Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim ablacım napıyim yok canım bi gelişme tekrardan tedaviye başladım.adetin 5.günü iğneye başlıcam bakalım hayırlısı olur inşallah...
canım hoş geldin nerelerdeydin bakimmm yoktun inşallah bu tedaviyle yeni yıl bebiş müjdesi verirsin

ne olduuu :26: :26:
her şey apaçık ortada ben konuşmayım canım daha ne olsun sadece kırgınım , üzgünüm , halaaaaa şoktayım aramızda bazı kişi yada kişiler sırf bu çekilişi elime hediye geçsin şeklinde algılamış malesef oysaki iş öyle değil işte sustumm açılmaym daha fazla

sevdam mutfaka gidiyorum habire ondan geç yazıyorum. sirkeliyse olmaz yapma tadı kötü olurdur bak ne dicem. köfte varsa ne yap bilitor musun. bayat ekmek var mı. yada normal de olur. onları fırına ver kıtır olsunlar ya da az yağda kızart. sonra üzerine hafif tereyeğşı sakçalı sos yap dök ama iyice cıvık olmasın hamur olur ekmekler. sonra üzerine sarmısaklı yoğurt yap.onun üzerine soslu kıymayı yada köfteleri dök

ben de 82 liyim amma heç yozgata gitmedim ki ankarada okudum ilkokulu sonra antalyaya yerleştik

evet bak ne demek istediğimiz anlamışsın sirkeli diye ek yemek yapmak istedim ozaman ben vazgeçim bu akşam onu yapmaktan bu akşam köfte, kaşarlı püre ,pilav eşlik etsin bize buzluğumda var közlenmiş patlıcan olmazsa sonra deneyecem sağol canımm

canım hediyeni gördüm çok zevklisin kesene bereket canım

tosticiğim evini gördüm güle güle ağzının tadıyla kocişinle bebişlice mutlu mesut yıllar geçirmen dileğiyle

ne oldu canımm üzme kendini lütfenn

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdanehri54 sifaa+ 1982kamer iipekk34+ duru81+ s.tugba+ tuyaneda Kedersiz+ maiberf

ne oldu canımm üzme kendini lütfenn
üzülmemek elde değil canım neyse şanssızlığıma veriyorum o kadar bu iş keşke kocişlerimize yansımasaydı kocişimde çok üzgün ve bir daha çekiliş işinde olmamam gerektiğini söyledi ki haklı da yani boş ver canım işte olan bana oldu o kadar

tubişim eşin seni götürsünn 2 gün izin alsınn ne olacak..çıkarsın seni palandökene benim içimndee haykırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olarmıı
canım izine ne gerek var palandöken dağı evimnin karşısında o bana bakıyo ben ona
eşicim didiki sen üzülme yalnız çıkma ben akşam gelir seni götütürüm istediğin yere hem dedi ayın 30 una kadar sana üst üste hedaye alıcam dedi 28inde migrosta parfüm %50 29 unda cilt bakım ürünleri 30 dada vücut bakımı indirimdeymniş herif bliyo nasıl mutlu olacağımı kurban olayım onun her bir organına şükürler olsunki hayata tutunmam için sebebim bir aşkım var deli meli ama iyi beaa

selamlar tonki poniler nabersiniz. tubicik ne o annem psikoya bağlamışsın hayır olsun fazla dağıtma toplarken bi parçan eksik kalsa naparız mazallah.
canişim arada bağlanıyoz psikoya gelip geçici işte birikimler ufak bir şeyle şaha kalkabliyo ne yaparsın hayat deyip omuzluyoryz yinede sağol canımmm
hmm evet doğru bir buluş sana şey yarıyo yani, koca sana yarıyoo eminim bir hafta uzak olsan 35 kilo verirsin abartısız yani erim erim erirsin

saol canım allah razı olsun seninde muradını en kısa zamanda gerçekleştirsin inşallah
ne dimek canım dilim herzaman sizler için yakarmaya hazır....

noliyyyy ccoşmu geldi
şşşştttttttt sus bakayım sen

demek her bir organına kurban olursun allah mutluluğunuzu bozmasın canım

evet tuğbişim eşimden ayrı olsam kesin kilo veririmm ya şimdi platesi düşünüyorum bakalım araştırma yapcamm kaç para buaralarda varmı bende tosti gibi sporcu olcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…