selamlar tonki poniler nabersiniz. tubicik ne o annem psikoya bağlamışsın hayır olsun fazla dağıtma toplarken bi parçan eksik kalsa naparız mazallah.
minnak oşgeldin beaa ...hediyelerini almış senin kurbann ...senin hediyeler geldimi
iyi diyeyim iyi olayımm cancazım ..hediyen beğenilmeyecek gibi deil canım çok güzell tostide çok beğendi .kesene berekethoşbulduk ballıçem nassın bakim..yok annem daha gelmedi eee ne zaman gitmiş benimki gösterdimi peki fotosunu ayh beğenmişmi acep bişe dedi mi
hoşgeldin canım nasılsınn ..baya olduu yoktun neler yapıyorsn nasıl gidiyo varmı bir gelişmeherkeze selam nasılsınız?
iyilik güzellik senden naber
minnak hoşgeldin canım hediye zevkin güzelmiş beğendim kesene bereket
hoşbulduk elma şekerim ayh teşkür ederim cicim az bişe zevkliyim işte
tuğbişimm güle güleee
hoşbuşldum cicoşhoşgeldinn datlummmm
güle güleeçok öptümm kaçtımmmmmmm 3-2-1
herkeze selam nasılsınız?
iyi diyeyim iyi olayımm cancazım ..hediyen beğenilmeyecek gibi deil canım çok güzell tostide çok beğendi .kesene bereket
eee ben ve benim gibi kaçıranlar nasıl görecekkkk :84:evet kızlarr tostimiz işte bu
tühh tühh neler kaçırmışım :84:neyse ben ekleyeyim
msnde gösteririm sana ağlamaeee ben ve benim gibi kaçıranlar nasıl görecekkkk :84:
oooooo toplam 5 parça haaaaaana resmi koyduk sevda ipek kayboldular hemen silme bari kedersizim 5 dk dursun hediye olarakta 4 parça sofra takımı yağlık sirkelik tuzlu karabiberlikten oluşuyor
birde kırmızı dantel tanga zayıflayınca giyerim artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?