Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

jollitacım sen nasılsın evet ben muhasebenin tam göbeğindeyim canım bürodayım

bende iyiym canım çok şükür... Allah kolaylık versin sana... Ben beyaz eşya mağazasında ön muhasebe ve tahsilata bakıyorum havalarda soğudu iş yok müşteri yok ödeme yok... Boş boş oturuyorum...

Tefriciyeleri hızlandırdım işte... Kedersizim ben diğer arkadaşlarınkini bitridim ve bulutun 272 sinide aldım bulutun toplam 4444 oldu tablodan düzelt istersen... Bulut 1000 tanede zorlancam dedi ben bu gün 272 yi bitiririm inşallah ona yarım etcem 200 tane falanda okurum onun 1000 tanesinden canım...

iyiym canım ben şirketteyim canım hem ön muhasebe hem genel muhasebeyi tutuyorum 3 şirketim var kaydirigubbakcemile

[QUOTE=derin28;11253991]günaydın arkadaşlar..bende kk ya yeni katıldım..
bende sizin gibi bebek istiorum..
3 yıldır korunmuoruz..bende yumurtlama sıkıntısı var eşimde de sperm değerleri düşük hareketsiz spermde baya fazla çıktı..varikosel yok haplarla düzeltilmeye çalışılıor ama benim hiç ümidim yok malesef..ya aşılama olcak ya da tüp bebek olcak (((((
ama tüp bebek ilaçlarıda ilerde kanser yapıormuş die duydummm
offffffffff bilmiorummmm yaaaaaa..Allah isteyen herkese vakitli versin bebişlerini...
gerçi ben ikiz istiorum :)) aşılama yada tüp bebekte bunun şansı daha yüksek
şöle iki tane kızım olsa daha ne isterim Allahımdannnnnnnn
sağlıklı sıhhatli tabiki
:dance:[/QUOTE]ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM vereliniortak
BEN İLK DEFA SENDEN DUYDUM İLAÇLARIN KANSER YAPTIĞINI CADIARZU AMAN KANSER YAPACAĞINI BİLSEM BİLE DURUMUM OLSAYDI ŞİMDİ BİLE BAŞLARDIM TEDAVİYE ÇÜNKÜ BU GİDİŞLE BEBEK ÖZLEMİNDEN KANSER OLACAM ZATEN boshayallersmile
İNŞALLAH HAYALİNDEKİ GİBİ İKİZ KIZLARIN OLSUN :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

MERHABA ZUHALCİM ..BENDE SENİN GİBİYDİM TEDAVİ AŞAMASINDA REÇETEMDE GÖRDÜĞÜM HER İLACI HER TAHLİLİ ARAŞTIRIRDIM ANLIYORMUŞ GİBİ kaydirigubbakcemile3
CANIM TÜPBEBEK TEDAVİSİ HEM MADDİ HEM MANEVİ OLARAK İNSANI YIPRATIYOR BİRAZ boshayallersmileİNŞŞ BU EMEKLERİN KARŞILIĞINDA RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ZUHALİM :CüvCüv:

tabiki zorlama olmaz bulut kimse kimseye zorla okumuyor zaten.Bunun karşılığı olmaz.Ama çoğumuz yeterince yoğunuz diyorum bunun zorlama ile ilgisi yok ama sen zorlamaya bağladın dediğim şeyi. devamlı yardım edin dedin bende açıklama yaptım hepsi bu...

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......200 OKUDU
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
jollita.............272
toplam.4444

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200 OKUDU
jollita...........200 OKUDU
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....700 OKUDU
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300 OKUDU
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200 OKUDU
jollita........200 OKUDU
toplam.....4444

bulut benım sana gÖnderdıĞım Özel mesajın cevabı gelmedı neden yazmadın ???

valla ilaçlar kanser yapabilir ben şu bantlar varya kullanan varmı bilmiyorum ama onun propektüsünde yazıyordu kansere yatkınlığı olanı nüksettirme ihtimali var gibi yazı yazıyordu.Ama yinede kullandımm kaydirigubbakcemile3 yine olsa yine kullanırım öyle yada böyle kansarojen şeyler fazlasıyla alıyoruz bebeğim içinde alırım

tüp bebek tedaivsinde kullanılan ilaçlar eğer varolan bir kanser hücresi varsa büyütebiliyomuş faaliyete
geçirebiliyomuş ama vücudunuzda herhangi bir kitle falan yoksa kanser yapmıyomuş ben ölen arkadaşım nedeniyle doktorlara sormuştum böyle söylemişlerdi

evet 2 aydır korunmuyoruz: 4 aydır ara kanamam oluyordu zaten.
amanın daha çok erken kız ama tedai için erken sayılmaz ara kanamalar ihamle gelmez canım ilaçlarla düzene girecek inş

KEDERSİZ HOŞGELDİN BACIM... NERELERDESİN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk bacım eşimden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canım

aaa ii o zaman sevindim bak şimdi
dr umda değerlerin normal demişti zaten ama genel olarak konuştu tabi....teşekkür ederim canımcım..:ecrin_bebek:

evet canımm a.s benim göğüslerimde fibrokistler var bunları sanırım etkiledi benimde gitmem lazım ultrason çektirmem lazım her 6 ayda bir ama 2 senedir gitmiyom

canim bes gun suruyor ama altinci gunde koyu kahve bir akinti oluyor
onceleri besinci gun bitiyordu ama simdi 6. gun koyu bir akinti oluyor

ya desene baya zorlanacagiz

sevdacım aman canım benim allah korusun hiç ihmale gelmez bak arkadaşımın başına nler geldi
yavrusu annesiz kaldı allah vermesin şimdi ilaç kullanıyosun mutlaka gitmen lazım

evet canımm a.s benim göğüslerimde fibrokistler var bunları sanırım etkiledi benimde gitmem lazım ultrason çektirmem lazım her 6 ayda bir ama 2 senedir gitmiyom

BENDE VARDI KIZ SEVDAM HEMDE İKİSİNDEDE AMELİYATLA ALDILAR AMA SAĞ TARAFIMDA KOLTUK ALTIMA YAKIN OLANLARI ALAMAMIŞ DOKTOR AMELİYAT ESNASINDA... 6 AYDA BİR KONTROL DEDİ BANADA KİTLELERİN BÜYÜYÜP BÜYÜMEDİĞİNİ TAKİP ETMEK İÇİN AMA DÜŞTÜK BEBEK PEŞİNE GÖĞÜSLERİMİ İHMAL ETTİM...aklinialirimsmileaklinialirimsmile ŞİMDİDE ÇİKOLATA KİSTİM ÇIKTI kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı EŞİM DİYOKİ SENİN VÜCUTTA KİSTLERDEN İBARETMİŞ HANIM DİYO...zemuszemuszemuszemus NAPİYİM ALLAHIM DAHA BETERİNDEN KORUSUN İNŞALLAH... BUNADA ŞÜKÜR...:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar sızlerle sohbet etmek gÜzel ama bana bıraz mÜsade pc yı aÇık bırakacaĞım ara ara gelıp yazdıklarınıza bakarım....canlarım...kendınıze ıyı bakın...

canim bes gun suruyor ama altinci gunde koyu kahve bir akinti oluyor
onceleri besinci gun bitiyordu ama simdi 6. Gun koyu bir akinti oluyor

benimde öyle son gün kahverengi geliyo illaki... Sen beş gün saysan bu cumartesi günü içmeye başla bence canımcım 30 ocak... Ben şimdi adet olana kadar içicem 15 günü geçiyor ama olsun adetimin ilk günü bırakcam tamamen soksun içimde ne varsa... Inşallah...

hımm bana ameliyat falan denilmedi gerçi 4 senede 2kere çektirdim ultrason 2.sinde yoğunlamıştı.Doktor bana bunlar geçer hamile kalıp bebek emzirince dedi ama halaa bebişimi alıp emziremedimm bilmiyorumkismile
jolita seninkide fibrokistlermiydi yoksa normal kistmi

FİBROADENOM YAZIYOR RAPOLARIMDA CANIM ONLAR ZATEN KANSER RİSKİ TAŞIMAYAN KİSTLERMİŞ SANIRIM... AMA TABİ TAKİBİ ŞART. BENİMKİLER BAYA BÜYÜMÜŞTÜ ELE GELİYORDU ÇOK ÇOK YANİ... AYNEN BANADA ÖYLE DEDİ BEBEK EMZİRİNCE GEÇER O KOLTUK ALTIMDA KALANLAR AMA DAHA KISMET OLMADI BEBİŞKOMU EMZİRMEK...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile İNŞALLAH GEÇER BAKALIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…