- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ooo gözün aydın canım bende kayseri deyimsağol canım iyiyim ablam geldi hafta sonu kayseriden yanımda şimdi daha iyiyim 6.gün canım cuma test günü allahım sen hayırlısını ver yarabbim cümlemizin yüzünü güldür inşallah
bir yandan mutfağa ışık hızıyla gidiş geliş yapıyorum süüülemesi ayıp hünkar beğendi yapıcam tabi burdan kalkabilirsem
ooo gözün aydın canım bende kayseri deyim inşallah mübarek günün ayrıca yüzü suyu hürmetine müjdeyle geleceksin canım inşşşş
hünkar beğendi dur netten bakayım nbasıl bişeymiş
hımmmmm afiyet olsunnbir yandan mutfağa ışık hızıyla gidiş geliş yapıyorum süüülemesi ayıp hünkar beğendi yapıcam tabi burdan kalkabilirsem
hoşgeldin canım nasılsınn ..baya olduu yoktun neler yapıyorsn nasıl gidiyo varmı bir gelişme
de get netten bakacakmış aplana sorsana şaşkın alla alla sanala el açıyosun nazik alinin yoğurtsuz olanı.patlıcanı beşamelle kavuruyorsun bide kaşar ekliyorsun
bende daha önce hiç yapmadım bu yemeğiisüper bi şey
de get netten bakacakmış aplana sorsana şaşkın alla alla sanala el açıyosun nazik alinin yoğurtsuz olanı.patlıcanı beşamelle kavuruyorsun bide kaşar ekliyorsun
aa hoşgeldin tuyaneda uzun zamandır yoktun
hakkında hayırlısı canım yumurta takibimi yoksa aşılama veya tüpbebekmi?iyiyim ablacım napıyim yok canım bi gelişme tekrardan tedaviye başladım.adetin 5.günü iğneye başlıcam bakalım hayırlısı olur inşallah...
ölee vallaaa bende şans olsaydı anam beni oğlan doğururduay canım ya kabus geri dönüyo desene
ben beşamel sosunu sevmedim bi kere makarnada denedim hoşuma gitmedi yada ben yapamadım
evet canım aynen yaaaaşimdi bende kargoyu aradım teslim edilmiş kargo ama bir adam teslim almışş
şifaam sevincin kursağında kaldıı
gözün aydın güle güle kullan görmüştüm resimleri hepsi ayrı harikaydıhediyelerim geldiiiiii
hakkında hayırlısı canım yumurta takibimi yoksa aşılama veya tüpbebekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?