bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkutluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
jollita............272
toplam 4444
KIZLAR 600 TANE KALDI...SEVDAM SATEN BEN KİMSEYİ ZORLAMIYORUM...OKUYA BİLEN VARSA OKUSUN DİYORUM...ÇEVREMDEKİLEREDE GELİNCE BEN HEP BURDAKİ DOSTLARIMI KENDİME YAKIN GÖRDÜM...BİR TEK BURDAKİLER BENİ ANLADILAR...ONLARIN DUALARINA İNANDIĞIM İÇİN ONLARDAN İSTEDİM...YOKSA ZORLAN OKUNMAZ...HERKES ALLAH RIZASI İÇİN OKUYOR...
jollitacım sen nasılsın evet ben muhasebenin tam göbeğindeyim canım bürodayım
Sevdacım İpekcİm sİz nasılsınız... MeslektaŞlarım benİm... Çok streslİ bİr İŞ sİz sanırım tam olarak muhasebe yapıyorsunuz ben Ön muhasebe. O yÜzden Çok fazla yoĞun deĞİlİm...
MERHABA ZUHALCİM ..BENDE SENİN GİBİYDİM TEDAVİ AŞAMASINDA REÇETEMDE GÖRDÜĞÜM HER İLACI HER TAHLİLİ ARAŞTIRIRDIM ANLIYORMUŞ GİBİ kaydirigubbakcemile3herkese günaydın canlarım nasılsınız nevbaharımın Allahım yardımcısı olsun bende az önce kan tahlilimi yaptırıp geldim akşam üzeride kontrolüm var inşallah iyi sonuç alırım valla kendimede kızıyorum insan herşeyi araştırırmı bu kadar akşam oturdum anlıyomuş gibi kan değerlerini araştırdım öğrenmesem nolcak sanki yook illaki bişey dürtüyo kalk bak diye bugün inşallah beklenen sonucu alırızda bende yolcu olurum artık dr.um stres yok kesinlikle bem ümitliyim senden diyo niyeyse ben onun kadar ümitli değilim ben bu tedavinin bu kadar masraflı olacağını tahmin etmiyodum kızlar sadece iğnelerim 3.5 milyar tuttu bebiş için 10 yıldır döktüğüm paraları hesaplarsam bu devede kulak kalıyo ama dr.umun dediği tüp bebeğin 4 milyar civarında tutacağını söylemişti daha istanbula gitmeden gitti o kadar inşallah bu emeklerimizin karşılığını verir Rabbim
BEN Bİ 100 DAHA ALAYIMKALAN 800....
slm ben aranıza yeni katıldım: bende anne olmak istiyorum: yalnış yerde değilim inş.
MERHABA NAZMİYE vereliniortak TAM YERİNDESİN CANIM olumunekankayizsmile
amanın daha çok erken kız ama tedai için erken sayılmaz ara kanamalar ihamle gelmez canım ilaçlarla düzene girecek inşevet 2 aydır korunmuyoruz: 4 aydır ara kanamam oluyordu zaten.
hoşbulduk bacım eşimden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canımKEDERSİZ HOŞGELDİN BACIM... NERELERDESİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım fsh senin ne kadar yumurtladığını gösterir oranına bakılırsa 5-6-7 bunlar güzel sayılar benim şu anda 12 yani sınırda bence korkma dr.um 12 nin bile sevindirici olduğunu söylüyo ve kadın vücudunun bazı zamanlarda dalgalanma gösterdiğini ve bu oranın ara sıra düşüp yükselebileceğini söyledi bence durumun iyi canım
tüp bebek tedaivsinde kullanılan ilaçlar eğer varolan bir kanser hücresi varsa büyütebiliyomuş faaliyete
geçirebiliyomuş ama vücudunuzda herhangi bir kitle falan yoksa kanser yapmıyomuş ben ölen arkadaşım nedeniyle doktorlara sormuştum böyle söylemişlerdi
canımcım saraçoğlunun sitesinde okumuştum adetin bittikten 7 gün sonra diyor senin adetin hangi gün bittiyse bir hafta sonra başla istersen 15 gün içicenya sonraki adet gününe kadar içmiş oluyorsun öyle ayarlamış adam... 18 ocakta adet oldunya kaç gün sürüyor mesela adetin...
günaydın canım valla bu iş topikle düzelceğe benzemiyo tatlım ilk aldığımız lucrin iğne 131 tl tutunca sevindiydim sonra dr.gonalf iğne yazdı eczaneye gidince şaşırdım tek bi tane iğne 500 lira 7 tane yazdı ettimi 3.5 milyar bunun sadece 1 milyarını devlet karşılıyo kalan 2,5.ğu biz ödedik daha istanbula gitmedik yani ordaki işleminde 4 milyar civarında olacağını söyledi dr.um
evet canımm a.s benim göğüslerimde fibrokistler var bunları sanırım etkiledi benimde gitmem lazım ultrason çektirmem lazım her 6 ayda bir ama 2 senedir gitmiyom
canim bes gun suruyor ama altinci gunde koyu kahve bir akinti oluyor
onceleri besinci gun bitiyordu ama simdi 6. Gun koyu bir akinti oluyor
hımm bana ameliyat falan denilmedi gerçi 4 senede 2kere çektirdim ultrason 2.sinde yoğunlamıştı.Doktor bana bunlar geçer hamile kalıp bebek emzirince dedi ama halaa bebişimi alıp emziremedimm bilmiyorumkismile
jolita seninkide fibrokistlermiydi yoksa normal kistmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?