her şey apaçık ortada ben konuşmayım canım daha ne olsunsadece kırgınım , üzgünüm , halaaaaa şoktayım aramızda bazı kişi yada kişiler sırf bu çekilişi elime hediye geçsin şeklinde algılamış malesef oysaki iş öyle değil işte sustumm açılmaym daha fazla
üzülme bebeğimmmüzülmemek elde değil canımneyse şanssızlığıma veriyorum o kadar bu iş keşke kocişlerimize yansımasaydı kocişimde çok üzgün ve bir daha çekiliş işinde olmamam gerektiğini söyledi ki haklı da yani boş ver canım işte olan bana oldu o kadar
aaaa sus didim saaa beüzülmemek elde değil canımneyse şanssızlığıma veriyorum o kadar bu iş keşke kocişlerimize yansımasaydı kocişimde çok üzgün ve bir daha çekiliş işinde olmamam gerektiğini söyledi ki haklı da yani boş ver canım işte olan bana oldu o kadar
evet tuğbişim eşimden ayrı olsam kesin kilo veririmmya şimdi platesi düşünüyorum bakalım araştırma yapcamm kaç para buaralarda varmı bende tosti gibi sporcu olcemmm
yok canım yaaa sıktım maleseffff sıkıldım sıka-sıkasıkma canını hemşom boşver bi talihsizlik olmuş işte:95:
tamam tamam sağol canım toparlıcam kendimi sayenizdeüzülme bebeğimmm
he valla onu o yapan tüm organlarına ama organ atıkları hariç idrar ?ok,burun sümüğü gibi iğrençlikler hariç...demek her bir organına kurban olursunallah mutluluğunuzu bozmasın canım
telefondaydım canım hem abim aradı hem ablam onlarla konuşup dertleştimbu benim kanki neden sustu herkes burda ona kal geldi
kız görende üstüne kamyon devrilmiş zanneder tövbe allah korusuntamam tamam sağol canım toparlıcam kendimi sayenizde
aaaa sus didim saaa bedaha yeni yıla girmdik kimbilir belki noel amcam yeni yıl haftası kapını çalıcak...herkesten kendin kadar düşünceli olmasını bekleme olabilir insanlık bu kiminin imkanı yetmez kimi elindeki imkanları kullanarak daha iyisini yapmaya hoş tutmaya çalışır ama bu düşünce,bu imkan herkeste olucak diye bişey yok...unutma evliyiz ve çalışmıyoruz evety bi yerde eşlerimizin eline bakıyoruz yeri geliyor onlardan saklı bişeyler yapamıyoruz tamma bu saydıklarım bahane olamaz belki ama dediğim gibi herkesin imkanlarını geniş düşün imkandan kastım sadece maddiyat değil tabiki tamam geldi geçti..sindirsen iyi edersin...sıkma canını kocişe bi sürpriz yaparık beaa
aaaa sus didim saaa bedaha yeni yıla girmdik kimbilir belki noel amcam yeni yıl haftası kapını çalıcak...herkesten kendin kadar düşünceli olmasını bekleme olabilir insanlık bu kiminin imkanı yetmez kimi elindeki imkanları kullanarak daha iyisini yapmaya hoş tutmaya çalışır ama bu düşünce,bu imkan herkeste olucak diye bişey yok...unutma evliyiz ve çalışmıyoruz evety bi yerde eşlerimizin eline bakıyoruz yeri geliyor onlardan saklı bişeyler yapamıyoruz tamma bu saydıklarım bahane olamaz belki ama dediğim gibi herkesin imkanlarını geniş düşün imkandan kastım sadece maddiyat değil tabiki tamam geldi geçti..sindirsen iyi edersin...sıkma canını kocişe bi sürpriz yaparık beaa
yok canım yaaa sıktım maleseffff sıkıldım sıka-sıkaişte oldu malesef değerim bile yokmuş işte tamam tamam konuşturmayın beni kaygana tekrar geliyor zaten herşey üstüste geldiki :18: :97:
galiba ipek haklısen pilav yapmaktan bi vazgeç platese hiç gerek kalmaz
canım benim tamam yılbaşına eltimler geliyormuş bizeaaaa sus didim saaa bedaha yeni yıla girmdik kimbilir belki noel amcam yeni yıl haftası kapını çalıcak...herkesten kendin kadar düşünceli olmasını bekleme olabilir insanlık bu kiminin imkanı yetmez kimi elindeki imkanları kullanarak daha iyisini yapmaya hoş tutmaya çalışır ama bu düşünce,bu imkan herkeste olucak diye bişey yok...unutma evliyiz ve çalışmıyoruz evety bi yerde eşlerimizin eline bakıyoruz yeri geliyor onlardan saklı bişeyler yapamıyoruz tamma bu saydıklarım bahane olamaz belki ama dediğim gibi herkesin imkanlarını geniş düşün imkandan kastım sadece maddiyat değil tabiki tamam geldi geçti..sindirsen iyi edersin...sıkma canını kocişe bi sürpriz yaparık beaa
sen pilav yapmaktan bi vazgeç platese hiç gerek kalmaz
he valla onu o yapan tüm organlarına ama organ atıkları hariç idrar ?ok,burun sümüğü gibi iğrençlikler hariç...
ay bi an ne kadar iğrenç biriymişim meğer diye düşündüm ya
kaygana gelincede yanımda olcakmısınız haaakız görende üstüne kamyon devrilmiş zanneder tövbe allah korusunevet o konuda bende sinirliyim üzgünüm ama oldu ve bitti tamam haydi toparlan bari biz yanındayız bebemm
sayfa açık kalmışşşkızz kedersiz yeter incelediğin aramıza dün artıkınn bak yoksa sapık mapıkmısın benimi kandırdın bayanım diye hadi artık doymadınmı bacım:90::90::90::95::95:
öle söledi eşim bi bak istersen netten sürükle sürükle28 migrosta %50 parfim indirimi doğrummu kız sürükleyim kocişi ecik migros yollarına doğruuu
dimi yani şifaya sıpanın orta bacağı doğdu ama hep öle olucak değil ya:13: :13: evet gün doğmadan neler doğarrr
heeeee bende vallaay canım benim ya ne demek değerim yokmuş ben seni çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?