dile uğraşanlara hidayet dile neyse kimseyi şişirmeden çıkayımdatlımm hayırıdr quzum kıs kurban olurum geldine gell silkelenn bi yürü bakem açılırsın quzum yapabileceğim bişi varsaa dii kıss
kıss sen kendini çuvala koyup bana kargolasanaa ne gösell olarr wallaa seni vermemm kocanaa bidanoliiiyyyy
he valla bend ebayılırıum HEDİYE almaya tabi vermeyede bayılırım çok zevkli oluyo onu hazırlama sırasındaki tatlı heyecan varya anlatılmaz gerçekten
yok yok gitme sakın hediyelerden olursu nbak bi çuval hee ona göre iyi düşün..yada sen kapıya komşunun kapı numarasını yaz kargom şu nolu daireye gelsin de garantiye al işni neme lazım
yav sizde hem neti kapatıcaz deyip bide pc yi yeniliyonuz bacıcım anlamadım ne iştir beaa
oh oh ciciler alınacak demek ne güzel
canım benim sağol ne yapasın bana hayırlı bir evlat dilede etrafımdaki kötü niyetli insanlar artık elini üstümden çekip beni rahat bıraksınlar dileyeceksen bun udile bana sabır dile uğraşanlara hidayet dile neyse kimseyi şişirmeden çıkayım
inşalah vermişsindirr quuzukılo vermek isteyen hatunlar makarna ve pirinci cok tüketmeyın
yarın sababh tartılıcam 1 hafta olmuş olacak spora ve diyete başlayalı bakalım verebildim mi
yav sizde hem neti kapatıcaz deyip bide pc yi yeniliyonuz bacıcım anlamadım ne iştir beaa
oh oh ciciler alınacak demek ne güzel
canım benim sağol ne yapasın bana hayırlı bir evlat dilede etrafımdaki kötü niyetli insanlar artık elini üstümden çekip beni rahat bıraksınlar dileyeceksen bun udile bana sabır dile uğraşanlara hidayet dile neyse kimseyi şişirmeden çıkayım
güzelmi ufum kapandı bu şehirde ama ne yapayım başka biyer yokki seçeneğimde yok aslında bi fikrim geldide bakayım eşim okeylerse arabayı getirip bıraksa bana bende palandöken dağınaa çıksam sosn ses müzikle haykıra haykıra ağlayığp içimi döksem deşarj olup dönsem ama vermezki herif ehliyet yok sürmeyi bilsen nolcek dimi yatugbişim sıkma canını gez erzurumu güzel şehri bizim yerimizede gez acılırsın
hoşgeldin ve güle güle tubiş
canım hayırdırr ne oldu sana diye soracam ama ne olduğunu biliyorumm galibaşuanda neler hisetiğinide ..çık gez bakalımm erzulümün havasında soluu derin derin nefes all sıkıntını dışarda bırakıp evine gell hade quzumm
kolo vermek isteyenler makarna princi yiyebilir hemd eyatmadan önce evet evet yatmadan önce onları bi güzel yiicek sonra herfi herif haydi bebek yapmak için çalışalım dicek bilmemkaç bin kaloriyle o yedikleirni yakacak böylece o yiyeceklerden mahrum kalmayacak kiii buda sevoya mahsus dimi amakılo vermek isteyen hatunlar makarna ve pirinci cok tüketmeyın
yarın sababh tartılıcam 1 hafta olmuş olacak spora ve diyete başlayalı bakalım verebildim mi
güle güle canımm görüşürüzzkızlar banada müsade öpüyorum hepinizi kurbanımında hediyeleri bu gün elinde olur sanırım akşam bakarım yıne grş
he walla demii yaa herşeyin yanında güsell oluyorr ayy yapsam mı acepp ama yeni bitii yanına ne yapsammyaaa tuğbişimmm toparlan en kısa zamanda lütfdennnsen çık bir hava al dediğin gibii
evet kızlar biz pilavı iyi tüketiyuos napalım en kolay yemek yanınada herşey gidiyoben hem yiyecem hem kilo vercem olmazmı
kendimimi çuvallıyım sana zönk benim kocam ne olsun ona bu dünyada bensizlik banada onsuzluk harammm bırakmam tosunumu beeenkıss sen kendini çuvala koyup bana kargolasanaa ne gösell olarr wallaa seni vermemm kocanaa bida
evet datlımm ben o heyecanı ilk defa yaşadım kargolama heyecanını hiç kimseye postayla bişi gönddermemiştim ilk oldu son olmucakk emmee
güle güle canımmkendimimi çuvallıyım sana zönk benim kocam ne olsun ona bu dünyada bensizlik banada onsuzluk harammm bırakmam tosunumu beeenhmm demek o heyecanı ilkkez yaşadın ve son olmıcak hmmm iyiyimiş tabi tabi zevkli işler bunlar karşındaki insanın mutlu olduğunu görmek güzel bişey neyse çıkıyorum hoşçakalın sizleri seviyorum
kendimimi çuvallıyım sana zönk benim kocam ne olsun ona bu dünyada bensizlik banada onsuzluk harammm bırakmam tosunumu beeenhmm demek o heyecanı ilkkez yaşadın ve son olmıcak hmmm iyiyimiş tabi tabi zevkli işler bunlar karşındaki insanın mutlu olduğunu görmek güzel bişey neyse çıkıyorum hoşçakalın sizleri seviyorum
güzelmi ufum kapandı bu şehirde ama ne yapayım başka biyer yokki seçeneğimde yok aslında bi fikrim geldide bakayım eşim okeylerse arabayı getirip bıraksa bana bende palandöken dağınaa çıksam sosn ses müzikle haykıra haykıra ağlayığp içimi döksem deşarj olup dönsem ama vermezki herif ehliyet yok sürmeyi bilsen nolcek dimi yaöyle ihtiyacım varki ya
kolo vermek isteyenler makarna princi yiyebilir hemd eyatmadan önce evet evet yatmadan önce onları bi güzel yiicek sonra herfi herif haydi bebek yapmak için çalışalım dicek bilmemkaç bin kaloriyle o yedikleirni yakacak böylece o yiyeceklerden mahrum kalmayacak kiii buda sevoya mahsus dimi ama
minnak oşgeldin beaa ...hediyelerini almış senin kurbann ...senin hediyeler geldimiselamlar tonki poniler nabersiniz. tubicik ne o annem psikoya bağlamışsın hayır olsun fazla dağıtma toplarken bi parçan eksik kalsa naparız mazallah.
saol canım allah razı olsun seninde muradını en kısa zamanda gerçekleştirsin inşallahterfil duru ve kamer ayetleriniz trarafımca okunup yönünüze duğru üflenerek gönderilmiştir allah kabul etsin
nabersiniz hanımlar herkes iyi görünüyor aman maşallah
ben az keyifsizim kusura bakmayın pek kalamıcam azıcık erzulümün iğrenç havasını yürüyerek soluyayım belki iyi gelir müsadenizle evime döndüğümde gelirim öpüyorum sizleri
ay az daha unuturyordum bunuyorum galiba ya
kızlar burda kuran kursu hocası bana dediki tefriciyenin etkisi b
yük ama dedi yasininki ondanda büyük dedi sizlerle paylaşmak istedim mübinlerle birlikte okumak lazım yani 7 yasin ve her yas,ndeki mübinlerde durup 7 defa mübin duasını okuyup yasine kaldığınız yerden devam ediceksiniz bunu 7 yasinde 7 defa yapıcaksınız biliyorum çok karışık anlattım buda ruh halimin yansıması hoş görün karışığım doluyum
selamlar tonki poniler nabersiniz. tubicik ne o annem psikoya bağlamışsın hayır olsun fazla dağıtma toplarken bi parçan eksik kalsa naparız mazallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?