tosticiğim güle güle kullan çok beğendim ben melikeninde kesesine bereket
bunda beşamel patlıcana karışıyo ya güzel oluyo canım
hee ya sorma canım ama gelecek bizeşifacımmm sevincin kursağın kaldı deseneinşallah size gelmektende vazgeçerr ne diyim:96:
yumurta takibi ablacım eşim çok ümitli iki ay içinde olacak hemde kız değip duruyo bakalım çoğunlukla dedikleri çıkıyo ama bakalım hayırlısı olur inşallah...
inşallah canım Allah gönlünüze göre versinnyumurta takibi ablacım eşim çok ümitli iki ay içinde olacak hemde kız değip duruyo bakalım çoğunlukla dedikleri çıkıyo ama bakalım hayırlısı olur inşallah...
sen ve yemek yapmakkkşunu güzelce tarif edin bakimmm evde kavanozla patlıcan almıştım közlenmiş patlıcan onu bekletip duruyom yapim barii..üzerine et değilde köfte koysak olmazmı bua kşam o varda
şunu güzelce tarif edin bakimmm evde kavanozla patlıcan almıştım közlenmiş patlıcan onu bekletip duruyom yapim barii..üzerine et değilde köfte koysak olmazmı bua kşam o varda
evet kuşlarım seviyorum farklı şeylerş daha doğrusu löp et yerine böle sebzeli yada ezmeli şeyleri seviyorum.geçen bi tarif gördüm onu da yapıcam.içinde et var patlıcan var patates var havuç var
şunu güzelce tarif edin bakimmm evde kavanozla patlıcan almıştım közlenmiş patlıcan onu bekletip duruyom yapim barii..üzerine et değilde köfte koysak olmazmı bua kşam o varda
inşallah canım allah gönlünüze göre versinn
sen ve yemek yapmakkk
inşallahh canımm inşallahh eşinin içine doğan gerçek olurrr ve daha fazla bekletmeden gelir bebişinnn
valla bende et olarak ipeğimin sebzeli fırın poşeti olayını çok beğendim daha doğrusu misafirleirmde çok beğendi
inşallah canım Allah gönlünüze göre versinn
sen ve yemek yapmakkk
güle güle kullan canım hediyeni çok şık mış donunda pek güzell
ooo çok güzel görünüyor iyi günlerde kullan
sağlık huzurla bİRlikte mutlu günlerde oturun bebişler koştursun içind einşallah
gelir gelir sabırsızlanma kapında bir çuval hediyeyi görünce noel babamı geldi deme sakın
yaptın mı her şey olur yavrum yap gitsin nolacak. Ben ali nazikide bazen kıymayla yapıyorum..patlıcanı közle. Ben teflonda yapıyorum . Sonra ez güzelce tavaya koy tereyağ ile kavur bira zun ve süt ekle içine sonra kaşar rendele tamadır. Etini de bol tereyağ ve kırmızı yoz biberle kavur.yanına biber ve domates de közleyebilirsin
noliiiyyyy
he valla bend ebayılırıum HEDİYE almaya tabi vermeyede bayılırım çok zevkli oluyo onu hazırlama sırasındaki tatlı heyecan varya anlatılmaz gerçekten
yok yok gitme sakın hediyelerden olursu nbak bi çuval hee ona göre iyi düşün..yada sen kapıya komşunun kapı numarasını yaz kargom şu nolu daireye gelsin de garantiye al işni neme lazım
haaaa sadece kargolama heyecanı yaşamışsın yanikıss sen kendini çuvala koyup bana kargolasanaa ne gösell olarr wallaa seni vermemm kocanaa bida
evet datlımm ben o heyecanı ilk defa yaşadım kargolama heyecanını hiç kimseye postayla bişi gönddermemiştim ilk oldu son olmucakk emmee
hımmm son olmıcakmışşkendimimi çuvallıyım sana zönk benim kocam ne olsun ona bu dünyada bensizlik banada onsuzluk harammm bırakmam tosunumu beeenhmm demek o heyecanı ilkkez yaşadın ve son olmıcak hmmm iyiyimiş tabi tabi zevkli işler bunlar karşındaki insanın mutlu olduğunu görmek güzel bişey neyse çıkıyorum hoşçakalın sizleri seviyorum
tamam cnm saolmsnde gösteririm sana ağlama
ne olduuu :26: :26:hımmm son olmıcakmışşbenim mutluluğum ne derece yansıdı acaba :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?