canım ben ilçesindeyim bünyan dayım ben Yozgat lıyım kocişim Bünyan lısağol canım öyle mi siz nerde oturuyosunuz bizimkiler hep kayserideler doğma büyüme kayseriliyiz biz
canım hoş geldin nerelerdeydin bakimmmiyiyim ablacım napıyim yok canım bi gelişme tekrardan tedaviye başladım.adetin 5.günü iğneye başlıcam bakalım hayırlısı olur inşallah...
canım ben ilçesindeyim bünyan dayım ben Yozgat lıyım kocişim Bünyan lıablan merkezdemi :26:
her şey apaçık ortada ben konuşmayım canım daha ne olsunne olduuu :26: :26:
kızz yoksa sen benim ortaokul arkadaşımmısın ?????şifaa biz hemşerimiyizzzzzzzzzzz
kızz yoksa sen benim ortaokul arkadaşımmısın ?????valla ismini gördüğümden beri hep ortaokul arkadaşım kamer aklımda ve bende 82 liyimm canım hemşommm nassın kızzz
sevdam mutfaka gidiyorum habire ondan geç yazıyorum. sirkeliyse olmaz yapma tadı kötü olurdur bak ne dicem. köfte varsa ne yap bilitor musun. bayat ekmek var mı. yada normal de olur. onları fırına ver kıtır olsunlar ya da az yağda kızart. sonra üzerine hafif tereyeğşı sakçalı sos yap dök ama iyice cıvık olmasın hamur olur ekmekler. sonra üzerine sarmısaklı yoğurt yap.onun üzerine soslu kıymayı yada köfteleri dök
canım hediyeni gördüm çok zevklisin kesene bereket canımsevdam mutfaka gidiyorum habire ondan geç yazıyorum. sirkeliyse olmaz yapma tadı kötü olurdur bak ne dicem. köfte varsa ne yap bilitor musun. bayat ekmek var mı. yada normal de olur. onları fırına ver kıtır olsunlar ya da az yağda kızart. sonra üzerine hafif tereyeğşı sakçalı sos yap dök ama iyice cıvık olmasın hamur olur ekmekler. sonra üzerine sarmısaklı yoğurt yap.onun üzerine soslu kıymayı yada köfteleri dök
her şey apaçık ortada ben konuşmayım canım daha ne olsunsadece kırgınım , üzgünüm , halaaaaa şoktayım aramızda bazı kişi yada kişiler sırf bu çekilişi elime hediye geçsin şeklinde algılamış malesef oysaki iş öyle değil işte sustumm açılmaym daha fazla
tühh canım neyseee sağlık olsunben de 82 liyim amma heç yozgata gitmedim ki ankarada okudum ilkokulu sonra antalyaya yerleştik
tühh canım neyseee sağlık olsunbenimkisi sarı çizmeli Mehmet ağa işine döndü zatiii şu an nerdesin?
üzülmemek elde değil canımne oldu canımm üzme kendini lütfenn
evet tabiki uzakları yakın edenantalyadayım hala ama olsun bak bundan sonra hemşo diyelim birbirimize hemşom
canım izine ne gerek var palandöken dağı evimnin karşısında o bana bakıyo ben onatubişim eşin seni götürsünn 2 gün izin alsınn ne olacak..çıkarsın seni palandökene benim içimndee haykırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olarmıı
canişim arada bağlanıyoz psikoya gelip geçici işte birikimler ufak bir şeyle şaha kalkabliyo ne yaparsın hayat deyip omuzluyoryz yinede sağol canımmmselamlar tonki poniler nabersiniz. tubicik ne o annem psikoya bağlamışsın hayır olsun fazla dağıtma toplarken bi parçan eksik kalsa naparız mazallah.
hmm evet doğru bir buluş sana şey yarıyo yani, koca sana yarıyoo eminim bir hafta uzak olsan 35 kilo verirsin abartısız yani erim erim erirsinevet tuğbişim inan senin istediğini bend eistiyorum bi yere çıkayım bağırayım hayklırayımm ağlayayımmama ne çare işteee ele bişey geçmezz
yok yaa sanki herifle olan iş bana yarıyoo kilo alıyom ben yaamutluluk hormonu salgılayınca kilo kaçınılmazzzzz
ne dimek canım dilim herzaman sizler için yakarmaya hazır....saol canım allah razı olsun seninde muradını en kısa zamanda gerçekleştirsin inşallah
noliyyyy ccoşmu geldi
şşşştttttttt sus bakayım senher şey apaçık ortada ben konuşmayım canım daha ne olsunsadece kırgınım , üzgünüm , halaaaaa şoktayım aramızda bazı kişi yada kişiler sırf bu çekilişi elime hediye geçsin şeklinde algılamış malesef oysaki iş öyle değil işte sustumm açılmaym daha fazla
demek her bir organına kurban olursuncanım izine ne gerek var palandöken dağı evimnin karşısında o bana bakıyo ben ona
eşicim didiki sen üzülme yalnız çıkma ben akşam gelir seni götütürüm istediğin yere hem dedi ayın 30 una kadar sana üst üste hedaye alıcam dedi 28inde migrosta parfüm %50 29 unda cilt bakım ürünleri 30 dada vücut bakımı indirimdeymniş herif bliyo nasıl mutlu olacağımı kurban olayım onun her bir organına şükürler olsunki hayata tutunmam için sebebim bir aşkım var deli meli ama iyi beaa
canişim arada bağlanıyoz psikoya gelip geçici işte birikimler ufak bir şeyle şaha kalkabliyo ne yaparsın hayat deyip omuzluyoryz yinede sağol canımmm
hmm evet doğru bir buluş sana şey yarıyo yani, koca sana yarıyoo eminim bir hafta uzak olsan 35 kilo verirsin abartısız yani erim erim erirsin
ne dimek canım dilim herzaman sizler için yakarmaya hazır....
noliyyyy ccoşmu geldi
şşşştttttttt sus bakayım sen
coşasım vardı canım demekki sağol beeeeeaaaa iyi güldüm canım yaaaaanoliyyyy ccoşmu geldi
şşşştttttttt sus bakayım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?