Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kuşlarım seviyorum farklı şeylerş daha doğrusu löp et yerine böle sebzeli yada ezmeli şeyleri seviyorum.geçen bi tarif gördüm onu da yapıcam.içinde et var patlıcan var patates var havuç var

yumurta takibi ablacım eşim çok ümitli iki ay içinde olacak hemde kız değip duruyo bakalım çoğunlukla dedikleri çıkıyo ama bakalım hayırlısı olur inşallah...

inşallahh canımm inşallahh eşinin içine doğan gerçek olurrr ve daha fazla bekletmeden gelir bebişinnn

yumurta takibi ablacım eşim çok ümitli iki ay içinde olacak hemde kız değip duruyo bakalım çoğunlukla dedikleri çıkıyo ama bakalım hayırlısı olur inşallah...
inşallah canım Allah gönlünüze göre versinn

şunu güzelce tarif edin bakimmm evde kavanozla patlıcan almıştım közlenmiş patlıcan onu bekletip duruyom yapim barii..üzerine et değilde köfte koysak olmazmı bua kşam o varda
sen ve yemek yapmakkk

şunu güzelce tarif edin bakimmm evde kavanozla patlıcan almıştım közlenmiş patlıcan onu bekletip duruyom yapim barii..üzerine et değilde köfte koysak olmazmı bua kşam o varda

olur bazı tariflerde biftekle köfteyle de yapıyolar bazen lokantalarda görüyorum
canım beşameli falan ben göz kararı yapıyorum ooun için minnak anlatsın

evet kuşlarım seviyorum farklı şeylerş daha doğrusu löp et yerine böle sebzeli yada ezmeli şeyleri seviyorum.geçen bi tarif gördüm onu da yapıcam.içinde et var patlıcan var patates var havuç var

valla bende et olarak ipeğimin sebzeli fırın poşeti olayını çok beğendim daha doğrusu misafirleirmde çok beğendi

yaptın mı her şey olur yavrum yap gitsin nolacak. ben ali nazikide bazen kıymayla yapıyorum..patlıcanı közle. ben teflonda yapıyorum . sonra ez güzelce tavaya koy tereyağ ile kavur bira zun ve süt ekle içine sonra kaşar rendele tamadır. etini de bol tereyağ ve kırmızı yoz biberle kavur.yanına biber ve domates de közleyebilirsin

inşallah canım allah gönlünüze göre versinn

sen ve yemek yapmakkk

ne olduu beğenemedinmi Ben yaparsam yemek süper yaparım herkes kolu komşu akraba tanısık herkeş elimin lezzetine hayrandır..ama yemek pek yapmıyom o doğru işte Aperatif şeylere kalıyos akşam gidince

Son düzenleme:

ozaman ben şöle yapayım hazır kavanozdaki patlıcanı tereyağ ile dediğin şekilde yapayım (grçi sirkelidir ama olsun artık) üzerinede kıymayı yere yağı ile kavurup üzerine dökimm
Ama ek olarak köfte yine yapayım ne me lazım güzel olmaz aç kalmayalım

haaaa sadece kargolama heyecanı yaşamışsın yani

hımmm son olmıcakmışş benim mutluluğum ne derece yansıdı acaba :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…