Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

üzülme bebeğimmm

aaaa sus didim saaa be daha yeni yıla girmdik kimbilir belki noel amcam yeni yıl haftası kapını çalıcak...herkesten kendin kadar düşünceli olmasını bekleme olabilir insanlık bu kiminin imkanı yetmez kimi elindeki imkanları kullanarak daha iyisini yapmaya hoş tutmaya çalışır ama bu düşünce,bu imkan herkeste olucak diye bişey yok...unutma evliyiz ve çalışmıyoruz evety bi yerde eşlerimizin eline bakıyoruz yeri geliyor onlardan saklı bişeyler yapamıyoruz tamma bu saydıklarım bahane olamaz belki ama dediğim gibi herkesin imkanlarını geniş düşün imkandan kastım sadece maddiyat değil tabiki tamam geldi geçti..sindirsen iyi edersin...sıkma canını kocişe bi sürpriz yaparık beaa

sıkma canını hemşom boşver bi talihsizlik olmuş işte:95:
yok canım yaaa sıktım maleseffff sıkıldım sıka-sıka işte oldu malesef değerim bile yokmuş işte tamam tamam konuşturmayın beni kaygana tekrar geliyor zaten herşey üstüste geldiki :18: :97:

kızz kedersiz yeter incelediğin aramıza dün artıkınn bak yoksa sapık mapıkmısın benimi kandırdın bayanım diye hadi artık doymadınmı bacım:90::90::90::95::95:

demek her bir organına kurban olursun allah mutluluğunuzu bozmasın canım
he valla onu o yapan tüm organlarına ama organ atıkları hariç idrar ?ok,burun sümüğü gibi iğrençlikler hariç...
ay bi an ne kadar iğrenç biriymişim meğer diye düşündüm ya

tamam tamam sağol canım toparlıcam kendimi sayenizde
kız görende üstüne kamyon devrilmiş zanneder tövbe allah korusun evet o konuda bende sinirliyim üzgünüm ama oldu ve bitti tamam haydi toparlan baribiz yanındayız bebemm

:13: :13: evet gün doğmadan neler doğarrr

28 migrosta %50 parfim indirimi doğrummu kız sürükleyim kocişi ecik migros yollarına doğruuu

canım benim tamam yılbaşına eltimler geliyormuş bize bunlar başbaşa kalsın diyen yok iyi bildin yılbaşında kapım çalacak kaynım işyerinde izni olursa gelecek ama o gelmese bile eltim ve çocukları belki büyük ihtimal kocişimin gıcık halası buraya damlıyolar canım noel baba değil kocişimin ailesi burdalar

sağol canım tabiki şanssızlığımı sindirdim artık daha napıyımmmmmm sağol canım iyiki siz varsınız çok çok seviyorummmm

sen pilav yapmaktan bi vazgeç platese hiç gerek kalmaz

olamasssss ben ve pilav bir bütünüzzz

he valla onu o yapan tüm organlarına ama organ atıkları hariç idrar ?ok,burun sümüğü gibi iğrençlikler hariç...
ay bi an ne kadar iğrenç biriymişim meğer diye düşündüm ya

yaa bi an mı düşündün iğrenç olduğunu bizde daha ne iğrençlikler var

kız görende üstüne kamyon devrilmiş zanneder tövbe allah korusun evet o konuda bende sinirliyim üzgünüm ama oldu ve bitti tamam haydi toparlan baribiz yanındayız bebemm
kaygana gelincede yanımda olcakmısınız haaa ayyyy sizde gelin yoksa başedemiommm ben yetişin bacılar yetişinn

kızz kedersiz yeter incelediğin aramıza dün artıkınn bak yoksa sapık mapıkmısın benimi kandırdın bayanım diye hadi artık doymadınmı bacım:90::90::90::95::95:
sayfa açık kalmışşş

valla söylemeden edemiyecem ama çok hoş bir hatunsun..benim topiğin kızlarıı hepsi birbirnden güzel ve alımlı Allah sahibelerine bağışlasın

28 migrosta %50 parfim indirimi doğrummu kız sürükleyim kocişi ecik migros yollarına doğruuu
öle söledi eşim bi bak istersen netten sürükle sürükle
:13: :13: evet gün doğmadan neler doğarrr
dimi yani şifaya sıpanın orta bacağı doğdu ama hep öle olucak değil ya
ay canım benim ya ne demek değerim yokmuş ben seni çok seviyorum
heeeee bende valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…